Μαράια Κάρεϊ: Γιατί της έκανε μήνυση η νταντά;


H Σιμονέτ ντε Κόστα ήταν η νταντά των διδύμων Μόροκαν και Μονρόε, από τον Οκτώβρη του 2013 ως τον Ιανουάριο του 2014.
Ωστόσο, η νταντά της Μαράια Κάρεϊ και του Νίκ Κάνον απολύθηκε, όχι γιατί δεν ήταν επαρκής στις επαγγελματικές της υποχρέωσεις, αλλά γιατί δέθηκε περισσότερο συναισθηματικά από τα παιδιά από ότι έπρεπε.

Δυστυχώς πρέπει να έχω νταντάδες για τα παιδιά και αναγκάζομαι κάθε λίγο και λιγάκι να τις απολύω. Μισώ που το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλω να μένουν πολύ με τα παιδιά και να δένονται μαζί τους, ώστε να γίνονται για εκείνα πιο σημαντικές από εμένα”, είχε πει η διάσημη τραγουδίστρια και ήταν φυσικό κι επόμενο να απολύσει και την Σιμονέτ, όμως εκείνη δεν το ήξερε.

Η απολυμένη νταντά στην μήνυση της καταθέτει πως δούλευε ασταμάτητα για 100 ώρες την εβδομάδα χωρίς να πληρώνεται υπερωρίες, πως υπήρξαν μέρες που δεν προλάβαινε να κοιμηθεί, να φάει και να κάνει διάλειμμα, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια την καλούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή και χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές.

Σύμφωνα, πάντως με το δικαστήριο είχε πληρωθεί 6000 με 7200 δολάρια το μήνα, αλλά χωρίς να της έχουν δώσει αποζημίωση και γι' αυτό διεκδικεί ένα ποσό (που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό) ως αποζημίωση.


πηγή
Από το Blogger.