Τα ζώδια σήμερα - Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η ενασχόλησή σου με πολλά πράγματα θα σε αποζημιώσει γιατί θα δεις ότι είσαι μέσα σε όλα και έχεις μια καλύτερη οπτική γωνία των θεμάτων που θέλεις να μάθεις ή να βάλεις σε εφαρμογή. Η διαδικασία που μπορεί να έχεις ήδη ξεκινήσει ακόμα και με το εξωτερικό θα σε δικαιώσει γιατί θα διαπιστώσεις ότι κινείσαι βάσει του ενστίκτου σου.
Ερωτικά: Η διακοπή μιας σχέσης μερικές φορές δεν είναι και τόσο αρνητική αν εσύ έχεις ήδη αρχίσει και βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου. Οπότε μην πιέζεις τις καταστάσεις αν κάτι δε σου πηγαίνει γιατί μπορεί να κερδίσεις για λίγο χρόνο και μετά να διαμορφωθούν τα πράγματα υπέρ σου. Δώσε ευκαιρίες και μην κλείνεις τα αυτιά σου στην εσωτερική σου φωνή που σου μιλάει για αλλαγή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αλλαγές αυτή την περίοδο και το νιώθεις περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό σου. Οι συμπτώσεις πάντως μπορεί να σου φανούν σαν μια όχι συγχρονικότητα αλλά σαν μια τυχερή φάση που θα πρέπει εσύ να πιάσεις από τα μαλλιά.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Συζητάς κάποια ευχάριστα πράγματα τα οποία θα σου δώσουν μια εσωτερική αισιοδοξία γιατί έχεις και εσύ ανάγκη να ξεσκάς αλλά και να βλέπεις με άλλο μάτι θέματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Μπορεί να σου πέσει στην αντίληψη το ενδιαφέρον ενός ατόμου από την δουλειά και ενώ τόσο καιρό δεν το είχες ανακαλύψει τώρα ξαφνικά είναι τόσο έντονο που και εσύ το κατάλαβες. Με τον Ιχθύ βρίσκεσαι σε πολύ ρομαντική φάση αλλά και κάπου μπορεί να υπάρχει και μια χλιαρότητα που ίσως να μην σε εκφράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συζητάς για πολλές δουλειές που άλλες φορές συνήθως δεν το κάνεις γιατί σου φαίνεται κόπος να ξεκινήσεις κάτι που δεν ξέρεις. Όμως τώρα είσαι έτοιμος/η να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να υποδείξεις κάποιες γνωριμίες σε ένα άτομο που εμπιστεύεσαι γιατί όλα κατά την γνώμη σου παίζονται αυτή την στιγμή.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ενώ δεν σου αρέσει να σε ανταγωνίζονται μερικές φορές ξεφεύγεις από την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου και γίνεσαι τελικά εσύ πολύ ανταγωνιστικός/η και μάλιστα μπορεί να πιέζεις για να έχεις είτε την απάντηση είτε το αποτέλεσμα που θέλεις.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει να έχεις ελευθερία και να κινείσαι με άνεση γιατί αλλιώς μπορεί να καταπιέζεσαι αφόρητα και αυτό δεν σου βγαίνει σε καλό. Χωρίς να το θέλεις μπορεί να φέρεσαι αλλοπρόσαλλα αλλά πολύ ερωτικά. Η σκέψη σου πάντως βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα αντιφατικά αλλά υπερβολικά συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι αρκετά επιθετικά αλλά και επικίνδυνα ειδικά όταν είναι να κάνεις υπερβολές. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και προχώρησε αργά και σταθερά. Η αισιοδοξία χρειάζεται αλλά πρέπει να την προσαρμόσεις σε λογικά και χειροπιαστά συμπεράσματα αλλιώς θα πάει χαμένη.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εντύπωση που έχεις ήδη δημιουργήσει στο περιβάλλον σου είναι ότι ξύπνησες και μάλιστα έχεις ανάγκη να κάνεις κάτι έξω από αυτά που έχεις συνηθίσεις τους άλλους. Θα εκφράσεις πράγματα που άλλες φορές δεν τα έλεγες με τίποτε, πρόσεξε μόνο μήπως το παρακάνεις και παρεξηγηθείς.
Ερωτικά: Αυτή την φορά δεν θα περιμένεις, θα κάνεις εσύ τις κινήσεις που σου αναλογούν και ό, τι ήθελε προκύψει. Ίσως βέβαια να βιαστείς αλλά τουλάχιστον θα βγεις από ένα αδιέξοδο και με τον Κριό επιτέλους θα μιλήσεις ίσος προς ίσο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις ανοίγματα που θα σου φέρουν γρήγορο κέρδος για αυτό το συζητάς ακόμα και με ένα άτομο που σε προωθεί ή σου μαθαίνει μια δουλειά που σχετίζεται και με το εξωτερικό. Δεν απέχει η αλήθεια από το παραμύθι και πολύ. Η διαχωριστική γραμμή είναι λεπτή. Να ζητάς πάντα αποδείξεις.ΛΕΩΝ

Γενικά: Θεωρείς κάποιες πράξεις των άλλων ατόμων πολύ σωστές και ηθικές για αυτό δεν βλέπεις άλλα πράγματα που σε ενοχλούν ίσως γιατί δεν θέλεις να σε μπερδέψουν και να σε βάλουν στην διαδικασία της αρνητικής σκέψης.
Ερωτικά: Σου αρέσει να περνάς κάποιες όμορφες βραδιές χωρίς μεγάλες έννοιες και φασαρίες. Η μουσική, η χαλάρωση και το ξεφάντωμα σε ακραία περίπτωση θα είναι ότι πρέπει για να αφεθείς με ένα Δίδυμο που από την μια μεριά σου δείχνει ότι σε θέλει και από την άλλη δεν πατάει τόσο γερά στα πόδια του όσο θα ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναθαρρήσεις με κάποιες προτάσεις που πιθανόν να σε βγάζουν από τη μετριότητα όμως επειδή εξαρτάσαι από άλλους θα πρέπει να διαμορφώσεις ένα κλίμα καλής συνεργασίας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θα υπάρξει μια προσωρινή λύση σε μια οικογενειακή υπόθεση που σε απασχολεί. Για να την κλείσεις οριστικά πρέπει να δείξεις κάπως τις προθέσεις σου χωρίς χαλαρότητα γιατί διαφορετικά θα σε εξουσιάσουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Ένα άτομο μπορεί να θέλει επίμονα να είναι κοντά σου και εσύ να το βλέπεις σαν κάτι προσωρινό και να μην αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματά του. Όμως τελικά από κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα επιβεβαιώσεις τις προθέσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Από την μια βλέπεις ότι υπάρχουν άτομα που μπορούν να συνεργαστούν μαζί σου και να πετύχεις κι από την άλλη πίεση η οποία μπορεί να προέρχεται από την πολύ δουλειά και τον λίγο χρόνο που θα έχεις για να τελειώσεις τις υποθέσεις σου. Χρήματα θα βγάλεις αλλά μπορεί να χαλάσεις τα διπλά.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν δείξεις ενδιαφέρον για τη μάθηση θα σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες που δεν τις περίμενες. Επειδή δεν θέλεις να είσαι στην άγνοια θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποια έλλειψη γνώσεων η οποία προέρχεται αυτό το διάστημα ακόμα και από αδιαφορία για ένα αντικείμενο.
Ερωτικά: Ο ερωτισμός σου θα βρει ανταπόκριση για αυτό σπεύδεις προς μια εκτόνωση και μάλιστα δεν σε νοιάζει αν κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο να διεκδικήσεις αλλά χωρίς να σε ενοχλήσει ιδιαίτερα αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις γιατί πιστεύεις ότι όλα αυτά τα έχεις ξεπεράσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί και να έχεις την δυνατότητα να παίζεις χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα πας καλά γιατί το κατέχεις το θέμα καλά και έχεις γνώση του αποτελέσματος εκ των προτέρων έστω και από διαίσθηση. Για αυτό πιθανόν αν σε καλέσουν για μια δουλειά που θα έχεις τέτοια άνεση, διαύγεια και ευχέρεια λόγου που θα σου απαντήσουν άμεσα και θετικά.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις ενδιαφέροντα κάποια πράγματα τα οποία μερικές φορές δεν τους έδινες και την δέουσα σημασία. Σήμερα με την αισιοδοξία σου θα δεις ένα άλλο αποτέλεσμα που ούτε καν το περίμενες γιατί μάλλον δεν είχες σκεφτείς ότι θα υπάρχουν και τέτοιους είδους λύσεις.
Ερωτικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και συγχρόνως θα ανοιχτείς και θα πεις πράγματα που ίσως να αφήσουν το άλλο το άτομο άφωνο. Θα του μαρτυρήσεις κάτι που μπορεί να μην το περίμενε αλλά τουλάχιστον θα νιώσεις ότι θα είσαι ειλικρινής.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμπιστεύεσαι περισσότερο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα γιατί βλέπεις ότι τελικά ενώ είχες κάποιες φοβίες ότι δεν θα τα κατάφερνες διαπραγματεύεσαι με άνεση όλα αυτά που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις άνεση και πάνω από όλα πίστη τον εαυτό σου γιατί ήδη έχει αλλάξει η σκέψη σου η οποία μέχρι τώρα δεν σε παίδευε αλλά σε αποσυντόνιζε. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σε κάνει να ξεπεράσεις την πλήξη σου.
Ερωτικά: Η εσωτερική σου κατάσταση είναι ήδη πολύ δυνατή για αυτό δεν σε τρομάζει τίποτε. Έχεις σιγουριά και σε διακατέχει το αίσθημα της μεγάλης ασφάλειας για αυτό θα κυνηγήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα που ίσως είναι κι ένας Καρκίνος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθειά σου θα ανταμειφτεί. Θα πάρεις χρήματα μετά από επίπονη εργασία και θα καλύψεις κάποιες επιθυμίες αλλά και λογαριασμούς σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες όμως μπορούν με τρόπο να κατευναστούν γιατί δεν θα αφήσεις συνειδητά να χαλάσει η διάθεσή σου. Το μόνο που ίσως κάνεις είναι να βρεθείς κάπως μυστικά με ένα πρόσωπο και να πάρεις τις συμβουλές του ή να ανταλλάξεις μαζί του διάφορες γνώσεις και πληροφορίες.
Ερωτικά: Μερικές φορές δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα Δίδυμο γιατί άλλες οι ανάγκες του είναι διαφορετικές από τις δικές σου αλλά επειδή η σχέση σας είναι καρμική σας δένουν άλλα πράγματα. Οπότε αναγκαστικά θα δεχτείς ακόμα και κάποιους συμβιβασμούς αλλά να ξέρεις ότι οι σχέσεις πάντα σε εξελίσσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να χάσεις κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες αλλά συγχρόνως κάνεις και τις επαφές σου που μπορεί να σου δώσουν άλλες προοπτικές.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Τα σχέδια με φίλους σου αρέσουν γιατί μπορεί να έχεις καιρό να τους δεις και τώρα θα βρεθείς μαζί τους και ο χρόνος σου πλέον μπορεί να μην είναι και τόσο περιορισμένος.
Ερωτικά: Επειδή σου αρέσει να έχεις μια ανοικτή σχέση με το άτομο που είστε μαζί πολλές φορές του τα λες όλα χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου ξεφύγει κάτι που δεν σε συμφέρει γιατί το βλέπεις πρώτα ως φίλο και μετά ως σύντροφο. Με τον Τοξότη θα προσαρμόσεις κάποιες ιδέες σου γιατί είναι το μόνο άτομο που μπορεί να σε ξεπερνάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλες ευκολίες για αυτό θα δεχτείς να κάνεις κάποιους άνετους συμβιβασμούς οι οποίοι μακροπρόθεσμα σε βολεύουν και σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα δεις φως στο τούνελ.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το να γίνεις συγκεκριμένος/η και κυρίως να πεις την αλήθεια σε μια υπόθεση που αναγκάζεσαι πλέον να συμμετέχεις θα σου βγάλει στην επιφάνεια την διάθεση να μην αδικήσεις κανέναν. Ο λόγος είναι μπορεί να θέλεις μια διαφάνεια και αυτό θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις πολύ εξελιγμένες.
Ερωτικά: Μπορεί να σε έχει ξεσηκώσει ένα άτομο κι ενώ άλλες φορές ήσουν πολύ πιο εύκολος/η να σηκώσεις το χέρι και να κάνεις ένα απλό τηλέφωνο για να δείξεις το στίγμα σου, τώρα το σκέφτεσαι γιατί δεν θέλεις να γίνουν λάθη από την πλευρά σου κι έχεις ανάγκη να φερθείς σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι σε δυο ή τρία μέτωπα. Αν βέβαια το διαχειριστείς σωστά και δεν ξεσηκωθείς από άλλα άτομα ή ιδέες που μπορεί να σου αρέσουν αλλά δεν είναι και τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους, θα πετύχεις με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια.

πηγή
Από το Blogger.