Γιατί ο George Clooney δεν έχει Twitter


O George Clooney αποτελεί ξανά το πρόσωπο των ημερών λόγω του πολυαναμενόμενου φουτουριστικού Tomorrowland, που από σήμερα θα προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες. Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Fusion.net, στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν έχει λογαριασμό Twitter.

Πάμε ξανά: Ο George Clooney, ένας από τους δημοφιλέστερους αστέρες της «Μέκκας του κινηματογράφου», το (μέχρι πρότινος) πρότυπο εκατομμυρίων εργένηδων ανά τον κόσμο κι ένα από τα τελευταία κινηματογραφικά Alpha Males δεν διατηρεί account σε ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσεξε, όχι επειδή φοβάται ότι θα πέσει θύμα hacking αλλά για έναν πολύ πιο πρακτικό λόγο, τον οποίο εξήγησε με πολύ πειστικό τρόπο:

«Όταν σκοπεύεις να ζητήσεις από τον άλλο να πάει στον κινηματογράφο και να ακουμπήσει τα ωραία του λεφτά για να δει την ταινία σου, δεν είναι ανάγκη να τον βομβραδίζεις συνεχώς με όσα περνάνε από το μυαλό σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θεωρώ απαραίτητη μια μικρή δόση μυστηρίου. Ειδικά όταν είσαι αναγνωρίσιμος - διάσημος - οπότε, κατά κάποιο τρόπο βρίσκεσαι μονίμως εκτεθειμένος. Σκέψου, λοιπόν, να έχω πιει ένα βράδυ ένα ποτηράκι παραπάνω, να έχω δίπλα μου το smartphone κι ενώ είμαι ψιλομεθυσμένος, να μπω online και να γράψω κάποιο αστείο το οποίο μπορεί την επόμενη μέρα να μου καταστρέψει την καριέρα».πηγή
Από το Blogger.