Η Microsoft παρουσιάζει το πρώτο smartphone στη τιμή ενός δείπνου!


Το Nokia 215 κοστίζει μόνο μερικά δολάρια.

Αρκετοί είναι οι άνθρωποι που μεταξύ σοβαρού και αστείου έχουν πει πως το Nokia 3310 ήταν πολύ καλύτερο από το πιο ακριβό smartphone.

Μπορεί, λοιπόν, το νέο κινητό Microsoft, Nokia 215, να μην αποτελεί τεχνολογικό άλμα αλλά σίγουρα είναι άλμα για την κοινωνία.

Τις «παλιές καλές εποχές» ετοιμάζεται να αναβιώσει η εταιρεία με το καινούργιο μοντέλο. Δεδομένου πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι smartphones, είτε για οικονομικούς λόγους είτε λόγω ηλικίας, το νέο Nokia θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή της ψηφιακής παρουσίας.

Έτσι, λοιπόν, η νέα συσκευή διατηρεί την παραδοσιακή μορφή των κινητών του 2000 διαθέτοντας όμως όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η σύγχρονη εποχή.

Νέες ψηφιακές εμπειρίες υπόσχεται με αυτό τον τρόπο η εταιρεία και προσθέτει στη συσκευή υπηρεσίες όπως Bing search, Twitter, Facebook, Bluetooth 3.0 και λογισμικό SLAM που επιτρέπει την ανταλλαγή περιεχομένου μεταξύ συσκευών.

Το νέο κινητό θα κοστίζει 20 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στην Μέση Ανατολή , στην Ευρώπη , στην Αφρική και στην Ασία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Από το Blogger.