Τα ζώδια σήμερα - Κυριακή 8 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καλυτερεύουν οι συνθήκες σήμερα για σένα, γιατί βγαίνεις κάπως από την αφάνεια και τον πειραματισμό που πιθανόν είχες αποφασίσει να κάνεις. Οι δοκιμασίες και οι θυσίες ακόμα και σε πράγματα που ήταν αναγκαία χωρίς εσύ να τα θέλεις εξαρχής, σταματάνε εδώ. Από σήμερα θα είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης τελικά δεν εξαρτάται μόνο από τη φυσική έλξη και την επαφή, αλλά και από το πόσο έχεις διάθεση να ασχοληθείς με ένα άλλο πρόσωπο και να το κατανοήσεις βαθύτερα. Αυτό σίγουρα θα στο δώσει ένας Ζυγός. Με το Λιοντάρι μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά αλλά να μη γίνει κάτι σίγουρο και σταθερό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι αν δείξεις μια μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας θα έχεις καλύτερη αντιμετώπιση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι που παλιά φοβόσουν να κάνεις από μόνος/η σου.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι όσο και να προσπαθείς δεν είναι εύκολο να έρθεις σε μια ισορροπία με τους γύρω σου γιατί χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο δυναμικό και να μη σκέφτεσαι συνέχεια να είσαι με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω.
Ερωτικά: Βομβαρδίζεσαι από σκέψεις και από τα αιτήματα του άλλου ατόμου και αυτό σίγουρα σε εμποδίζει να είσαι όπως θέλεις εσύ. Αλλά επειδή η σχέση με τον Κριό είναι κάπως μοιραία δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα αν αυτή η κατάσταση δεν κάνει τον κύκλο της.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τη στήριξη κάποιων ατόμων, μπορεί όχι άμεσα αλλά έστω και έμμεσα θα πρέπει να την έχεις. Τουλάχιστον για κάποια χαρτιά και κάποιες κατευθύνσεις.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η προοπτική σου είναι πιο εύκολη τουλάχιστον για σήμερα. Για αυτό κάνεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και ίσως αυτό να σε βοηθήσει να περάσεις μια πολύ καλύτερη ημέρα.
Ερωτικά: Απομονώνεις το ευαίσθητο κομμάτι που σε κουράζει κιόλας και δίνεις μια μεγαλύτερη βάση σε ό,τι δε σου δημιουργεί κούραση και μπέρδεμα. Για αυτό αν είναι να δώσεις μια απάντηση επειδή ήδη έχεις κληθεί να το κάνεις, θα γίνει με σωστό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση συνεργασίας για να ακούσεις και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που υπάρχουν. Για αυτό δεν θα επιδείξεις καθόλου εγωισμό ή ένταση στις απόψεις σου, οπότε θα διευκολυνθείς άμεσα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν περιορίζεις τις επικοινωνίες σου όπως τις προηγούμενες ημέρες για αυτό θα υποδεχτείς και κάποια άτομα στο σπίτι σου. Το να διαμορφώσεις το χώρο σου με ένα στυλ που θα σου πηγαίνει είναι αυτό που θα σε ωθήσει να ανοίξεις ακόμα και περιοδικά για το σπίτι. Μπορεί να πάρεις και τη γνώμη ατόμων που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα διακόσμησης.
Ερωτικά: Πιέζεσαι γιατί χρειάζεσαι κάποιες ισορροπίες που το συναίσθημά σου δεν σου επιτρέπει να επιτύχεις. Όλα γίνονται από μια σκοπιά που θα πρέπει να την καταλάβεις βαθιά για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν πάντως η ματιά σου δεν έχει αγάπη, δεν θα καταλάβεις και τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτόν σου, θα έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα και ίσως σήμερα σηκώσεις το χέρι σου για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα μήνυμα, ώστε να λύσεις κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μερικές μέρες.ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενημερώνεσαι για πολλά πράγματα και αυτό σε ξεκολλάει από κάποιες δύσκολες σκέψεις που πιθανόν να είχες, γιατί είχαν προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Οπότε θα βρεθείς σε μια ισορροπία που θα σου δώσει τη δύναμη να γίνεις περισσότερο ανοικτός/η.
Ερωτικά: Το κυριότερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να σταματήσεις όλες τις αρνητικές αντιδράσεις τουλάχιστον από την πλευρά σου. Και όσο εσύ βοηθάς τόσο πιο δύσκολο είναι να σου αντισταθεί το άλλο το άτομο. Μην δίνεις όμως μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που ήδη υπάρχει. Κυρίως με τον Ταύρο και τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανυπομονείς να επικοινωνήσεις με κάποια άτομα που μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό. Αν καθυστερούν μην το αφήνεις στην τύχη του. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Σήκωσε το χέρι σου και πάρε τηλέφωνο ή στείλε ένα e-mail για να δείξεις ότι είσαι εκεί.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αποφασίζεις ότι θέλεις να περάσεις όμορφα, χωρίς συγκρούσεις, διαφορές και αρνήσεις. Για αυτό κινείσαι με μεγάλη διπλωματία και με στόχο να έχεις άμεσες λύσεις. Η περιποίηση του εαυτού σου θα είναι ένα κομμάτι που θα επιδιώξεις, γιατί θέλεις να νιώσεις κάπως όμορφα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προσλαμβάνουσες οι οποίες σε βάζουν να γίνεις αρκετά ευέλικτος/η με το άτομο που είστε μαζί. Αν από την άλλη κάποιοι φίλοι σου προτείνουν να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πολύ δικό τους, θα είσαι τελείως ανοικτός/η γιατί έχεις την διάθεση για να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιο πολύ σκέφτεσαι να γίνεις συνεργάσιμος/η τόσο πιο εύκολα σου ανοίγονται οι πόρτες και γεμίζεις από πληροφορίες που σε βοηθάνε να μην είσαι στην άγνοια.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι επανέρχεσαι στα πλαίσια σου και αυτό σίγουρα είναι κάτι που σε βοηθάει να τονώσεις το ηθικό αλλά και τις διαθέσεις σου.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις κάτι να χαθεί γιατί είσαι στη φάση που τολμάς να έχεις την ανεξαρτησία σου, συγχρόνως όμως να έχεις και την συντροφικότητα. Αυτό σίγουρα είναι ένα επιβοηθητικό βήμα για να μπορέσεις να έχεις μια μεγαλύτερη επαφή με τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις ότι μπορείς να κινηθείς και από μόνος/η σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν σου αρέσει να έχεις και τις συνεργασίες σου. Αλλά σήμερα, αν δουλεύεις, θα σου άρεσε να κάνεις κάποια πράγματα που μπορείς μόνο εσύ και κανένας άλλος.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι περισσότερο συγκεκριμένος/η σε θέματα ψυχικά και εσωτερικά. Εκεί έχεις εστιαστεί τώρα και αυτό θέλεις να είναι αυτήν τη στιγμή το βοήθημά σου. Γιατί εσύ όταν κινείσαι σε εσωτερικά επίπεδα τότε δυναμώνεις πάρα πολύ. Η απομόνωσή σου σίγουρα θα σου αποφέρει κάτι καλό.
Ερωτικά: Η διάρκεια που μπορεί να έχεις με τον Κριό έχει να κάνει και με τη διάθεση να μείνεις και λίγο μόνος/η , όπως γίνεται και από την πλευρά του/της . Εκεί ταιριάζετε και καταλαβαίνει άνετα ο ένας τον άλλον γιατί έτσι βρίσκετε και τις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να αλλάξεις κάτι που δεν το καταλαβαίνεις και δεν σου είναι εύκολο να το αποδεχτείς, τόσο πιο πολύ παιδεύεσαι. Σήμερα όμως τα πράγματα θα είναι περισσότερο απλά και εύκολα και δεν χρειάζεσαι να πάρεις θέση αρνητική, γιατί βρίσκεσαι κάπου στη μέση.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια καλύτερη ημέρα μπορείς να αναπληρώσεις όλον το χρόνο που χάλασες τις προηγούμενες ημέρες για θέματα που σε απασχολούσαν πολύ έντονα. Τώρα θα προσπαθήσεις να βρεθείς με φίλους και με άτομα που είχατε συμφωνήσει να βγείτε και δεν το είχατε καταφέρει.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ευγενικός/η και να συμπεριφέρεσαι όμορφα και με μεγάλη ανεκτικότητα. Αυτό είναι για σένα πολύ σημαντικό και έχεις ανάγκη κάπου να βρεθείς περισσότερο με έναν Ζυγό, γιατί μπορεί να είχατε χαθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να πάρεις μια ειδοποίηση ή να κάνεις κάποιες συζητήσεις που να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Οπότε, θα επενδύσεις πάνω σε αυτή την πληροφορία με την έννοια ότι θα την εμπιστευτείς. Και από αύριο που θα μπορείς θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποιες αντιφάσεις που έχεις μέσα σου γιατί είναι αναγκαίο να εναρμονιστείς με το περιβάλλον γύρω σου. Τα θέματα ομορφιάς και έξω αλλά και μέσα σου θα σε απασχολήσουν.
Ερωτικά: Η σχέση με το Ζυγό μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν αποφασίσεις να καλύψεις τη διαφορά που έχετε και να έρθεις λίγο πιο κοντά του. Αλλά το θέμα είναι να κάνεις την κίνηση επειδή το θέλεις βαθιά και όχι επειδή φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με τα άτομα που συνεργάζεσαι μπορεί να γίνει κάπως καλύτερη και ίσως σήμερα να βγείτε έξω μαζί για να μοιραστείτε ένα ωραίο φαγητό και να γεφυρώσετε τις αποστάσεις.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθώντας να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα, θα δεις ότι αν έχεις πίστη στην ποιότητα θα βγεις τελικά από εκεί που είσαι, γιατί θα επιμείνεις σε κάτι που σου κάνει καλό. Το να σκέφτεσαι το μέλλον σου με μια θετική προσέγγιση είναι αυτό που θα σε βγάλει από τις τρέχουσες δυσκολίες.
Ερωτικά: Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις πορεία και να γίνεις περισσότερο εύκολος/η με τον Ταύρο γιατί με τον τρόπο του σου στέκεται και σου δείχνει απόλυτη αφοσίωση. Ο Ζυγός επίσης είναι πολύ ιδιαίτερος για σένα. Απλώς θα πρέπει να τα βρείτε στην επικοινωνία και να μειώσετε και οι δυο τον εγωισμό σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κινείσαι και ψάχνεις τόσο πιο πολύ θα βρίσκεις αυτό που αναζητάς. Καλό θα είναι να είσαι ανοικτός/η σε συνεργασίες και σε άτομα που έχουν μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο περισσότερο μπορείς να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και βγαίνεις μέσα από την δική σου πραγματικότητα, τόσο θα έρχεσαι πιο κοντά σε λύσεις που δεν τις είχες δει καν. Η μουσική και η τέχνη μπορεί να σου δώσει όμορφα στοιχεία που θα κάνουν καλό στον ψυχισμό σου.
Ερωτικά: Όσο αφήνεσαι και περιμένεις από το άλλο άτομο να σε προσεγγίσει, τόσο μπορεί να χάνεις χρόνο και να μη γίνεται κάτι. Η αναποφασιστικότητα δεν σε βοηθάει. Και όσο παραπαίεις με αποφάσεις που δεν είναι και πολύ σταθερές τόσο θα βασανίζεσαι. Για αυτό κάνε αυτό που νιώθεις, γιατί μόνο τότε θα πετύχεις να εξασφαλιστείς συναισθηματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλό είναι να μιλάς και να λες και τη γνώμη σου γιατί αν δεν εκδηλώσεις τι θέλεις μην περιμένεις οι άλλοι να το καταλάβουν, ακόμα κι αν είναι αρκετά συνεργάσιμοι.

 πηγή
Από το Blogger.