Τα ζώδια σήμερα - Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κρατάς κλειστά κάποια χαρτιά και δεν εκτίθεσαι όπως άλλες φορές. Αυτό σε κάνει και απομονώνεσαι και τα βλέπεις μέσα από φίλτρα καχυποψίας. Αλλά αν μπεις ακόμα πιο βαθιά θα δεις ότι κάτι δικό σου κοντράρει και δεν σε αφήνει να εμπιστευτείς κανένα.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώθεις καχυποψία για τον Σκορπιό και αυτό σε κάνει να δεις και μια άλλη πλευρά, όχι μόνο δική του αλλά και δική σου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει Σκορπιός εσένα σου βγαίνουν περίεργα συναισθήματα και πιθανόν κάνεις ακόμα και τον ντέντεκτιβ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια οικονομική αβεβαιότητα και μπορεί να νιώθεις ότι είσαι στον αέρα. Αλλά το καλό είναι ότι εκεί που νομίζεις ότι είσαι μόνος/η σου, παρουσιάζεται ο από μηχανής Θεός και σου λύνει με κάποιο τρόπο το πρόβλημα.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις κάποιες αρνητικές πλευρές και αυτό μπορεί να σε αποξενώσει από τα πολύ κοντινά σου άτομα. Χρειάζεται όμως να μην γαντζώνεσαι και να είσαι εξαρτημένος/η από τους γύρω σου γιατί θα έχεις παράλογες απαιτήσεις.
Ερωτικά: Είσαι κάπως κολλημένος/η σε ένα Σκορπιό και θα βγάλεις ζήλεια γιατί δεν διακρίνεις το αληθινό ενδιαφέρον από την πλευρά του. Το να δώσεις και να αποδεχτείς θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα αρνητικά συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιέζεσαι γιατί χρειάζεται να δεις ότι δεν είσαι κομπάρσος στην δουλειά σου αλλά το κεντρικό πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Για αυτό μην σε πιάνει η ανασφάλεια ότι θα μείνεις χωρίς χρήματα και κολλάς πάνω σε άλλα άτομα που ίσως να μην σου ταιριάζουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν παραδέχεσαι ότι από την πλευρά σου μερικές φορές γίνονται λάθη γιατί τα περνάς όλα από το μυαλό σου και δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται γύρω σου από συναισθηματικής άποψης. Σήμερα μπορεί να λειτουργήσεις με ένα τρόπο κάπως δυσανάλογο με τον ψυχισμό σου γιατί δεν θα ανοιχτείς όπως άλλες φορές επειδή υπάρχει ανάγκη από την πλευρά σου να κρυφτείς για να μην εκτεθείς.
Ερωτικά: Οι επιθυμίες σου είναι πολύ έντονες και πιθανόν να μην μπορείς να τις διαχειριστείς. Η διάθεση σου για έλεγχο στον Σκορπιό ίσως σου αλλοιώσει τον χαρακτήρα σου. Αλλά πιθανόν να παρασύρεσαι από κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες οι οποίες σε εμποδίζουν να δεις την αληθινή εικόνα. Πιθανόν πάντως να κάνεις λάθος ως προς ένα άτομο για αυτό φρόντισε να μην είσαι τόσο απόλυτος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις κινήσεις επίπονες και με πολύ έρευνα αλλά θα σου φέρουν αποτέλεσμα. Όσο και αν σε ενοχλεί, θα πρέπει να τα δεις ψύχραιμα και κάποια άλλα πράγματα που σε σπρώχνει η πραγματικότητα γιατί πιθανόν να μην έχεις ξεκάθαρη κρίση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Εμβαθύνεις τις καταστάσεις ενώ άλλες φορές πιθανόν να μην μπορούσες να το κάνεις. Επειδή προς το παρόν λειτουργείς πολύ ιδιαίτερα λόγω της ανάγκης σου να δεις τα πράγματα περισσότερο εξελιγμένα και πρωτοποριακά, σήμερα θα γυρίσεις πίσω στην σταθερότητα που στο προσφέρει ασφάλεια και θα κλωτσήσεις το καινούργιο, το εναλλακτικό και το ιδιαίτερο.
Ερωτικά: Η μεγάλη σου αγάπη προς τον Σκορπιό σε βάζει να κάνεις πολλά και διάφορα για να του αποδείξεις ότι είσαι κοντά του, ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα βεβαρυμμένο παρελθόν μαζί του. Όμως θα πρέπει να το αφήσεις πίσω σου και να δεις τις τωρινές του προθέσεις, αλλιώς δεν θα μπορείς να δεις την σχέση σου θετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δημιουργήσεις κάποιες προσβάσεις σε συγκεκριμένα άτομα που βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να δεθείς μαζί τους με όρους πολύ σταθερούς αλλά και απόλυτους. Μήπως χρειάζεσαι και κάποια εναλλακτική λύση για να έχεις στο μέλλον μια μεγαλύτερη άνεση και διαχείριση που θα σε απελευθερώνει;


ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη ανησυχία μήπως και τελικά στραβώσει κάτι που ήδη έχεις αποφασίσει και αφορά είτε στο σπίτι σου είτε σε κάποια οικογενειακά θέματα που νιώθεις ότι σε πάνε πίσω.
Ερωτικά: Δεν εξηγείς τι σε ενοχλεί και μπορεί να θέλεις να κάτσεις σπίτι και να είσαι αρκετά ολιγόλογος/η γιατί δεν σου βγαίνουν τα πολλά πολλά. Ο Σκορπιός πάλι μπορεί να σε ενοχλεί με τον τρόπο που εξαφανίζεται και συμπεριφέρεσαι εσύ το ίδιο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σε απασχολεί. Το ίδιο και με τον Ταύρο αλλά εκεί υπάρχει μια μεγαλύτερη αποδοχή σε ό, τι κάνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποια έξοδα του σπιτιού σου αλλά και της δουλειάς σου που αφορούν σε πόρους και διαχείριση θα σε προβληματίσουν γιατί νιώθεις ότι να γυρνάς πίσω και εκεί που νόμιζες ότι είχαν όλα τελειώσει, το παρελθόν σε στοιχειώνει και πάλι. Μην πτοείσαι γιατί έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου και πρέπει να πιστέψεις ότι ο, τι και αν γίνει θα τα καταφέρεις. Επειδή θα βρεθούν άτομα ακόμα και ο σύντροφός σου να σε στηρίξουν ή να θέλουν να σε χρηματοδοτήσουν καλό είναι να λειάνεις τις γωνίες και να μην είσαι απόλυτος/η γιατί έτσι θα φτάσεις στη λύση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπαίνεις σε ρόλο που πιθανόν να σε μεταμορφώσει. Έχεις δύναμη να μπεις στα άδυτα και να βρεις την άκρη ακόμα και στο πρόβλημα ενός συγγενικού σου προσώπου για αυτό ερεύνησε όσο μπορείς χωρίς όμως να εγκλωβίζεσαι από συναισθήματα θυμού και αδικίας γιατί θα χάσεις τελικά τον στόχο σου.
Ερωτικά: Αντί να κάνεις τον ντέντεκτιβ και να ψάχνεις αν το άλλο το άτομο είναι εντάξει ή όχι, καλύτερα να αποδεχτείς μια κατάσταση, χωρίς να σημαίνει ότι θα ανεχτείς πράγματα που δεν σε ωφελούν. Έτσι στέλνεις αγάπη στο άτομο που θέλεις πάρα πολύ, ίσως τον Σκορπιό και αυτό θα βοηθήσει να ξαλαφρώσεις από τον προβληματισμό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι χρήματα και αναγκαστικά κάνεις διαπραγματεύσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να ρίξεις κάπως την αξία σου. Αν συνεργάζεσαι με συγγενικό πρόσωπο μπορεί να θυμώσεις γιατί λειτούργησε κάπως αυθαίρετα και χωρίς να σε υπολογίσει. Αν θέλεις να πετύχεις, καλύτερα να μην λες πολλά αλλά να δημιουργήσεις παρά να φτιάχνεις στο μυαλό σου προϋποθέσεις.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μοιρολατρική στάση και ίσως φταίνε και οι άλλοι για κάποια θέματα για τα οποία δεν είσαι σε ετοιμότητα να αναλάβεις την ευθύνη τους. Οι ιδιαίτερες κατασκευές μέσα στο σπίτι σου μπορεί να σου ξυπνήσουν το ταλέντο σου στα μαστορέματα.
Ερωτικά: Έχεις μια συμπεριφορά η οποία δεν δείχνει τι ακριβώς θέλεις. Πιθανόν να κρατάς θυμό με τον Κριό ή τον Ταύρο αλλά δεν μιλάς καθόλου. Προτιμάς να περιμένεις παρά να δράσεις κι αυτό ίσως σου αφαιρεί την ευκαιρία να ζήσεις καλύτερα με τον Υδροχόο γιατί φαντάζεσαι διάφορα αρνητικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Απαιτείς αλλά με τέτοιο τρόπο που δεν θα συγκρουστείς με κανένα. Επειδή πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί, μπορεί να πάρεις αυτό που σου ανήκει με μια δική σου κίνηση ή θα κρατήσεις κάποια απόσταση και μούτρα για να σε υπολογίσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις την αξία σου αλλά μην το παρακάνεις γιατί μερικές φορές δεν βλέπεις ξεκάθαρα την πραγματικότητα από άρνηση προς τον εαυτό σου. Όταν πάντως αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, ακόμα και στο Θείο, θα έχεις άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημά σου γιατί θα βρεθεί λύση.
Ερωτικά: Δεν χρειάζεσαι να σκέφτεσαι πολλά πράγματα γιατί αυτό τελικά σε βγάζει από την αληθινή σου υπόσταση. Βρες μέσα σου τα συναισθήματα που χρειάζεσαι για να στηρίξεις μια σχέση που ίσως προς το παρόν να σε έχει προβληματίσει. Με τον Ιχθύ βιώνεις κάτι πολύ δυνατό γιατί έχετε και οι δυο τις προϋποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ψάχνεις και δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου τόσο περισσότερο δεν θα βλέπεις την αλήθεια. Δες πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα και πάνω από όλα στήριξε τις προσπάθειες σου. Πιθανόν πάντως να λάβεις χρήματα από μια δουλειά που είχες ρισκάρει.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κάποιες μνήμες μπορεί να σε «μαυρίσουν» γιατί θυμάσαι κάτι από το δύσκολο παρελθόν σου και κυρίως μια απώλεια. Άστο και μην δίνεις τόσο μεγάλη βάση εκεί όσο στην αφθονία και αυτά που έχεις.
Ερωτικά: Βλέπεις κάτι που σε κάνει να απομονώνεσαι το οποίο δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Ο βαθύς προβληματισμός σου για πολλά θέματα και κυρίως για τα οικονομικά θα σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Αν θέλεις η καρδιά σου να γεμίσει από αγάπη, στείλε φως ακόμα και σε ένα άτομο που σε έχει πληγώσει ή σε έχει αδικήσει. Με τον Ταύρο γίνονται όλα κρυφά και μάλλον δεν ξέρεις και πάλι τι παίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνει ανταγωνισμός και δεν βλέπεις την πραγματικότητα. Παραμείνεις κλεισμένος/η στον δικό σου κόσμο και δεν θέλεις με τίποτε να βγεις από εκεί γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι εκτίθεσαι. Καλύτερα να εμπιστευτείς έστω και ένα άτομο που θεωρείς ότι είναι ικανό να σε βοηθήσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάνεις κάποιες αναφορές που μπορεί να αποδεικνύουν ότι έχεις μεγάλη οξυδέρκεια και κυρίως μάτι παρατηρητικό. Θα έχεις τη δύναμη που θα σε οδηγήσει σε ένα σωστό μονοπάτι χωρίς όμως να το καταλάβεις. Θα το διαπιστώσεις από την συγκυρία. Η σχέση με ένα φίλο σου θα σε σπρώξει σε βαθιές εξομολογήσεις.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει ο Σκορπιός αλλά δεν μπορείς να του το δείξεις γιατί φοβάσαι το ρίσκο μαζί του. Ίσως να το έχεις ξαναδοκιμάσει και σκέφτεσαι ότι μπορεί να επαναληφθεί η ιστορία γι' αυτό θέλεις να σε πλησιάσει μόνος/η του για να έχει την ευθύνη. Πάντως χρειάζεσαι μια πιο άνετη συμπεριφορά για να τα βρεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν εκτιμάς αυτά που έχεις δεν δημιουργείται εκείνη η αίσθηση της έλλειψης που μερικές φορές βιώνεις. Το ότι έχεις φιλοδοξίες δεν σημαίνει ότι δεν εργάζεσαι σκληρά αλλά θα πρέπει να έχεις μια θετική οπτική γιατί χωρίς αυτήν δεν θα βρεις τελικά αυτά που επιθυμείς.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει ένα κομμάτι ανικανοποίητο το οποίο δεν είναι και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να βγάζεις από μέσα σου κάποιες ματαιοδοξίες ή σκοπιμότητες στους άλλους και πιθανόν να χάσεις την πολύ φιλική σου συμπεριφορά.
Ερωτικά: Έχεις μέσα σου μια δυσκολία την οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς γιατί πιστεύεις ότι σε ακυρώνει το συγκεκριμένο άτομο που είστε μαζί και αν δεν έχεις κάποια σχέση σε ενοχλεί και σου βγαίνει στεναχώρια και πιθανόν λύπη. Με τον Σκορπιό θα υπάρχει κόντρα αλλά το πως θα τη χειριστείς θα σου φέρει ανάλογο αποτέλεσμα. Αν νιώθεις ότι πνίγεσαι πιθανόν εσύ να το έχεις προκαλέσει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σκέψη θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από τις πολλές εντάσεις γιατί όταν έχεις το φόβο για το αν θα τα καταφέρεις, τότε πρέπει να βάλεις μεγάλη μαεστρία.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερό γιατί μερικές φορές δεν κάνεις αυτό που θέλεις επειδή πίσω από τα πράγματα βλέπεις κάποιες σκοπιμότητες οι οποίες όμως δεν σου κάνουν τόσο καλό όσο νομίζεις. Για αυτό πρέπει να βγεις έξω από τα πράγματα και να δεις την απόλυτη αλήθεια.
Ερωτικά: Μπορεί να μην μιλάς γιατί δεν θέλεις να δώσεις αφορμή για εντάσεις. Ίσως αυτό σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ό, τι σε απασχολεί. Η κρίση σου για τον Σκορπιό παραμένει θετική ακόμα και αν δεν τα βρίσκεται όπως θα ήθελες. Με τον Ταύρο κάτι σε δένει αλλά αυτή την περίοδο θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή γιατί έχει εντάσεις από δικά του προσωπικά θέματα. Επειδή βρίσκεσαι σε μια φάση ιδιαίτερα ερωτική που για σένα σημαίνει αγάπη και γλυκύτητα πιθανόν να λυπάσαι και να μην παίρνεις αποφάσεις για ένα πρόσωπο που έχετε ήδη τελειώσει κι αυτό δημιουργεί ασάφεια από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προοπτικές σου αυξάνονται αλλά το ζητούμενο είναι να κινείσαι κι εσύ και να μην περιμένεις μόνο από τους άλλους να κάνουν για σένα πράγματα γιατί μερικές φορές ενώ σου εμφανίζονται ευκαιρίες κάπου αφήνεσαι. Κάποια χρήματα θα τα πάρεις έστω και αν οι συνθήκες δεν είναι και τόσο θετικές για σένα είτε υπό μορφή δανείου ή με όχι και τόσο καλούς όρους αλλά τα χρειάζεσαι.


πηγή
Από το Blogger.