Τι μας λένε τα ζώδια σήμερα; - Τετάρτη 03 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις πράγματα που ξέρεις ότι είναι δύσκολα από όλες τις απόψεις αλλά θα τα βγάλεις πέρα με αξιόλογο τρόπο. Ο καλύτερος κερδίζει και εσύ είσαι ένας από αυτούς.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι πολύ δυναμικά και όσο και να θέλεις να υποχωρήσεις δεν το κάνεις γιατί έχεις στο τσεπάκι την αλήθεια και την κρατάς εδώ και καιρό. Τώρα όμως θα τα βγάλεις όλα στην φόρα, ακόμα και πράγματα που ήθελες να ξεχάσεις. Σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει οπότε μην φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Η σχεδιασμένη φυγή από μια δουλειά μπορεί να σου βγει τώρα γιατί έχεις πάρει φόρα και δεν κρατιέσαι. Το καλό είναι ότι έχεις μια εναλλακτική, οπότε δεν φοβάσαι.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όσο και να περιμένεις να αλλάξουν οι καταστάσεις δεν γίνεται τίποτε. Για αυτό κάτι θα κάνεις και από εκεί που δεν το περιμένεις θα δώσεις προτεραιότητα σε γνώσεις και πράγματα που σου δημιουργούν μια μεγαλύτερη αυτονομία.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πως θα ρίξεις το Λιοντάρι ή τον Τοξότη και βρίσκεις ότι μόνο με την αυθεντικότητα θα κερδίσεις το στοίχημα. Πρόσεξε βέβαια την διαφορετικότητα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας γιατί αν δεν την καταλάβεις, θα είσαι εκτός θέματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συγκεκριμένη δουλειά σε βγάζει από όλα τα τετριμμένα και θα σε αναγκάσει να κάνεις δυναμικές υπερβάσεις και να αποδεχτείς κάποιους συνεργάτες που είναι τελείως διαφορετικοί από εσένα.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική κατάσταση και ίσως τα νεύρα σου να μην είναι και τόσο καλά γιατί έχεις κάποιες εξάρσεις στην ψυχολογία σου και δεν έχεις υπομονή πλέον. Οπότε αν σε παραπιέσουν θα ξεσπάσεις αλλά θα σου βγουν σε καλό.
Ερωτικά: Έχεις μια ξεκάθαρη άποψη για τον Τοξότη αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση από την πλευρά του να είστε μαζί, δεν νιώθεις και πολύ μεγάλη ελευθερία. Βάλε τα όριά σου για να μην γίνουν λάθη στην επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσεσαι με πολύ γρήγορους ρυθμούς και όσο δημιουργείς, εμπνέεσαι και κάνεις πράγματα, τόσο περισσότερο νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μια προσωπική και πολύ γρήγορη επιτυχία.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ένα ιδιαίτερο δυναμισμό σε ό, τι κάνεις και το σημαντικότερο είναι ότι ξεπερνάς κάποιες προσωπικές ανησυχίες και βάζεις μεγάλη ενέργεια στο να τελειώσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Οι εναλλακτικές θεραπείες είναι αυτές που σίγουρα θα σου κάνουν καλό και συγχρόνως θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους ορίζοντες.
Ερωτικά: Κερδίζεις έδαφος γιατί βγάζεις κάποιες σκέψεις σου στην επιφάνεια και με τον τρόπο αυτό θα απελευθερώσεις νέες συμπεριφορές που δεν είναι πολύ συνηθισμένες για σένα. Αυτές όμως τελικά θα σε βοηθήσουν γιατί θα σε διαφοροποιήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν καινούργιες προοπτικές που φοβάσαι να τις θεωρήσεις θετικές γιατί δεν ξέρεις ακόμα όλη την γκάμα των νέων πραγμάτων στα οποία πρέπει να επεκταθείς. Αλλά όσο και να φοβάσαι τελικά να κάνεις ένα βήμα μπροστά.ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι εν μέσω πολλών αλλαγών και αυτό σίγουρα θα σε κάνει να βιώσεις θετικά συναισθήματα γιατί βλέπεις πολύ μπροστά και ξεκολλάς.
Ερωτικά: Είναι σαν να έχεις κάνει μια μεγάλη διαδρομή και τώρα να έφτασες στο τέλος και ξέρεις επιτέλους τι θέλεις αλλά και τι μπορείς να δώσεις. Ίσως να υπερβάλλεις αλλά τώρα είσαι στα κέφια σου και αυτό δεν γίνεται να στο χαλάσει κανένας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι βλέπεις επιτέλους να αλλάζει και αυτό είναι αποτέλεσμα μεγάλων προσπαθειών. Μια ευκαιρία θα σου έρθει «στο πιάτο» και θα πρέπει να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια μεταστροφή αυτή την στιγμή στη ζωή σου και οφείλεται σε νέες πληροφορίες από τις οποίες έχεις βομβαρδιστεί και ίσως δεν ξέρεις πως να χειριστείς. Πρόσεξε τις τοποθετήσεις απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά γιατί θα φανούν σαν κουτσομπολιά.
Ερωτικά: Είσαι σε μια ανησυχία η οποία δεν σε βοηθάει να χαλαρώσεις γιατί δεν εμπιστεύεσαι και πολύ τον/την σύντροφό σου. Πιθανόν να προέρχεται από δική σου ανασφάλεια η οποία δεν είναι εύκολο να καθησυχάσεις, λόγω των σκέψεων που κάνεις αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Προσπαθείς να αποφύγεις την επαφή με άτομα που σε αγχώνουν ή σε εκνευρίζουν αλλά τελικά θα συμβεί. Όσο μπορείς μείωσε το άγχος με τη λογική και με βαθιές αναπνοές. Πάντως αν δεν πρέπει να μιλήσεις, καλύτερα να μην το κάνεις.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι δυνατότητές σου είναι πολύ μεγάλες γιατί έχεις αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι με τους φίλους σου και τον κόσμο. Αν έχεις κάποιες επιπλέον κοινωνικές υποχρεώσεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά και θα κερδίσεις και πολλά «μπράβο». Αν δίνεις εξετάσεις θα γράψεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Δεν διακινδυνεύεις για αυτό κάνεις συζητήσεις χαλαρές ή βγαίνεις με φίλους που θα σε φέρουν σε επαφή με πολύ ωραία άτομα που είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου. Η επικοινωνία είναι το δυνατό κομμάτι, οπότε κοίταξε να το εκμεταλλευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι μπορεί να τα καταφέρεις σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για αυτό το προχωράς. Και αν έχεις ετοιμάσει ήδη ένα κομμάτι του θα το απογειώσεις εύκολα γιατί θα ξεπεράσεις τα πρώτα εμπόδια.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλά και όλο αυτό μπορεί να σε κουράζει γιατί δεν είναι του τύπου σου να ασχολείσαι με διαφορετικά πράγματα. Εσύ προτιμάς ένα και καλό. Ο χρόνος πιέζει για κάποια οικογενειακά χαρτιά που πρέπει να βγάλεις και είναι απαραίτητα για να προχωρήσεις σε κάποιες συμβολαιογραφικές διαδικασίες για αυτό δράσε γρήγορα.
Ερωτικά: Είσαι ήξεις-αφήξεις παρόλο που δεν είναι του τύπου σου γιατί ο Δίδυμος και ο Υδροχόος σου το προκαλούν κι εσύ προσπαθείς να προσαρμοστείς τελικά στις νέες συνήθειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να πετάξεις από πάνω σου τα παλιά για να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο, αν δεν αφήσεις κάποιες συνήθειες που σου φαίνονται πολύ αναχρονιστικές, δεν θα προχωρήσεις. Πάντως, όσο μιλάς και αναλύεις τα θέματα ή τα προβλήματά σου τόσο θα βρίσκεις λύσεις.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δεν έχει περάσει ακόμα η επήρεια της Πανσελήνου και αν δεν ξέσπασες ίσως το κάνεις τώρα γιατί δεν μπορείς πλέον να κρατηθείς και ενδεχομένως να προκαλέσεις και καβγά. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκνευριστείς και να χαλάσεις κάτι που ξεκινά τώρα και που αφορά σε κάποιες καινούργιες γνωριμίες οι οποίες τελικά δε θέλεις να κρατήσουν.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις, χωρίς βέβαια να το παραδέχεσαι ανοιχτά, ότι έχεις και εσύ ευθύνη για κάτι που έχει στραβώσει με τον Παρθένο. Ο λόγος είναι ότι δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό και ίσως να λες περισσότερα από όσα πρέπει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις εύκολα να σου πάρει κανένας τον λόγο και μάλιστα προτρέχεις για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Πρόσεξε κάθε νέα συνεργασία γιατί μπορεί να βλέπεις παντού αντιπάλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις χάσει τον μπούσουλα με όλη αυτή την καινούργια γνώση που καλείσαι να πάρεις και να είσαι μέσα σε όλα αλλά και να το αποδείξεις. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική με ένα φίλο σου γιατί θα λυθούν οι μεταξύ σας παρεξηγήσεις.
Ερωτικά: Θα προτείνεις μια έξοδο στο άτομο που είστε μαζί και ίσως να θυμώσεις γιατί άλλα περίμενες και άλλα θα γίνουν. Εσύ ήθελες περισσότερο σοβαρότητα και συγχρόνως κατανόηση στα προβλήματά σου αλλά τελικά θα συναντήσεις τοίχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να το παίζεις άνετος/η για μια δουλειά που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχεις ακόμα κατασταλάξει πως πρέπει να τη χειριστείς για να πάνε όλα κατ' ευχή. Τελικά θα δείξεις ότι αγχώνεσαι.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Συμβιβάζεσαι σε μια λύση κυρίως πάνω σε κάποια οικογενειακά θέματα που σε έχουν απασχολήσει αρκετά. Θα διαπιστώσεις ότι όλοι όσοι είναι κοντά σου έχουν ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για να σε κάνουν παρέα κι ο λόγος είναι ότι έχεις μια ζεστή και ανοικτή αγκαλιά για τους πάντες.
Ερωτικά: Ζυμώνεσαι με το άτομο που θέλεις να είστε μαζί γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα το οποία θα σε φέρουν σε μια πολύ πλεονεκτική θέση. Το ζητούμενο είναι να είσαι όσο μπορείς κοντά και συναισθηματικά αλλά και νοητικά για να υπάρξει αυτό το ταίριασμα που αναζητάς. Έτσι θα τα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεφύγεις από μια κατάσταση που πιστεύεις ότι σε καταδυναστεύει, αλλά τελικά θα καταλάβεις ότι αυτός είναι ο τομέας σου και χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερο πάνω του γιατί να έχεις άμεσα κέρδη.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Πολλά έχεις να κάνεις και να πεις και μπορεί να προκύψει κι ένα πρόβλημα με την επικοινωνία σου. Για αυτό να είσαι όσο μπορείς μαζεμένος/η και να δώσεις μεγάλο βάρος στα λόγια σου γιατί μετά θα δυσκολευτείς αρκετά. Όσο τάζεις και δεν πραγματοποιείς, τόσο θα βρίσκεσαι σε δεινή θέση.
Ερωτικά: Έχεις ένα υποβόσκοντα εκνευρισμό και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε ένα σημείο. Το καλό είναι ότι με τον Δίδυμο μετά από πολλές πιέσεις τελικά θα καταλήξετε να κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό. Απόφυγε όμως τις πολλές τριβές για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις πολλές συζητήσεις που όμως δεν έχουν καταλήξει πουθενά και για εσένα αυτό είναι το ζητούμενο σου. Όμως αν περιμένεις λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα, θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

πηγή
Από το Blogger.