Τα ζώδια σήμερα - Σάββατο 14 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναζητάς το χαμένο σου παράδεισο γιατί πιστεύεις ότι κάπου υπάρχει κρυμμένος και έχεις ανάγκη να τον βρεις, αλλιώς δεν είσαι ο εαυτός σου. Αν βρίσκεσαι στην φάση συγχώρεσης θα μπορείς πιο εύκολα να ανακαλύψεις την ομορφιά μέσα σου.
Ερωτικά: Πιστεύεις ότι τελικά αν αναβαθμίσεις την σχέση σου και την βάλεις να κινηθεί σε άλλο επίπεδο, σταματήσεις τις γκρίνιες, τις ειρωνείες, τις απαιτήσεις και ακόμα και τα πολύ παρορμητικά συναισθήματα, θα είναι το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για την ημέρα των ερωτευμένων. Είσαι σε μια φάση που ορίζεις εσύ την προσωπική σου ζωή, οπότε στο χέρι σου είναι να είσαι με σύντροφο ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κρύβεις τα προβλήματα που υπάρχουν γιατί θέλεις να τα λύσεις μια και καλή για να μην αποσπάσαι κάθε λίγο και λιγάκι ή ξαναγυρνάς στα ίδια και στα ίδια. Η υποστήριξη πάντως από άτομα που μπορεί να ζουν και να εργάζονται στο εξωτερικό θα είναι το καλύτερο για σένα.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και τρέχεις από εδώ και από εκεί γιατί δεν προλαβαίνεις. Είναι σαν να ξυπνάς ξαφνικά και να θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί.
Ερωτικά: Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη περνάς περιπετειώδη ζωή. Αν σου αρέσει να ρισκάρεις συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσεις τους νόμους της καρδιάς σου. Αν όμως δεν το υποστηρίζεις, καλύτερα να μείνεις με τον Σκορπιό που είναι πιο ασφαλές άτομο για σένα. Μπορεί να μην σε ταρακουνάει αλλά σε εξασφαλίζει. Η ημέρα πάντως σήμερα λόγω της εορτής μπορεί να σε εμπνεύσει να κάνεις κάποιες τρέλες.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά και δεν θέλεις να βγεις έξω από το παιχνίδι. Πάντως σήμερα μπορεί να κάνεις μια παράτολμη πράξη σε σχέση με τον χαρακτήρα σου και να χαλάσεις κάποια χρήματα για να εξασφαλίσεις ή να αναπτύξεις κάτι στην δουλειά σου. Ακόμα και υπάλληλος να είσαι θα βοηθήσεις από την πλευρά σου δίνοντας πολλά πράγματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ενθαρρύνεσαι μέσα από κάποιες πράξεις άλλων ατόμων κι εκεί που τα είχες παρεξηγήσει πιθανόν να σκεφτείς ότι είχες κάνει λάθος. Το καλύτερο για σένα είναι να σταματήσεις να διχάζεσαι και να μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα για άτομα που δεν ξέρεις.
Ερωτικά: Η μέρα θα είναι καλή για σένα γιατί εκεί που περίμενες ότι θα την περάσεις μέσα στη μοναξιά, θα βγει ξαφνικά κάτι πολύ καλό και πιθανόν να κάνεις ή να σου κάνουν έκπληξη και να βρεθείς μαζί με το άτομο σου αρέσει. Βέβαια μέσα σου νιώθεις μια αναστάτωση και μια περίεργη έξαψη. Μπορεί να παρασυρθείς από τα πολύ ρομαντικά λόγια του Ιχθύ αλλά μην θεωρήσεις ότι θα ισχύουν αν δεν κάνεις τις ανάλογες κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς μαζί με άλλα άτομα γιατί πιστεύεις ότι όλα είναι κάπως ρευστά και χρειάζεσαι ένα σταθερό στήριγμα το οποίο όμως δεν είναι σε θέση να συγκρατήσει τις αλλαγές. Το μόνο καλό είναι ότι θα ανταλλάξεις με ενδιαφέροντα άτομα απόψεις και νέα δεδομένα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις την άνεση να εκφραστείς ελεύθερα και να μην πιέζεσαι από τα πρέπει και τα μη. Κάποιες εναλλακτικές θεραπείες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις περισσότερο την ενέργεια σου γιατί αρκετές φορές ρουφάς όλη τον αρνητισμό από γύρω σου και μετά δεν μπορείς να συνέλθεις. Μια καλή, βαθιά αναπνοή πάντα βοηθάει και σε ελαφρύνει.
Ερωτικά: Μαθαίνεις να είσαι ο εαυτός σου και αυτό μπορεί να στο έχει δείξει ένας Τοξότης. Πρέπει να το καταλάβεις όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κατανοήσεις την κρυμμένη σου δύναμη Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σήμερα που είναι μια ιδιαίτερη ημέρα το καλύτερο είναι να δώσεις την υπόσχεσή σου ότι δεν θα σταματήσεις να γκρινιάζεις για μεγάλο διάστημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανασαίνεις για σήμερα γιατί παίρνεις κάποια μηνύματα ότι μπορείς να πας κόντρα στο κατεστημένο κυρίως αν δεν σου αρέσει ή δεν γίνεται να απαλλαγείς από αυτό. Είτε οι συζητήσεις είτε η στάση σου που θα είναι κάπως ιδιαίτερη και όμως απόλυτα κατασταλαγμένη θα είναι αυτά που θα σου δώσουν την ευκαιρία να μην μείνεις στο περιθώριο.


ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις καλή διάθεση και θέλεις να τη μοιραστείς και με άλλους γι' αυτό είναι πιθανό να καλέσεις κόσμο στο σπίτι σου. Αν και θεωρείσαι μοναχικό και εκλεκτικό άτομο, μερικές φορές χρειάζεσαι να αναμιγνύεσαι με κόσμο και σήμερα η ημέρα θα είναι ιδιαίτερη.
Ερωτικά: Έχεις μια ανεμελιά και δεν σε νοιάζουν και πολλά πράγματα. Αν είσαι σε σχέση και έχεις και χρήματα θα κάνεις κάτι για να εντυπωσιάσεις το δικό σου πρόσωπο. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα βρεθείς σε ένα καλό στέκι και όλο και κάτι θα προκύψει, άσχετα αν έχει συνέχεια. Το κρυφό μήνυμα του Σκορπιού θα σε μπερδέψει γιατί θα πρέπει να ψάξεις το μυστικό του.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προοπτικές για μια καινούργια δουλειά σε γυροφέρνουν συνέχεια όμως καλό είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου ό, τι και αν συμβεί γιατί μπορεί να υπάρχουν πολλές πρακτικές δυσκολίες αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η σκέψη σου είναι ανοικτή και κυρίως απελευθερωμένη από τα πολλά «πρέπει» και «μη» οπότε σου φεύγει ένα βάρος που μερικές φορές κουβαλάς λόγω της υπερβολικής λογικής που, αντί να την χρησιμοποιείς εκεί που πρέπει, την βάζεις παντού και αυτό σε εμποδίζει να περνάς καλά.
Ερωτικά: Ενώ κάτι σου λέει ότι κάνεις λάθος εσύ πας κόντρα στην διαίσθησή σου και αφήνεις να σε οδηγήσει στην αγκαλιά του Τοξότη. Από την άλλην θα μιλήσεις πολύ διαφορετικά από άλλες φορές γιατί δεν θα φοβηθείς να πεις αλήθειες. Ακόμα και πόδι θα πατήσεις σήμερα γιατί το οφείλεις στον εαυτό σου, χωρίς όμως να καβγαδίσεις γιατί δεν θέλεις πια να τσακώνεσαι. Πάντως τίποτα δεν θα σε πτοήσει με έναν Ιχθύ γιατί ο έρωτας καλά κρατεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ψάχνεσαι για να κάνεις το διαφορετικό παρότι έχεις τη δουλειά σου ίσως γιατί χρειάζεσαι και κάτι πιο δυναμικό που μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα. Και σήμερα να μην το πετύχεις θα δεις ότι με τον καιρό, όσο τολμάς, τόσο θα κάνεις ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Περνάς κάποια θετικά μηνύματα στους γύρω σου και με αυτόν τον τρόπο τους δείχνεις ότι δεν το βάζεις κάτω γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να τα αλλάξεις όλα και δεν σε συγκρατεί τίποτε.
Ερωτικά: Επειδή γενικά είσαι το πρόσωπο που πιστεύει πολύ στις σχέσεις μπορεί να είσαι ερωτευμένος/η με τον ίδιο τον έρωτα. Αν φυσικά υπάρχει και το άλλο σου μισό, έστω και μέσα στην φαντασία σου, θα το γιορτάσεις με τιμές και με μεγαλεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες επιτυχημένες προσεγγίσεις που σε βοηθούν ώστε να βρεθείς με άτομα που θα σε στηρίξουν έστω και με τα λόγια τους γιατί στην πράξη θα πρέπει να έχεις ενεργή συμμετοχή εσύ, αφαιρώντας όμως τις ψευδαισθήσεις που κατά καιρούς σε κατατρέχουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να σε παρασύρει ο αρνητισμός και από αυτό και μόνο θα δείξεις όλες τις καλές σου πλευρές. Η δυνατότητά σου να ξεπεράσεις ένα προσωπικό θέμα αυτή την περίοδο που αφορά στην οικογένειά σου θα είναι πολύ μεγάλη γιατί έχεις μέσα σου την διάθεση να προσεγγίσεις μέσα από την καρδιά σου όλα τα ζητήματα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Τοξότη μερικές φορές είναι τόσο έντονη που την φοβάσαι και εσύ. Σήμερα που είναι ιδιαίτερη ημέρα και προδιαθέτει σε εξομολογήσεις, θα μπεις στην διαδικασία να ανοιχτείς και να είσαι αρκετά αισιόδοξος/η. Κάποια νέα που μπορεί να μην τα περίμενες από τον Δίδυμο θα σε εκπλήξουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεσηκώνεσαι και χαλάς ακόμα και χρήματα που μπορεί να μην σου περισσεύουν αλλά νιώθεις καλά οπότε θέλεις να αγοράσεις και το κάτι παραπάνω. Η απάντηση που περιμένεις για μια δουλειά μπορεί να σου έρθει ακόμα και σήμερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το να είσαι ένα άτομο αισιόδοξο, θετικό αλλά και με γνώση για την ζωή, σήμερα θα είναι πιο έντονο μέσα σου γιατί θα έχεις την εσωτερική επίγνωση η οποία θα σε βοηθήσει να προασπίσεις τις φιλοσοφικές σου θεωρίες που αν δεν είναι μέσα σου τονισμένες δεν νιώθεις και πολύ καλά.
Ερωτικά: Όταν κάνεις υπερβολές σε συναισθηματικό επίπεδο όπως σήμερα δεν το καταλαβαίνεις γιατί αν σου κτυπάει την πόρτα ο έρωτας ο τρόπος που λειτουργείς πάντα είναι σαρωτικός και σκέφτεσαι «ή όλα ή τίποτα». Όταν είσαι σε μια σχέση δίνεις τα πάντα και δεν υπολογίζεις ούτε καν τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δέχεσαι και δίνεις πολύτιμες συμβουλές και αυτό είναι ένα από τα προσόντα σου που σε βοηθούν να πετύχεις όταν κυνηγάς ένα στόχο σου και τον θέλεις πραγματικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες μπορεί να είναι οικολογικές, κοινωνικές ή πολιτικές . Για αυτό θα βρεθείς με άτομα που μπορείς να ανταλλάξεις μεταφυσικές, πνευματικές και πολύ προσωπικές απόψεις και συναισθήματα.
Ερωτικά: Μπορεί να υπερβάλλεις αλλά κάπου δεν σε νοιάζει γιατί επιτέλους θα βρεις μια εξήγηση που θα σε βγάλει από κάποιες ανασφάλειες τις οποίες δεν στις δημιουργεί το άλλο άτομο αλλά προέρχονται από εσένα. Η επικοινωνία και μάλιστα σήμερα που είναι αυτή η γιορτή μπορεί να σε κάνει να βγεις έξω από τα συνηθισμένα σου καλούπια.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσει όταν βρίσκεσαι με άτομα που είναι διαφορετικά από εσένα και κυρίως έξω από τις δικές σου τις παγιωμένες αντιλήψεις γιατί νιώθεις ότι μπορείς να ξεφύγεις από τα ίδια και να κάνεις περισσότερο συναρπαστική ακόμα και την ίδια τη δουλειά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι στα πάνω σου γιατί βρίσκεσαι με φίλους που περνάς καλά μαζί τους και γενικά έχεις μια εσωτερική σπίθα η οποία σε σπρώχνει για να βγεις έξω από τα στενά σου όρια τα οποία έτσι και αλλιώς θέλεις να ξεπεράσεις. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα αμάξι ή καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή, πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη έρευνα.
Ερωτικά: Μπορεί να μην πιστεύεις και πολύ την σημερινή ημέρα γιατί δεν σου αρέσουν όλα αυτά τα συνηθισμένα που τα βρίσκεις κάπως γλυκανάλατα, παρ' όλα αυτά θα δοκιμάσεις με τον τρόπο σου να δείξεις πιο έντονα τα συναισθήματά σου. Η σκέψη σου για τον Τοξότη και μαζί να μην είστε σε γαληνεύει γιατί είναι ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια προγραμματισμένη συνάντηση με κάποια ομάδα που σε εξυπηρετεί και σε κάνει να νιώθεις απαραίτητος/η γιατί συμφωνεί με τις κινήσεις σου, θα σου δώσει εκείνη δύναμη να βαδίσεις πάνω στα ίδια χνάρια.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η σκοπιμότητα των κινήσεών σου μερικές φορές δεν μετράει και τόσο γιατί χωρίς να το καταλάβεις, χάνεις τον μπούσουλα και πας τελικά εκεί που σε πάει το ρεύμα του ποταμιού αν και νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία γιατί είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Θέλεις να έχεις ανεξαρτησία γιατί κάπου δεν σου αρέσει να είσαι εξαρτημένος/η σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί μόνο τότε μπορείς να πεις αλήθειες και να μην παρασύρεσαι από λύπη ή αδυναμία απέναντι σε ένα άλλο άτομο. Η σημερινή γιορτή θα σου βγάλει τον ρομαντισμό σου προς τα έξω και σε σχέση να μην είσαι, θα κουβαλάς αυτό το συναίσθημα έστω και για ένα παλιό πρόσωπο. Το Λιοντάρι συνεχίζει να σε κάνει να το σκέφτεσαι. Με τον Τοξότη θα έχεις κάτι πιο ανεξάρτητο και κυρίως πιο αληθινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή τώρα τελευταία έχεις κάνει κινήσεις που θα σου δώσουν την ελευθερία σου, θα δοκιμάσεις το νέο μοντέλο που έχεις ήδη επιβάλλει στον εαυτό σου για να δεις αν θα πετύχει. Θα ψάξεις περισσότερο την αγορά κι αν έχεις ήδη μια δουλειά, θα κάνεις προσπάθειες για να κερδίσεις κάτι επιπλέον.


πηγή
Από το Blogger.