Αυτό είναι το 1ο trailer για το ''Batman v Superman''


Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Batman v Superman: Dawn of Justice» έχει πολύ περισσότερα λόγια από δράση. Δυστυχώς, το ατελείωτο voiceover δεν προσφέρει κανένα ιδιαίτερο στοιχείο για την υπόθεση του φιλμ και πιο συγκεκριμένα για την μυστηριώδη κόντρα των δυο αγαπημένων υπερηρώων. Το graffiti «Ψεύτικος Θεός» πάνω στο άγαλμα του Σούπερμαν είναι ουσιαστικά το μόνο στοιχείο που μας προϊδεάζει για την μεταστροφή του άσπιλου υπερασπιστή της δικαιοσύνης σε κακό της υπόθεσης.

Η γκρίνια των φαν για την επιλογή του Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του Μπάτμαν φαίνεται να έχει καταλαγιάσει, με τον σκηνοθέτη του παράτολμου εγχειρήματος Ζακ Σνάιντερ («300» ) να έχει πάρει πάνω του το ρίσκο, εμποτίζοντας με το προσωπικό του στυλ το υπερηρωικό εμφύλιο. Η ζοφερή κομιξάδικη φωτογραφία, το πίσσα σκοτάδι και τα εκφραστικά γκρο πλάνα που βλέπουμε στο πρώτο τρέιλερ του «Batman v Superman: Dawn of Justice» προδίδουν την παρουσία του 49χρονου Αμερικανού πίσω από τις κάμερες.

Πάντως μέχρι τις 24 Μαρτίου 2016 που θα κυκλοφορήσει η υπερηρωική σύγκρουση του αιώνα στις ελληνικές αίθουσες υπάρχει χρόνος και για πιο αδρεναλούχα τρέιλερ, αλλά και για πολύ κουβέντα σχετικά με το πρότζεκτ της DC Entertainment. Απολαύστε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από την περιπέτεια που έχει για πρωταγωνιστές τους Χένρι Κάβιλ (Σούπερμαν ), Μπεν Άφλεκ (Μπάτμαν ), Γκαλ Γκαντό (Γουόντερ Γούμαν ) και Τζέσι Άιζενμπεργκ (Λεξ Λούθορ)πηγή
Από το Blogger.