Και όμως είναι η Shakira! (photos)


​Σπάνιες φώτογραφίες της Shakira από την εφηβική της ηλικία είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, η Κολομβιανή σταρ είναι μόλις 14 ετών, και εκτός από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή της εικόνα.

Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό, τράβηξε ο φωτογράφος Carlos Venegas, στον φακό του οποίου πόζαρε η Shakira όταν εκείνος τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους στη Μπαρανκίγια, βοηθώντας την ανερχόμενη τότε καλλιτέχνη, να κάνει τα «παρθενικά» της βήματα στο χώρο της showbiz.

«Ήταν νέα, αλλά καταλάβαινα πόσο ταλέντο είχε από μικρή. Έκανα τα πάντα για να την βοηθήσω. Είναι κρίμα που δεν έχουμε επαφή πλέον, αλλά πιστεύω ότι της αξίζουν όσα έχει αποκτήσει. Έφτασε στην κορυφή από το τίποτα, και ήταν πολύ αποφασισμένη!»

Σε πολλές από τις φώτο όπως θα δείτε, η 37χρονη (σήμερα) Κολομβιανή καλλιτέχνης, στήνεται με νάζι στο φακό, άλλοτε κρατώντας μικρόφωνο, και άλλοτε παίζοντας με την κιθάρα της.

Όσο για τον άντρα που ποζάρει στο πλευρό της; Δεν είναι άλλος από τον φωτογράφο  Carlos Venegas.

Η Shakira πάντως, δεν ξέρουμε πόσο θα χαρεί όταν δει αυτά τα στιγμιότυπα από την εφηβική της ηλικία, όταν ακόμα δεν είχε καμία σχέση με την ακριβοπληρωμένη και διάσημη Λατίνα σταρ που είναι σήμερα. πηγή
Από το Blogger.