Το Grand Opening του H&M στα Χανιά

Με πολύ κέφι και δυνατή μουσική πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του H&M στα Χανιά. Το κατάστημα, έτοιμο από νωρίς και εξοπλισμένο με όλη την ανοιξιάτικη συλλογή για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα της Παρασκευής.

Πρόκειται για το 32ο κατάστημα στην Ελλάδα και το πρώτο στην Κρήτη όπως δήλωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της H&M Μαρίζα Πετράκου

«Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθούμε εδώ και αρκετά χρόνια να έρθουμε στα Χανιά, δεν βρίσκαμε τον κατάλληλο χώρο που θα μπορούσε να στεγάσει όλη τη συλλογή. Τελικά βρήκαμε αυτό τον χώρο ο οποίος μπορεί να καλύψει την γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή μας .Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στην Κρήτη. Είναι κάτι το οποίο μας το ζητάγανε εδώ και πάρα πολύ καιρό μέσα από τηλεφωνήματα και από τα social media. Το κατάστημα στο Ηράκλειο ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα».

Στο full store κατάστημα των Χανίων ο καταναλωτής θα βρει ρούχα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, για το γραφείο, για όλες τις καθημερινές ανάγκες, για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες. Επίσης υπάρχουν ρούχα εγκυμοσύνης, γυναικεία εσώρουχα και μία μεγάλη συλλογή αξεσουάρ.

Με διάθεση καλοκαιρινή η Μαρία Ηλιάκη καλοσώρισε τον κόσμο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ως guest dj μας διασκέδασε με δυνατή μουσική στο πάρτι που ακολούθησε μέχρι το βράδυ. Από το Blogger.