Τα top model ''Doutzen Kroes'' & ''Karlie Kloss'' παραιτήθηκαν από τη Victoria’s Secret!


Τα top model Doutzen Kroes και Karlie Kloss σόκαραν τον κόσμο της μόδας όταν ανακοίνωσαν, με λίγες ώρες διαφορά, ότι εγκαταλείπουν την Victoria’s Secret.

Πρώτη έγινε γνωστή η αποχώρηση της Karlie Kloss μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία και τα δύο από αυτά ως ένας από τους αγγέλους του brand. Υπήρξε μόνιμο πρόσωπο και στο ετήσιο Victoria’s Secret Fashion Show. όπου φέτος ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την καλή της φίλη Taylor Swift αλλά και στις καμπάνιες της εταιρείας.

Λέγετε ότι η αποχώρηση της οφείλεται στο μεγάλο φόρτο εργασίας καθώς το τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να δουλέψει με τους μεγαλύτερους οίκους στον κόσμο.H αποχώρηση της Doutzen Kroes προκάλεσε μεγαλύτερη έκπληξη. To μοντέλο από την Ολλανδία είναι ένα από τα βασικά ονόματα της Victoria’s Secret τα τελευταία επτά χρόνια. Σε δηλώσεις του ο ο creative director της εταιρείας υποστήριξε ότι το μοντέλο έχει ένα πολύ κερδοφόρο συμβόλαιο στην Ευρώπη και θα υπήρχε πρόβλημα στον προγραμματισμό με τις υποχρεώσεις της στη Victoria’s Secret“.


Από το Blogger.