Φάρσα ο γυμνός άντρας που κατεβαίνει από παράθυρο του Μπάκιγχαμ!


Σάλο προκάλεσε πριν λίγες μέρες το βίντεο που παρουσίαζε έναν γυμνό άντρα να έχει δέσει σεντόνια και να προσπαθεί να κατέβει από ένα από τα δωμάτια του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Οι απανταχού hoaxers του διαδικτύου με το που είδαν το θέμα «ψυλλιάστηκαν» ότι μπορεί να μην είναι αληθινό και έπιασαν αμέωσς δουλειά να το αποδείξουν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ellinikahoaxes, δείτε γιατί το βίντεο είναι μια καλοστημένη φάρσα...

Στο βίντεο βλέπουμε το γεγονός να συμβαίνει την ώρα που περνάει η βασιλική φρουρά και προκαλεί έκπληξη το πώς οι άντρες της φρουράς δεν είδαν τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια τους.Το αστυνομικό τμήμα δεν δέχτηκε κανένα τηλεφώνημα για το γεγονός ούτε διακομίστηκε σε κάποιο νοσοκομείο ο γυμνός άντρας καθώς πέφτει από κάποιο ύψος που θα του προκαλούσε τραύματα.

Επίσης είναι απορίας άξιον πως δεν υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες του γυμνού άνδρα από περαστικούς ή ακόμα αν θέλετε και από φωτογράφους που πολλές φορές ξημεροβραδιάζονται έξω από το παλάτι για μια φωτογραφία και έχουν εκθέσει ουκ ολίγες φορές την Βασιλική οικογένεια.

Αν το πάμε όμως και λίγο παραπέρα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διάφορα βίντεο να βγαίνουν κατά καιρούς ως διαφημιστικά κόλπα: Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 κάνει πρεμιέρα μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο The Royals όπου πρωταγωνιστεί η Elizabeth Hurley ως μια (φανταστικού χαρακτήρα) σύγχρονη Βασίλισσα (Queen Helena).

Αναγνώστης εξάλλου της ιστοσελίδας παρατήρησε πως υπάρχει διαφορά στους τοίχους: Δείτε την φωτογραφία του σημείου όπου υποτίθεται εμφανίστηκε ο γυμνός άντρας από το google earth.


Μάλιστα η φωτογραφία ανέβηκε και στο twitter σε αντιπαράθεση με φωτογραφία από το βίντεο και υπάρχουν σημαντικές διαφορές και όχι μόνο στους τοίχους όπως θα διαπιστώσετε.
Αν δούμε καλύτερα το κτήριο όπου κρέμεται ο γυμνός άνδρας είναι ίδιο με μια λέσχη με την ονομασία Moor Park Mansion στο Hertfordshire.

πηγή
Από το Blogger.