Από άνεργη και χρεοκοπημένη, βγάζει σχεδόν 1 εκατ. δολάρια!


Χρεοκόπησε και έμεινε άνεργη. Το μαγαζί που διατηρούσε με τον άνδρα της έκλεισε. Ομως η Alicia Shaffer δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και σήμερα βγάζει 65.000 δολάρια το μήνα πουλώντας ρούχα από δεύτερο χέρι.

Ξεκίνησε να πουλά καπέλα και μπαντάνες μέσα από το διαδικτυακό κατάστημα «Three Bird Nest» που έφτιαξε το 2011, για να πληρώνει τα μαθήματα χορού της κόρης της. «Επρεπε να κάνω κάτι για να βγάζω ένα έξτρα εισόδημα, αφού το κατάστημα με τα ρούχα που είχα με τον σύζυγό μου στο Σαν Φρανσίσκο, έκλεισε λόγω της ύφεσης», αναφέρει η Shaffer.

Σήμερα η Shaffer, μητέρα τριών παιδιών είναι η πιο πετυχημένη πωλήτρια στο «Etsy», το σάιτ που πουλάει προϊόντα από δεύτερο χέρι. «Επρεπε να βρω 100 με 200 δολάρια τον μήνα για να πληρώνω τα μαθήματα χορού την κόρης μου», σημειώνει και προσθέτει: «Είχα σκοπό να κάνω μία δύο πωλήσεις την εβδομάδα, αφού είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου», αναφέρει.Με έκπληξη είδε την πελατεία της να αυξάνεται δραστικά. Από μια με δυο προαγγελίες την εβδομάδα οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε 90 πριν τα Χριστούγεννα. «Εκλαιγα, δεν ήξερα ότι θα πάω τόσο καλά» αναφέρει η Shaffer. «Τότε ήταν που αποφάσισα να σταματήσω να το κάνω για χόμπι και να το κάνω επάγγελμα».

Διάβασε, ενημερώθηκε και ανακάλυψε πως μπορεί να αυξήσει την επεκτασιμότητα του σαίτ της.

«Οταν κάποιος ψάχνει ένα προϊόν στο Etsy, θέλω το δικό μου να είναι αυτό πάνω στο οποίο θα κάνουν κλίκ» τονίζει. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τις καλύτερες φωτογραφίες» αναφέρει.

Οι δουλειά της απογειώθηκε και σήμερα έχει 15 υπαλλήλους για να μπορεί να αντεπεξέλθει στον αυξανόμενο αριθμό των παραγγελιών και βγάζει σχεδόν 1 εκατ.δολάρια το χρόνο.πηγή
Από το Blogger.