Οι C:Real αποκαλύπτουν τι θα κάνουν στην Eurovision!


Για την συμμετοχή τους στον ελληνικό τελικό της Eurovision και όσα ετοιμάζουν την μεγάλη βραδιά μιλούν στο star.gr οι C:Real, ενώ αναφέρονται στο πριν και το μετά της συμμετοχής τους!

- Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε στον ελληνικό τελικό;

Η απόφαση να συμμετάσχουμε στον ελληνικό τελικό της Eurovision ήρθε με την πρόταση της δισκογραφικής εταιρίας μας, «Feelgood Records», και ήταν άμεσα θετική.
Ο κύριος λόγος ήταν ότι ήταν σωστό και το timing για μας. Είμαστε γενικότερα σε μια πολύ δημιουργική φάση, ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια τέτοια όμορφη μουσική πρόκληση.
Σαν συγκρότημα από παλιά είχαμε την τύχη και τη χαρά να κάνουμε ανοίγματα στο εξωτερικό με αξιόλογες συνεργασίες αλλά την τιμή να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε διαγωνισμό όχι. Ελπίζουμε φέτος με τη συμμετοχή μας στη Eurovision να το καταφέρουμε και φυσικά να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη!

- Ποια είναι τα δυνατά σημεία του τραγουδιού σας;

Τα δυνατά σημεία του τραγουδιού μας πιστεύουμε πως είναι ο συνδυασμός ενός δυνατού ευρωπαϊκού ήχου με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Ο τίτλος «Crash and Burn» αντιπροσωπεύει ένταση, πάθος και δύναμη που θεωρούμε ότι μας χαρακτηρίζει πολύ σαν λαό και ο θυμός που βγάζει μας εκφράζει νομίζω όλους, ειδικά στις μέρες που ζούμε!

- Πώς θα παρουσιάσετε το τραγούδι στη σκηνή του ελληνικού τελικού;
Αν και ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά έχουμε σχεδόν καταλήξει στον τρόπο που θα παρουσιάσουμε το τραγούδι μας on stage. Το κυρίαρχο στοιχείο είναι η ενέργειά μας και θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό που νιώθουμε πως είναι η δύναμη μας είναι η ενέργεια πέντε ανθρώπων που λατρεύουν αυτό που κάνουν και λειτουργούν σαν ένα! Ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα…

- Γιατί πρέπει το κοινό να επιλέξει εσάς από τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Γιατί πρέπει το κοινό να επιλέξει εμάς από τους υπόλοιπους; Αυτό θα ήταν «περίεργο» αν το απαντούσαμε εμείς οι ίδιοι! Ας αφήσουμε τον κόσμο να κρίνει το «αν» και το «γιατί», ελπίζουμε να πιστέψει σε μας και στο τραγούδι μας όσο κι εμείς!

- Μπορεί το μουσικό παρελθόν των C:Real να επηρεάσει την πορεία της υποψηφιότητάς σας;

Η αλήθεια είναι ότι νιώθουμε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες για την αγάπη και την στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια. Η πορεία των C:Real είναι μεγάλη κι αυτό το χρωστάμε στον κόσμο που αγάπησε και αγαπάει τη μουσική μας μέχρι σήμερα! Παρ’ όλα αυτά, ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision έχει αποδείξει πως κρίνει το εκάστοτε τραγούδι και performance τη συγκεκριμένη βραδιά! Ανεξάρτητα από το παρελθόν ή τη δημοτικότητα του. Είναι λοιπόν ένας διαγωνισμός τόσο υποκειμενικός όσο και αντικειμενικός! Αυτή είναι και η μαγεία του όμως!

- Πιστεύετε ότι η συμμετοχή στον ελληνικό τελικό και η πιθανή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision θα σας βοηθήσει στη συνέχεια;

Η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη στον ελληνικό τελικό για τη Εurovision είναι από μόνη της μια διάκριση καθώς η ίδια η εταιρία του επέλεξε να την εκπροσωπήσει, πόσο μάλλον εάν του δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη πατρίδα του. Είναι μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη, να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα του και να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση πάνω απ’ όλα. Σίγουρα προσφέρει προβολή αλλά μόνο αν ο καλλιτέχνης έχει να πει και να προσφέρει κι άλλα πράγματα έχει νόημα όλη αυτή η βοήθεια. Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους και πως πάνω απ’ όλα πάμε να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική!


πηγή
Από το Blogger.