Τα ζώδια σήμερα - Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι κοντά σε μια αλήθεια η οποία για να γίνει από σένα αντιληπτή χρειαζόσουν χρόνο. Για αυτό τώρα βρίσκεσαι σε μια φάση που τα βλέπεις όλα ξεκάθαρα και αυτό σε ανακουφίζει γιατί καταλαβαίνεις ότι πιθανόν να υπερέβαλες.
Ερωτικά: Προσπαθείς να δείξεις ότι έχεις μέσα σου μεγάλη δύναμη που κανένας δεν μπορεί μειώσει. Το ζητούμενο είναι την δείξεις χωρίς εγωισμό ή ξεροκεφαλιά. Αντίθετα, να συμφιλιωθείς με τα συναισθήματά σου και να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις με το Λιοντάρι γιατί μπορεί να μην του αφήνεις καθόλου χώρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κτίσεις κάτι που θα είναι δυνατό και σταθερό για να πατήσεις πάνω του και να ανελιχθείς. Υπάρχει ένα άτομο που σε βοηθάει χωρίς όμως εσύ να το έχεις ζητήσει. Το πιο σημαντικό είναι να μην το δεις εγωιστικά και να δεχτείς την βοήθεια. Έστω και ένα μικρό λιθαράκι να βάλει θα είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι να μην φοβηθείς να ρισκάρεις.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Περνάς μια εσωτερική ένταση η οποία σε σπρώχνει να κάνεις κινήσεις που πιθανόν να είναι κάπως ακραίες για σένα. Επειδή θα είναι όμως δύσκολο ως αδύνατο να συγκρατηθείς κάνε όσα δε σε εκθέτουν.
Ερωτικά: Η πολιορκία ενός προσώπου μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα. Ίσως γίνει έντονη και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις γιατί πιθανόν να σε κολλήσει στον τοίχο με τη σφοδρότητα των συναισθημάτων του. Όμως από την άλλη είναι καλό για σένα γιατί θα μάθεις να μην φοβάσαι ακόμα και την παρόρμηση του άλλου ατόμου. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος κάπως θα σε παρακινήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια δημιουργική φάση που πρέπει όμως για να αντεπεξέλθεις να βάλεις τους κανόνες σου και τα όρια σου ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ανταποκρίνεσαι θετικά σε κάποια καλέσματα γιατί έχεις διάθεση να γνωριστείς και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με πολύ κόσμο. Αυτό σε ελαφρύνει από τα πολλά βάρη και επιτέλους καταλαβαίνεις ότι θέλεις να περνάς καλά.
Ερωτικά: Νιώθεις μια εσωτερική κάλυψη η οποία σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όλα τα κακώς κείμενα τα οποία μερικές φορές σε βάζουν σε δοκιμασία. Το καλό είναι ότι βλέπεις τι πρέπει να κάνεις και δεν αμφιβάλλεις πια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ιδέες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι να κάνεις και πως να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες μερικές φορές σε μπερδεύουν και σε πάνε πίσω.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάς την σταθερότητα και αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και κυρίως να μην είσαι πολύ ο εαυτός σου γιατί θα δημιουργηθεί ένας νέος παράγοντας στην καθημερινότητά σου την οποία θα πρέπει να διαμορφώσεις ανάλογα.
Ερωτικά: Θέλεις να σε υπολογίζει το άλλο το άτομο για αυτό σήμερα μπορεί οι αποφάσεις σου να είναι κάπως απόλυτες. Νιώθεις απαραίτητο και από την δική του την πλευρά να δείξεις κάτι και να κάνει κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποιες προωθητικές ενέργειες οι οποίες είναι τελείως διαδικαστικές οι οποίες όμως σε κουράζουν και σε βάζουν να κάνεις πράγματα που είναι έξω από τις δυνάμεις σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς κάποια έσοδα τα οποία προέρχονται από τους άλλους θα είναι αρκετά τολμηρός για τα δικά σου μέτρα.
ΛΕΩΝ

Γενικά: Σπρώχνεσαι να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα είναι πολύ σταθερές και σίγουρες. Για αυτό δεν θα κάνεις πίσω και θα είσαι απόλυτος/η σε οτιδήποτε μπορείς να στηρίξεις σε προσωπικό επίπεδο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Υδροχόο είναι αρκετά δυναμική και δεν έχεις κάποιες προφάσεις πλέον για να καλύψεις τα λάθη και την διαφορετικότητά σας. Θα δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο γιατί δεν θέλεις να υπάρχουν σκιές μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τις προσπάθειές σου και βλέπεις ότι μπορείς να καταφέρεις να γίνει κάτι. Θα ανταμειφθείς για την υπομονή σου. Ίσως ένα άτομο από το παρελθόν που του είχες κάνει μια σοβαρή κρούση τώρα να επανέλθει και να είναι πλέον επίσημη η συνεργασία σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η απόφασή σου να παραμείνεις κάπως εκτός και να μην ακολουθείς την καθημερινότητα θα σου δώσει την δυνατότητα είτε να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις είτε να κάνεις διάφορους συλλογισμούς αρκετά δημιουργικούς.
Ερωτικά: Η παρένθεση που θα κάνεις με το Λιοντάρι θα είναι τόσο έντονη που θα σου θυμίσει την παλιά καλή εποχή γιατί θα συγκεντρωθείς περισσότερο στο ρομαντικό κομμάτι που μερικές φορές το ξεχνάς ή χάνεται με την καθημερινότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα γι' αυτό έχεις άποψη και μάλιστα πολύ ισχυρή που είναι ικανή να καταρρίψει αρκετές λανθασμένες ιδέες και κάποια αρνητική στάση.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι και κάνεις πολλά πράγματα γιατί δεν περιορίζεσαι πλέον σε μια κατεύθυνση. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις πιθανόν να γίνουν με πολύ εύκολο τρόπο.
Ερωτικά: Περνάς καλά και τα βλέπεις όλα πιο θετικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτάσεις σε ένα εσωτερικό προορισμό που αφορά κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευκαιρίες να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου γιατί βλέπεις ότι το έδαφος είναι πιο ομαλό και ελεύθερο γι' αυτό δε φοβάσαι και ούτε υπάρχει ανταγωνισμός.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Πιέζεσαι γιατί οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι. Μπορεί να μπλέκεσαι με πολλά πράγματα τα οποία σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμά σου αλλά μέσα από αυτά παίρνεις σημαντικές εμπειρίες.
Ερωτικά: Έχεις βάλει στο μυαλό σου να βρεις ένα τρόπο να κατακτήσεις ένα Λιοντάρι ή έναν Υδροχόο όμως δεν είναι εύκολο γιατί κανείς από τους δύο σας δεν ανοίγεται και υπάρχει απόσταση. Να μειώσεις τον εγωισμό σου γιατί μόνο τότε θα έρθεις πιο κοντά με το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι το επίκεντρο γιατί ίσως έχεις δημιουργήσει ένα υπόβαθρο κι οι άλλοι περιμένουν πολλά από εσένα. Αυτό θα σε αγχώσει από την μια γιατί έχεις μια τελειομανία αλλά από την άλλη έχεις ανάγκη να καταξιωθείς σε αυτό που κάνεις.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις εμπιστοσύνη σε ό, τι κάνεις και αυτό θα σου δώσει μια διαφορετική χροιά σε στις κινήσεις. Για αυτό μπορεί οι άλλοι να σε βλέπουν πολύ δυναμικό/η και έτοιμο για όλα.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι γίνεται πιο ζεστή και θα ανασυνταχθείς μέσα από το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας. Το ζητούμενο είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου γιατί αυτόν τον καιρό νιώθεις κάπως περίεργα ή σαν φτερό στον άνεμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δοκιμάσεις πολλά πράγματα και πιθανόν να σου δώσουν μια νέα εμπειρία που έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι δεν περιορίζεσαι. Κάποια χρήματα που περιμένεις θα σου έρθουν γρήγορα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δοκιμάζεις νέα πράγματα τα οποία μπορεί να σου φαίνονται κατά βάθος υπερβολικά αλλά επειδή η καθημερινότητά σου έχει διαμορφωθεί ανάλογα θα θέλεις να κάνεις το μεγάλο μπαμ και να γίνεις το επίκεντρο.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά με τον Υδροχόο αλλά επειδή το κλίμα μπορεί να είναι πολύ φιλικό ίσως να μην σου αρέσει. Μην αποκλείεις βέβαια το να πλησιάσει περισσότερο ο ένας τον άλλο κάτω από αυτές τις συνθήκες γιατί το κλίμα αλλάζει και γίνεται πιο ερωτικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επικεντρωθεί στα οικονομικά σου γιατί θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, πιθανόν όμως να χρειαστείς τη βοήθεια και τη συμβουλή άλλων ατόμων που έχουν γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα. Και θα τα καταφέρεις γιατί από ένστικτό θα ρωτήσεις τα κατάλληλα.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος συνεχίζει να σε επηρεάζει γιατί είναι πολύ δυνατή και αναγκαστικά είδες ένα δρόμο ο οποίος σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από κάποιες καταστάσεις που σε εμποδίζουν να προοδεύσεις. Για αυτό βάλε αγάπη σε αυτό που κάνεις και θα έχεις ραγδαία αποτελέσματα.
Ερωτικά: Δεν έχεις μεγάλες αντιστάσεις για αυτό όσο πιο πολύ ανοίγεσαι τόσο πιο πολύ θα βλέπεις θετικά αποτελέσματα από την πλευρά του άλλου ατόμου αλλά και από την δική σου γιατί πλέον γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επενδύσει χρόνο και χρήμα για να κάνεις μια δουλειά η οποία θα σου φέρει ένα καλό αποτέλεσμα αν φυσικά έχεις εργαστεί σωστά. Μετράει να κάνεις και κάποιες απρόβλεπτες κινήσεις οι οποίες μπορεί να μην είχαν φανεί από την αρχή.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Περνάς στη δράση γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που ενεργοποιείς όλες σου τις δυνατότητες αλλά το κάνεις με ένα τρόπο αρκετά επιθετικό και αντιδραστικό. ίσως γιατί νιώθεις ότι μόνο έτσι μπορεί να περάσεις τις γραμμές σου.
Ερωτικά: Το να ελευθερώσεις κάποιες δικές σου εσωτερικές επιθυμίες θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον φόβο και να αναζητήσεις αυτό που τελικά σου ταιριάζει. Για αυτό με τον Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά αλλά όχι κάτω από πίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμπεριφορά σου είναι αρκετά δυναμική για αυτό βάζεις κάποια πράγματα στην θέση τους αφού δεν ήταν εύκολο πιο πριν να καθορίσεις τα δικά σου όρια. Πιθανόν να ζητήσεις πίσω κάποια χρήματα που μέχρι τώρα δεν σου έχουν επιστραφεί ή κάποια άλλη χάρη που λόγω συστολής δεν είχες εκφράσει.


πξγή
Από το Blogger.