Τα ζώδια σήμερα - Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς μήπως χάσεις τον χρόνο σου και μπορεί και να αγανακτήσεις ενάντια σε κάποια άτομα με τα οποία έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις. Όχι μην φοβάσαι δεν χάνεις τον χρόνο σου γιατί μαθαίνεις να εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες. Για αυτό κράτα την ψυχραιμία σου γιατί και οι ψιλοδουλειές είναι αναγκαίες για να κλείσεις ένα μεγάλο φάσμα ενεργειών σου.
Ερωτικά: Έχεις μείνει σε μια κατάσταση η οποία σε υποχρεώνει να σκεφτείς ότι όλα τα καλά μπορεί να γίνουν μόνο αν υπάρχει άφθονο ερωτικό ή σεξουαλικό στοιχείο και μάλλον αγνοείς τα υπόλοιπα τα οποία χρειάζονται σε μια σχέση όπως πχ. η συμπαράσταση σε θέματα υγείας ή σε άλλα προβλήματα και μια διαφορετική αντιμετώπιση από το να είσαι μόνιμα με τις εγωιστικές σου επιθυμίες που αν δεν καλύπτονται, νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι ή ότι δεν σου δίνουν σημασία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν πρέπει να αφήσεις τίποτε στην τύχη. Για αυτό ακόμα και να βαριέσαι θα πρέπει να επιδοθείς σε αναλύσεις που κάνουν την καθημερινότητά σου να φαίνεται βαρετή αλλά θα ωφεληθείς όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Ίσως μπεις σε φάση δίαιτας ή ιδιαίτερης διατροφής και αυτό θα σε βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μικρές και ουσιώδεις απολαβές που σε κάνουν να νιώθεις εκείνη την ασφάλεια που ζητάς για να είσαι καλά, όχι μόνο εσύ αλλά και οι γύρω σου. Οπότε αυτό μεγαλώνει την ευχαρίστησή σου. Κάποια μικρά θέματα υγείας που ήδη σε απασχολούν θα δείξουν βελτίωση.
Ερωτικά: Ανακουφίζεσαι από κάποιες σκέψεις που θα κάνεις και θα βελτιώσεις την διάθεσή σου ή οποία ήταν πριν πεσμένη. Η έξοδος με ένα άτομο που είναι πολύ φιλικό μαζί σου σε προδιαθέσει θετικά, απλά μην το βάλεις στην άκρη σε περίπτωση που δεν σου κάνει το κλικ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση και πείσμα να ρισκάρεις και να ξεπεράσεις κάποια πρακτικά εμπόδια που αρκετές φορές νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Ευτυχώς σήμερα οι οιωνοί θα είναι θετικοί, οπότε κάνε όσα περισσότερα μπορείς.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η επανάληψη σε κουράζει γιατί δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Το να ασχολείσαι επιμελώς με τα θέματα του σπιτιού σου μπορεί να είναι βαρετό από την μια, σε ανακουφίζει όμως από την άλλη γιατί βάζεις τάξη παντού. Η διατροφή σου πάντως καλύτερα να είναι προσεγμένη και να μην μπερδέψεις πολλές γεύσεις μαζί.
Ερωτικά: Μπορεί να περάσεις από κόσκινο μια σχέση η οποία κατά την γνώμη σου δεν σου έχει δώσει πολλά και ίσως θέλεις να την απαξιώσεις μέσα στο μυαλό σου. Η σχέση σου με τον Τοξότη μερικές φορές σε αποσυντονίζει και σε κάνει να σκέφτεσαι τι πρέπει να διορθώσεις για να μην έχετε μεταξύ σας κόντρες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να είναι όσο μπορείς ξεκάθαρος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά για να δεις τι χρειάζεται να κάνεις με κάποιες αποφάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να πάρεις γιατί η βάση σου είναι άκρως συναισθηματική και σίγουρα δεν μπορείς να δεις πολύ καθαρά. Σήμερα θα δεις κάτι που ίσως δε σου αρέσει αλλά μάλλον είναι το σωστό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Τρέχεις από εδώ και από εκεί και οι δουλειές σου είναι τόσες πολλές που μάλλον θα ζητήσεις και βοήθεια για να κερδίσεις χρόνο. Αναζήτησε τα σημάδια που θα σου δοθούν από πληροφορίες τρίτων ατόμων ή ακούσματα και θα βγεις πολύ κερδισμένος/η.
Ερωτικά: Προσπαθείς να φέρεις όλες τις συζητήσεις εκεί που μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και με πρακτικά επιχειρήματα θα μιλήσεις με τον Ζυγό για να τον/ην πείσεις ότι το δίκιο είναι κάπου στη μέση. Όταν είσαι τόσο ψύχραιμος/η πάντα βρίσκεις ευκαιρίες και επιδιορθώνεις τα λάθη των άλλων ημερών. Με τον/ην Παρθένο θα κάνετε πολύ μεγάλες συζητήσεις που μπορεί να αφορούν ακόμα και σε οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι μπορεί να πιάσεις τους στόχους σου και αυτό σε κάνει και νιώθεις δυνατός/η αλλά και σίγουρος/η για κάποιες αποφάσεις σου. Το καλό είναι ότι θα τα μοιραστείς όλα αυτά με άλλους. Ένα ταξίδι ή μια επαγγελματική συνένωση θα σου δώσει μια προοπτική που για να γίνει θετική θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.ΛΕΩΝ

Γενικά: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα κυλήσει η σημερινή σου ημέρα και ήδη έχεις ξεκινήσει τις επιδιορθώσεις σε πράγματα που χρειάζονται φτιάξιμο. Επειδή είναι πολλά, βάλε μια τάξη για να τελειώσεις σύντομα. Το αμάξι σου μπορεί να σε ταλαιπωρεί αρκετά και να χρειάζεται μια μικρή συντήρηση.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να ανοιχτείς πολύ γιατί μερικές φορές προσγειώνεσαι και βλέπεις ότι στην αισθηματική σου ζωή πρέπει να την λειτουργείς με λογική και με σύνεση χωρίς όμως να χάνεις το βασικό σου ενδιαφέρον. Με τον Σκορπιό μπορεί να μιλήσετε για συμβίωση αλλά ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμες οι καταστάσεις, τουλάχιστον από την δική σου την πλευρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι πώς θα χρησιμοποιήσεις κάποια χρήματα που έχεις με τον πιο λογικό τρόπο γιατί δεν θέλεις να χαθείς μέσα σε καταστάσεις που δεν έχουν καμία ισχύ για σένα. Πάντως σήμερα θα διαπιστώσεις αν αυτά που έχεις ήδη προσυμφωνήσει με ένα άλλο άτομο είναι τελικά εύκολα να γίνουν ή όχι.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές βλέπεις τον εαυτό σου με τα μάτια των άλλων ατόμων και διαπιστώνεις ότι φέρεσαι καλύτερα από ό, τι νόμιζες. Για αυτό δικαιούσαι να κάνεις κάτι παραπάνω για σένα.
Ερωτικά: Η προθυμία που δείχνεις για να κατανοήσεις ακόμα και τη διάσταση απόψεων που έχεις με το πρόσωπο που σχετίζεσαι θα σου δώσει την δυνατότητα να αποφύγεις τα δύσκολα. Από την άλλη θα βάλεις την λογική που δεν θα είναι κόντρα με τα συναισθήματά σου για αυτό θα κάνεις κάποια πρόοδο τουλάχιστον μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να καταργήσεις κάποιες συνεργασίες αλλά με το γάντι γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς αλλά να βελτιώσεις την δουλειά σου χωρίς όμως κόντρες, μιας και διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αισθάνεσαι ότι κάποιος σε περνάει από κόσκινο και κινδυνεύεις να εκτεθείς για αυτό θα προσπαθήσεις να προστατευτείς και να βάλεις φρένο σε ό, τι σε καταδυναστεύει ή σε παρασύρει συναισθηματικά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με ένα Παρθένο νομίζεις ότι δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλεις γιατί εκείνος/η μπορεί να είναι κάπως απόμακρος/η και εσύ να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Όμως αν φερθείς πολύ φιλικά θα διαπιστώσεις ότι όλα θα είναι πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ υπάρχουν ανοίγματα εσύ βάζεις κάποιους περιορισμούς γιατί δεν νιώθεις δυνατός/η ή δεν τα βλέπεις πολύ εύκολα. Κάνε μια προσπάθεια να εξιχνιάσεις ακόμα και μέσα σου τι είναι αυτό που σε κάνει διστακτικό/η.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Φροντίζεις για να έχεις. Κυρίως θα κάνεις περισσότερες ενέργειες για να κατοχυρώσεις κάποια πράγματα τα οποία για να τα αποκτήσεις θα χρειαστεί από την πλευρά σου αναλυτική έρευνα και οργάνωση.
Ερωτικά: Μερικές φορές απομακρύνεσαι από το πολύ συναίσθημα που σε πάει και σε φέρνει και γίνεσαι όσο μπορείς πιο λογικός/η και έτσι γλυτώνεις τις εντάσεις και τους καβγάδες. Με τον Παρθένο θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά και αυτό σίγουρα θα σας αναβαθμίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο αλλά προσπαθείς να μην παρασυρθείς σε μεγάλες αβρότητες γιατί θέλεις περισσότερο να δείξεις ένα καλό σου κομμάτι με μορφή υπηρεσίας και όχι να φαίνεται σαν τυπική κοινωνική εκδήλωση.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το να προσαρμοστείς ακόμα και σε πράγματα που δε σου αρέσουν δεν θα είναι εύκολο γιατί μπαίνεις σε ένα καλούπι και αυτό είναι που σε ενοχλεί πιο πολύ από όλα. Πρόσεχε περισσότερο τον εαυτό σου και κυρίως να προφυλαχτείς από τα κρυώματα.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι έχεις μια πρακτικότητα η οποία δεν σου αρέσει γιατί σου αφαιρεί το συναίσθημα και δεν έχεις εκείνη την έμπνευση που τις πιο πολλές φορές χρειάζεσαι για να περάσεις καλά. Η επαφή με τον Παρθένο μπορεί να σε γειώνει αλλά σου δίνει μια ιδιαίτερη ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις όλα τα δύσκολα και κυρίως να καλύψεις κάποια κενά τα οποία σου φαίνονται αρκετά βαρετά αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ό,τι έχεις παραμελήσει θα το αναλάβεις πλέον, με στόχο να το ολοκληρώσεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ευθύνη που ένιωθες κάπως θα φύγει γιατί θα δεις να διοχετεύεται με σωστό τρόπο κι από εκεί θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Η απόφασή σου πάντως να μην εκτεθείς απέναντι σε άτομα που ίσως να μην σε καλύπτουν θα σου δώσει δύναμη γιατί θα βρεις άλλες λύσεις.
Ερωτικά: Οι ανησυχίες σου φεύγουν γιατί μπορεί να βιώσεις την σχέση σου με ένα πιο πρακτικό τρόπο κι αυτό θα σου φέρει μια ηρεμία η οποία δημιουργεί το εφαλτήριο για μια καλύτερη επικοινωνία. Η γνωριμία με τον/ην Παρθένο θα σου δώσει κάποιες ελπίδες ότι ίσως καταλήξετε σε σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσφορά σου τελικά θα πιάσει τόπο και θα σε κάνει να πιστέψεις ότι οι προσπάθειες σου επιτέλους θα σου επιφέρουν χρήματα. Μπορεί να μην είναι πολλά αλλά τουλάχιστον θα καλύψουν ανάγκες σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπαίνεις σε ένα κυκεώνα που όμως θα σε βάλει να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα για σένα γιατί πρέπει να εφαρμόσεις οτιδήποτε έχεις πει και σκεφτεί. Δε θα πας πολύ μπροστά αν δεν το κάνεις αυτό άμεσα. Πάντως καλό θα ήταν να προσέξεις περισσότερο και τη σωματική σου υγεία σου γιατί μάλλον δεν κάνεις καλή διαχείριση.
Ερωτικά: Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων γιατί μπορεί το άτομο που είστε μαζί να χρειάζεται βοήθεια σε κάποια χαρτιά και ίσως σε βάλει να μπλέξεις με γραφειοκρατία. Ο/η Παρθένος θα συγκινηθεί, αν τον/ην στηρίξεις στις ιδιαίτερες στιγμές του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τάξη και το αναγνωρίζεις από τα αποτελέσματα που έχεις γιατί κάτι θέλεις να βρεις και είσαι μέσα στα νεύρα και την ένταση. Για αυτό θα κάνεις μια αρχή στο χάος που υπάρχει αυτή στιγμή γύρω σου. Οι κρυμμένες σου ανησυχίες για την έκβαση μιας υπόθεσης θα σε πιέσουν αρκετά συναισθηματικά αλλά θα τις καθησυχάσεις σήμερα γιατί θα δεις την αλήθεια.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι ότι αν δεν δράσεις δεν θα μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Για αυτό φροντίζεις να δείξεις στους γύρω σου ποια είναι ακριβώς είναι η θέλησή σου.
Ερωτικά: Σήμερα ειδικά νιώθεις ότι είσαι έτοιμος/η να ξυπνήσεις και να μη βλέπεις τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά γιατί υπάρχει μια παραπλάνηση μέσα σου αλλά ευτυχώς βλέπεις με μεγαλύτερη ευκολία και αυτά που θέλεις εσύ αλλά και τι μπορεί να σου δώσει και το άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Συνεχίζεις να έχεις ανησυχία για το αν τελικά έχεις επιλέξει τους σωστούς συνεργάτες γιατί όλο αλλάζεις και πειραματίζεσαι με νέα άτομα και εφαρμογές. Άφησε για λίγο τα πράγματα για να δεις προς τα πού πρέπει τελικά να πάνε.


πηγή
Από το Blogger.