Η Miley ντουέτο με την Joan Jett!Miley Cyrus και Joan Jett τραγουδούν “Different” για την οικονομική ενίσχυση των LGBT και άστεγων νέων.

Τα “Backyard sessions” είναι το μέρος που οι glitter-y, προβοκατόρικα sexy εμφανίσεις της Miley Cyrus  δεν υπήρξαν ποτέ. Αντί για αυτές έχουμε δει την Miley να τραγουδάει το “Jolene” της Dolly Parton και άλλες διαχρονικές folk/country επιτυχίες, με ψυχή και μελωδικότητα έμπειρου rocker.

Σήμερα, η Miley μας χαρίζει ένα νέο, δεύτερο κεφάλαιο των Sessions με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΜΚΟ Happy Hippie Foundation, που βοηθάει άστεγους, LGBT και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μαζί με την Miley αναμένεται να τραγουδήσουν οι: Ariana Grande, Laura Jane Grace (Against Me!), Μelanie Safka και Joan Jett.

Στο πρώτο από τα ντουέτα, η Miley Cyrus τραγουδάει μαζί με την Joan Jett το κομμάτι “Different” των Joan Jett & The Blackhearts. Ακούγοντας τη διασκευή, ευχηθήκαμε η μουσική πορεία της Miley να γίνει επιτέλους… διαφορετική και να σχηματίσει μια rock n`roll μπάντα εδώ και τώρα. Και να συνεχίσει να ντύνεται (αντί να γδύνεται) για να τραγουδήσει.Από το Blogger.