Οι C:REAL στην Eurovision!


Οι C:REAL υποψήφιοι για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκ μέρους της Feelgood Records.

To αγαπημένο συγκρότημα, με τις δεκάδες επιτυχίες, συμμετέχει φέτος στη διαδικασία ανάδειξης του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, μέσω του Ελληνικού Τελικού που διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και το Mad TV.

Στον Ελληνικό Τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, θα διαγωνιστούν οι C:REAL μαζί με τους Θωμαή Απέργη, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Barrice και Shaya.

Οι υποψήφιοι προέκυψαν μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ προς τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Εν συνεχεία, οι δισκογραφικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν επέλεξαν υποψήφιο καλλιτέχνη και υποψήφιο τραγούδι για να διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό.

Οι C:REAL κυκλοφόρησαν το πρώτο τους τραγούδι “Visions Of You”(feat. Sarah Jane Morris) το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και …στη Μαλαισία, τη Ταϋλάνδη και πολύ πρόσφατα στο Λίβανο. Τα singles των C:Real έχουν κυκλοφορήσει σε πάνω από 30 χώρες!

Ας θυμηθούμε όλοι ποιοι είναι οι C:REAL στο παρακάτω HitMix:


Από το Blogger.