Το Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo σε ειδική τιμή από τα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο


«Με αέρα νικητή» πολλές προσφορές με αφορμή το RUN GREECE

Στη μοναδική τιμή των 189€ και χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου μπορεί κανείς να αποκτήσει το κορυφαίας ποιότητας smartphone Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo αποκλειστικά στα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο μέχρι και τις 2 Μαΐου 2015 με αφορμή τη χορηγία της εταιρείας στο RUN GREECE.

Το Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo είναι ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας με 4πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη αφής 4.8" Super AMOLED. Διαθέτει επίσης κάμερα 8 Megapixel, HD video, λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2, εντυπωσιακό μενού, αμέτρητες εφαρμογές, εσωτερική επεκτάσιμη μνήμη 16GB και γενικά συνδυάζει την κομψή εμφάνιση με κορυφαίες λειτουργίες.

Όλοι οι δρομείς αλλά και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης RUN GREECE Ηράκλειο μπορούν να επωφεληθούν και από πλήθος άλλων προσφορών που τρέχουν με «αέρα νικητή» στα καταστήματα WIND της πόλης για κινητή, σταθερή τηλεφωνία, ίντερνετ και άλλες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND στο Ηράκλειο.

Οι Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Απριλίου στο κέντρο της πόλης. Οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μέσα από οποιοδήποτε κατάστημα WIND στην πόλη του Ηρακλείου μέχρι και την Παρασκευή 24 Απρίλιου. Για συμμετοχή και λεπτομέρειες επισκεφθείτε το  www.run-greece.gr
Από το Blogger.