Τα ζώδια σήμερα - Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα με μια μεγάλη σύνεση αλλά και ιδιαίτερη ευστροφία. Πιθανόν να βρίσκεσαι κοντά σε σημαντικές λύσεις. Κράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην τον χαλάς με σκέψεις και λόγια που μπορεί να μη σε ωφελούν.
Ερωτικά: Έχεις κάνεις πίσω γιατί καταλαβαίνεις ότι μερικές φορές χρειάζεται και αυτό. Γιατί με την συγκατάβαση λύνεις πολλά. Κυρίως αν είσαι σε σχέση. Αν δεν είσαι και θέλεις να βρεις, μπορεί να ρίξεις νερό στο κρασί σου και πιθανόν να βρεθείς σε μέρη που να μη σε εκφράζουν και πολύ. Όμως ίσως εκεί να γίνει το θαύμα. Για αυτό καλό είναι να μην αποκλείσεις τίποτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγάζεις δειλά-δειλά το κεφάλι σου με στόχο να εξαφανίσεις πρώτα κάποιες φοβίες, που μπορεί να έχουν τα άτομα που θεωρείς ότι σε μάχονται ή σε επιβουλεύονται, και μετά κάνεις την κίνηση για συνεργασία. Μάλλον αυτή η στάση θα έχει επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που θέλεις οπωσδήποτε να εξασφαλίσεις κάποιες προϋποθέσεις γιατί βλέπεις ότι μπαίνεις σε ένα κλίμα που η επικοινωνία είναι δύσκολη για σένα. Γιατί πρέπει κατά τη γνώμη σου να κάνεις υποχωρήσεις που ίσως να μη σου αρέσουν.
Ερωτικά: Ο συμβιβασμός είναι η καλύτερη λύση, γι' αυτό με τον Ιχθύ καλύτερα να μιλήσετε όμορφα και γλυκά. Αν έχεις διαφορές ακόμα και σε επίπεδο οικονομικό θα τις λύσεις. Αρκεί να μην έχεις στο μυαλό σου ότι ό άλλος σε θέλει για να σε εκμεταλλεύεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνιάς μερικές φορές γιατί δεν βρίσκεις την ανταπόκριση που εσύ θέλεις και κυρίως οι συνεργάτες που είναι γύρω σου δεν έχουν τη νοοτροπία που έχεις εσύ. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί να ακούσεις και τις ιδέες των άλλων γιατί σίγουρα θα βρεις κάτι καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αγγίζεις κάπως μια λύση με το μυαλό σου και πρέπει για να την κρατήσεις να την αφήσεις ατόφια χωρίς άλλες επιρροές και... ζιζάνια που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις.
Ερωτικά: Μην μπαίνεις στην φάση της λύπησης και βάζεις ασυνείδητα τον εαυτό σου στη θέση του θύματος γιατί μάλλον θα εστιαστείς σε λάθος μεριά. Η σκέψη για τον Ζυγό σου κάνει καλό γιατί δε σε βγάζει και πολύ έξω από τα νερά σου και αυτό είναι που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς και πολύ για αυτό που θέλεις να κάνεις γιατί σου ανοίγεται ξαφνικά ένας δρόμος που μπορεί να είναι μια απλή πληροφορία ή ένα κείμενο που φαινομενικά δεν έχει κάτι το τρανταχτό, αλλά εσύ θα το πάρεις το μήνυμα γιατί θα δέσει το παζλ μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κατεβάσει τους τόνους και κάπως νιώθεις ότι μπορεί να συμβιβάζεσαι αλλά πιθανόν όχι και τόσο όσο νομίζεις. Εξαρτάται καθαρά από το πώς θα δουλέψεις την προσωπική σου οπτική για να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Και επειδή το «εγώ» σου χρειάζεται έναν τρόπο για να εξελιχτεί, η ευγένεια είναι σημαντικός τρόπος προσέγγισης προς τους άλλους.
Ερωτικά: Μπορεί να βρίσκεσαι σε έναν προβληματισμό και πιθανόν να μη γνωρίζεις πώς να φερθείς. Γιατί για να γίνει αυτό που τελικά επιδιώκεις και επιθυμείς, θα πρέπει να κάνεις και εσύ κάποιες υποχωρήσεις που πιθανόν να τις θεωρείς πολύ δύσκολες.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να μιλάς με άλλα άτομα είναι για σένα σημαντικό γιατί μερικές φορές σηκώνεις τοίχους και σίγουρα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το πετύχεις. Αλλά αν θέλεις να πετύχεις το στόχο σου, τουλάχιστον για σήμερα, καλύτερα θα ήταν να υποχωρήσεις ή να συνεργαστείς. Και έτσι θα επιτευχθεί το ζητούμενο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βλέπεις ότι οι θετικές σχέσεις σε βοηθάνε και σε πηγαίνουν και λίγο παραπέρα γιατί έχεις κάποιες αμφιβολίες αν τελικά οι άλλοι σου λένε αλήθεια ή όχι. Από άποψη ψυχολογίας τα πας καλά και έλκεις γύρω σου κάποια άτομα που είναι έτοιμα να σε υποστηρίξουν.
Ερωτικά: Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο νιώθεις ότι μαθαίνεις περισσότερα πράγματα για τις ανθρώπινες σχέσεις και η διαδικασία της αυτογνωσίας σε δικαιώνει. Αν βέβαια σχετίζεσαι με έναν Ιχθύ, θα σου ανοίξει περισσότερο τις κεραίες της αισθαντικότητάς σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κλείσεις μια δουλειά την οποία παλεύεις εδώ και καιρό και ίσως να είναι επιπλέον φόρτος από αυτά που ήδη κάνεις. Αλλά αν την πετύχεις θα κερδίσεις χρήματα, μέσω και κάποιων συνεργατών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κινηθείς με μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία, οπότε νιώθεις την ανάγκη να φερθείς με έναν... καθωσπρεπισμό και πάνω από όλα να μην έχεις θυμό ή κριτική για τους άλλους. Η επένδυσή σου σε αγορές καλλυντικών ή ακόμα και σε ρούχα που είχες καιρό να πάρεις, σίγουρα θα κάνει καλό στη διάθεσή σου.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεσαι με ευκολία στον Κριό ή στον Ζυγό και ο λόγος είναι ότι θεωρείς πως μπορεί να σε καταλάβει σαν άτομο. Οπότε θα επενδύσεις με έναν τρόπο πολύ συναισθηματικό. Βέβαια μπορεί να μην το δείχνεις, γιατί δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τις συνήθειες του χαρακτήρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εύνοια μέσα από συνεργασίες, αλλά για να μπορείς να την πάρεις ολόκληρη χρειάζεται από την πλευρά σου να έχεις ένα άνοιγμα εσωτερικό. Όταν γενικά πιστεύεις ότι θα σου συμβεί το καλό, γίνονται πράγματα. Για αυτό ακύρωσε όλα τα υπόλοιπα που σε επηρεάζουν αρνητικά.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν αγωνιάς και πολύ για τα πράγματα που υπάρχουν γύρω σου σήμερα. Γιατί έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο μέσα σου. Είναι πάντως πολύ όμορφο το να εμπιστεύεσαι τις δυνάμεις σου γιατί πάντα νιώθεις καλύτερα.
Ερωτικά: Έχεις μια καλή άποψη για τον εαυτό σου, οπότε αυτό θα σε δυναμώσει έναντι των δυσκολιών ή της αδυναμίας που νιώθεις. Επίσης, απέναντι σ' ένα άτομο που μερικές φορές πιστεύεις ότι μπορεί να σε ισοπεδώσει. Σήμερα όμως η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα σε δικαιώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν αναλαμπές από την πλευρά σου και σίγουρα θα αναζητήσεις τη δικαίωση για το άτομό σου. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό θα είναι πιο εύκολος από άλλες φορές, γιατί κάποια πράγματα θα τα θεωρήσεις αυτονόητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η φαντασία σου μερικές φορές δουλεύει έντονα και σε βοηθάει να ξεφύγεις από τις πολλές εντάσεις και, επειδή είσαι άτομο της βαθιάς δημιουργίας, αυτό σου κάνει καλό. Επίσης, θα αποφύγεις κάποιες συστηματικά αρνητικές συμπεριφορές από την πλευρά σου, ενώ από την άλλη θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να ξεπεράσεις τα δύσκολα σημεία.
Ερωτικά: Η αρμονία που νιώθεις μέσα σου θα σε σπρώξει να ξεπεράσεις κάποιες έντονες διαφορές που ίσως να είχες με το Ζυγό. Μπορεί βέβαια ούτε κι εσύ να μην το παραδέχεσαι ότι έχεις εκεί εστιασμένο το ενδιαφέρον σου, αλλά οι πράξεις σου θα το δείξουν. Με το Λιοντάρι θα έχεις μια σιωπηλή συμφωνία και σίγουρα θα βρεθείτε έστω και κρυφά, χωρίς όμως να το αναλύσετε πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει στο μυαλό σου να αλλάξεις κάτι. Και όταν το βάζεις ποτέ δεν το ξεχνάς και αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια μόνιμη εγρήγορση. Γιατί ψάχνεις να βρεις λύσεις που θα είναι απλές και εύκολες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η προσωπικότητά σου είναι τόσο φιλική και εύκολη προς τους άλλους και αυτό σίγουρα σε κάνει να ξεφεύγεις από το μέσο καθημερινό τύπο ατόμου. Γιατί έχεις αισιοδοξία και πολύ μεγάλη ελευθερία προς όλους και όλα.
Ερωτικά: Σίγουρα θα έρθει η δικαίωση και τελικά θα νιώσεις ότι αν προσπαθήσεις σωστά έρχεται αυτό που περιμένεις. Τουλάχιστον από την πλευρά του/της συντρόφου. Πάντως αγάπη έχεις και σίγουρα αυτό σε βοηθάει να ξεπερνάς ακόμα και τις μπόρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν η σχέση σου με το χρήμα δεν είναι πολύ... ερωτική, δεν τα καταφέρνεις, γιατί τα παίρνεις όλα πολύ αψήφιστα. Το πιο σημαντικό είναι να αποδώσεις στον εαυτό σου αυτά που τελικά σου αξίζουν. Η επικοινωνία σου με κάποια άτομα θα είναι πολύ έντονη, αλλά μερικές φορές ίσως να μην πρέπει να συμπεριφέρεσαι τόσο άμεσα, γιατί υπάρχουν πολλές ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μερικές φορές δεν θέλεις να συμβιβάζεσαι και σίγουρα δεν θα αφήσεις να σε καπελώσουν κάποια άτομα που εσύ δεν συμφωνείς ούτε με την αισθητική τους αλλά ούτε και με την ποιότητά τους. Το καλύτερο είναι να μη δημιουργήσεις αντιπάθειες ή αντιπαλότητες για να ξεπεράσεις με όσο πιο ανώδυνο τρόπο τις δυσκολίες που πιθανόν να έχουν να κάνουν με ισορροπίες.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Ζυγό μερικές φορές μπορεί να είναι οριακή γιατί νιώθεις ότι δεν καταλαβαίνει τις παραδοσιακές σου αρχές και έχετε διαφωνίες. Το θέμα της οικογένειας σας απασχολεί από κοινού και θα χρειαστεί να βρείτε έξυπνες και άμεσες λύσεις. Με τον Κριό κάνεις υποχωρήσεις γιατί νιώθεις αγάπη για το πρόσωπό του.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να κάνεις κάποιες επαφές οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες για σένα. Ο λόγος είναι ότι πρέπει να ρίξεις νερό στο κρασί σου για να ξεπεράσεις τη στενότητα που υπάρχει αυτήν την στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές επιτυχίες οι οποίες ευτυχώς δεν θα σου πάρουν τα μυαλά. Γιατί είσαι το άτομο που μοιράζεσαι τα πάντα και το καλύτερο για σένα είναι να βάζεις όλη σου την ενέργεια σε μια ομαδική προσπάθεια.
Ερωτικά: Με το Ζυγό είχατε βρεθεί και στο παρελθόν και κάτι σας δένει έντονα. Και τώρα να μην είστε μαζί μπορεί να έχετε εκείνον το σεβασμό που θα σας κρατήσει σε ένα σοβαρό επίπεδο μεταξύ σας. Αυτό που είναι το καλύτερο για σένα είναι να παραμείνεις φίλος/η με οποιοδήποτε άτομο ήσουν μαζί ή είσαι και τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει ένα βήμα που σίγουρα σου φέρνει επιτυχία, γι' αυτό κάνεις και κάτι παραπάνω. Μερικές φορές υποσυνείδητα κάτι σε σπρώχνει να είσαι το επίκεντρο ή να σε θαυμάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο πάνω σε αυτό που κάνεις. Αλλά το κάνεις με έναν τρόπο πολύ αρμονικό που δε σε φέρνει σε σύγκρουση με το περιβάλλον.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι άτομα δίπλα σου και επειδή μερικές φορές είναι δύσκολο να τα προσεγγίσεις πρέπει να γίνουν κάποιες ιδιαίτερες προσπάθειες, κυρίως από την πλευρά σου. Η αλλαγή της αισθητικής σου θα βοηθήσει να κερδίσεις περισσότερο το θαυμασμό των άλλων αλλά και να επικρατήσεις σε επίπεδο κοινωνικής συμμετοχής.
Ερωτικά: Σου φαίνεται δύσκολο να κάνεις συνδυασμούς ακόμα και με το άτομο που είσαι μαζί. Θέλεις δηλαδή να έχεις μια έντονη συναισθηματική επαφή που πιθανόν για να την πετύχεις χρειάζεσαι έστω μια μοναχική βραδιά με το άτομο που επιθυμείς. Από την άλλη, μπορεί να πρέπει να βρεθείς σε έναν κοινωνικό χώρο λόγω υποχρεώσεων, χωρίς να χάσεις όμως αυτήν την έντονη αίσθηση της αγάπης που σε κατακλύζει. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν το θέλεις πολύ θα το πετύχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι για να κάνεις κάτι ξεχωριστό θα πρέπει να έχεις συνεργάτες ή άτομα που είναι δίπλα σου και σε πιέζουν να κρατήσεις τη δική σου προσωπικότητά. Γιατί οι ιδέες σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμπεριφοράς σου.


πηγή
Από το Blogger.