Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα; - Παρασκευή 15 Μαΐου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να προστατέψεις ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό τις ευαίσθητες ή οικογενειακές σχέσεις, αν και δεν είναι εύκολο να γλυτώσουν από την δική σου κριτική που ίσως είναι πολύ αποστομωτική γιατί είναι βιαστική.
Ερωτικά: Νιώθεις δέσμευση και ίσως αναζητάς την ελευθερία σου και κυρίως την αλλαγή σε κάτι που δεν έχεις ακόμα και εσύ εντοπίσει. Όσο και να προσπαθείς πάντως, θα έχεις μια ανεξάρτητη συμπεριφορά η οποία μπορεί να σε καταπιέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις κάποιες αποφάσεις γιατί θέλεις να αναβαθμίσεις την εικόνα σου οι οποίες όμως θα σε οδηγήσουν σε μια πολύ εκρηκτική συμπεριφορά. Το καλό είναι ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να βγεις από ένα τούνελ και για να γίνει αυτό χρειάζεται να πάρεις μέτρα, να έχεις δυναμικότητα και κυρίως να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες αλλά και αποφάσεις.
Ερωτικά: Όσο και να μην λες ότι δεν σε νοιάζει ο Κριός ή ο Υδροχόος, όλο και επαναστατείς μέσα σου γιατί μπορεί να νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί. Όμως δεν θα το εκφράσεις εύκολα γιατί δεν είσαι σίγουρος/η αν ισχύει ή αποτελεί ένα βιωματικό σου κομμάτι από προηγούμενη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις όλες τις δραστηριότητές σου σε μια κατεύθυνση και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές σου. Αυτό που έχεις με το μέρος σου είναι ο χρόνος που όσο προχωρά, σε βοηθά όλο και περισσότερο.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Λειτουργείς με μεγάλη αμεσότητα και ευκολία ως προς την εξάπλωση των ιδεών σου αλλά και καλυτέρευση της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί όμως να μην ρωτήσεις ή να μην μοιραστείς με τους γύρω σου, ούτε και κάποιες σοβαρές αποφάσεις.
Ερωτικά: Αναβαθμίζεις αρκετά την επικοινωνία σου και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν φοβάσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες που παλιά ούτε κατά διάνοια υπήρχε περίπτωση να το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βγεις από ένα λούκι και θα το κάνεις, σε συνδυασμό και κάποιων γνώσεων που σου χρειάζονται για να νιώθεις πρώτα άνετα με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους που ίσως πρέπει να ανταγωνιστείς. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες καλό είναι να μην κουράζεσαι πάρα πολύ και να είσαι όσο μπορείς πιο προσεκτικός σε σωματικές κινήσεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βγαίνεις μπροστά γιατί κάτι σε σπρώχνει και πάνω που έχεις ηρεμήσει και χαλαρώσει, ξαφνικά κάτι μαθαίνεις ή πιθανόν να μοιραστείς με άτομα που τους έχεις εμπιστοσύνη και η αντίδραση τους να είναι μη αναμενόμενη. Αυτό θα σε ενοχλήσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Βάζεις στο μυαλό σου διάφορα περί αποχώρησης από την σχέση με τον Κριό ή ότι θέλεις να βάλεις όρους. Μπορεί να τσακωθείς αλλά τελικά δεν θα καταλήξεις να πάρεις αποφάσεις. Πιθανόν να κρατήσεις μια απόσταση λόγω θυμού.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις να πέσει καμία κουβέντα κάτω που να σε θίγει ή να σε κάνει να νιώσεις ότι δεν έχεις κάνει σωστά την δουλειά σου και αντιδράς πολύ δυναμικά. Το ίδιο βέβαια μπορεί να κάνεις αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο οπότε δεν θα κρατήσεις κανένα πρόσχημα, αφού δε θα έχεις φοβίες.ΛΕΩΝ

Γενικά: Επενεργείς διπλά πάνω σε μια κατάσταση που χρειάζεται, όχι μόνο την δυναμική σου παρουσία αλλά και την δράση η οποία σε καθορίζει πολύ περισσότερο σήμερα. Θα λειτουργήσεις πολύ αυθόρμητα και κυρίως με θέματα εξωτερικού.
Ερωτικά: Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και την καλύπτεις σαν να βρίσκεσαι σε παραμύθι. Όμως θα δεις την αλήθεια αργά ή γρήγορα για την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις γι' αυτό θα είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς με τον Ταύρο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευνοείσαι και το νιώθεις γιατί όταν πας να κάνεις κάτι που άλλες φορές έπαιρνε χρόνο για να αμειφθείς, τώρα γίνεται άμεσα και αυτό σε κάνει σχεδόν σίγουρο/η ότι είσαι στον σωστό επαγγελματικό δρόμο.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις δεν θέλεις, θα αναγνωρίσεις κάτι σε σχέση με την ψυχολογία σου και αυτό ίσως σε θορυβήσει αρκετά γιατί θα έχεις και ένα συγκεκριμένο κυνισμό τον οποίο δεν συνηθίζεις, όμως τώρα νιώθεις ότι αδικείσαι.
Ερωτικά: Παλεύεις να έρθεις κοντά με ένα άτομο αλλά μερικές φορές νιώθεις σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Ιδίως με έναν Κριό δεν μπορεί να μείνει κάτι σταθερό και μυστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική ανακάλυψη από την πλευρά ενός ατόμου που συνεργάζεσαι, πιθανόν Κριού ή Ζυγού, θα σε κάνει να νιώθεις ότι όλο αυτόν τον καιρό δεν σε έπαιρνε στα σοβαρά ή άλλα έλεγε και άλλα σου έδειχνε.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Παραδίνεσαι χωρίς να το καταλάβεις στην κρίση των άλλων ατόμων γιατί πιθανόν η γνώμη τους να σε επηρεάζει απόλυτα κι αυτό ίσως σε εξαντλήσει με κάποιο τρόπο αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω γιατί έχεις ήδη δεσμευτεί.
Ερωτικά: Όταν σε κρίνει το πρόσωπο που είστε μαζί, νιώθεις ότι κάπου υπάρχει αδικία και βγάζεις ένταση γιατί εμφανίζεται μια αλήθεια στην επιφάνεια που δεν είχες φανταστεί. Αλλά καλό θα ήταν να την λαμβάνεις υπόψη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή, ειδικά σήμερα, εξαρτάσαι και από άλλα άτομα, πιθανόν να νιώσεις την πίεση να πολλαπλασιάζεται και αυτό να βλάψει την απόδοση της δουλειάς σου αλλά είναι αναγκαίο.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η σχολαστικότητα που μερικές φορές λειτουργείς σε κάνει περισσότερο προγραμματισμένο/η και τυπικό/η. Σήμερα όμως δεν είναι εύκολο να γίνει γιατί θα σου βγουν πράγματα που θα είναι απρόοπτα και θα σε αναστατώσουν. Μάλλον πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι σε όλα τα καινούργια ή έκτακτα περιστατικά.
Ερωτικά: Η ξαφνική είδηση που θα έχεις από ένα πρόσωπο που λείπει αυτό το διάστημα μακριά, θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει να αναρωτηθείς, αν πραγματικά είστε μαζί ή όχι κάτι που δε θα σε κάνει και πολύ χαρούμενο/η. Όμως οι συνθήκες θα βοηθήσουν και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι δυναμικές αποφάσεις και θα τις πάρεις τώρα που χρόνος τρέχει και τα πάντα γύρω σου δείχνουν να αλλάζουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να σταματήσεις την συνεργασία σου, ακόμα και με ένα άτομο που το θεωρούσες δεδομένο.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η σχετική άνεση που παρουσιάζεις στα πράγματα είναι το δυνατό σου χαρτί γιατί έτσι θα ξεφύγεις από την μετριότητα. Όσο πάντως και να λες ότι δεν θέλεις αυτό ή εκείνο, καλύτερα να το παραδεχτείς γιατί μετά οι ελλείψεις θα σου φανούν πολύ μεγάλες.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου μπορεί να είναι τόσο δυνατή που να σε πολιορκεί ακόμα και στον ύπνο σου. Μάλλον φλέγεσαι από την επιθυμία να το δεις και αν δεν μπορείς γιατί πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό ή μακριά σου. Ίσως κάνεις την κίνηση να πας να το βρεις, να του κάνεις έκπληξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα κάνεις όλα άνω κάτω γιατί δεν θέλεις πλέον να μείνεις σε στασιμότητα κι αυτό θα σου δώσει το διαφορετικό που αναζητάς, κάνοντας ένα βήμα πιο μπροστά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι πολύ παρορμητικός/η και πιθανόν να χαλάσεις κάποιες πολύ εύθραυστες σχέσεις που όμως ήταν θέμα χρόνου να διαταραχθούν. Ασκήσεις και γυμναστική θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Σε σπρώχνει μια δύναμη να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και να φλερτάρεις έντονα γιατί έχεις έντονο μαγνητισμό που δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να ρεγουλάρεις. Η σχέση σου με τον Κριό είναι άρρηκτα συνδεμένη με την σεξουαλικότητα και όταν αυτή χάνεται, νιώθεις ότι ακυρώνεται και η ίδια η σχέση, κάτι που είναι λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλές πρωτοβουλίες σε αναγκάζουν να κινείσαι συνέχεια και να αναθεωρείς κάθε λίγο και λιγάκι την αρχική σου γνώμη αλλά αυτό που θέλεις, τελικά θα το κάνεις και ας περνάς δύσκολα με συνεργάτες και άτομα που σε πιέζουν.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αντί απλώς να φαντάζεσαι πράγματα, τα κάνεις πραγματικότητα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό γιατί τώρα βοηθούν κι οι εξωτερικές περιστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλεις δεσμεύσεις και κινείσαι πολύ ελεύθερα.
Ερωτικά: Ο δυναμισμός σου μερικές φορές βοηθά στο να αποδεχτείς ακόμα και μια απόρριψη γιατί νιώθεις ότι κι αυτή μέσα στη ζωή είναι, οπότε δεν σε νοιάζει τόσο πολύ και δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση για τα πάντα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν πάρεις μέρος σε μια έκθεση, ώστε να δείξεις την δουλειά σου θα σου δώσει ώθηση και θα σε βγάλει από την μικρή σου καθημερινότητα. Αν θα γίνει πάλι ντόρος για αυτήν από κάποια άτομα που ήδη τους έχεις καταθέσει αυτό που κάνεις θα εκτιμήσεις περισσότερο τον εαυτό σου.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να μην το παραδέχεσαι αυτό το διάστημα κάνεις πολλά πράγματα μόνος/η σου και αυτό σε βοηθάει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου. Η κρίση σε μια φιλία μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πιο ώριμα και κυρίως που ανοίγεις το στόμα σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δεσμευτείς ούτε με λόγια, για αυτό δεν ψειρίζεις πολύ τα πράγματα. Προτιμάς να είσαι ελεύθερο πουλί, αν φυσικά δεν έχεις αυτό που ψάχνεις παρά να αναλώνεσαι με λάθος σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει από την πλευρά σου μια ανησυχία και δεν κάθεσαι στα αβγά σου γιατί μάλλον θέλεις να μπεις μπροστά και να ξεκαθαρίσεις τελείως το τοπίο με κάποιους συνεργάτες που προέρχονται από το εξωτερικό ή εντός Ελλάδας αλλά σε άλλη πόλη. Σε ενδιαφέρει πρωτίστως να υπάρχει μεγάλη διαφάνεια και στους ρόλους αλλά και στα χρήματα γιατί αλλιώς μπερδεύεσαι.

πηγή
Από το Blogger.