Επιστρέφουν οι «50 αποχρώσεις του γκρι» με νέο βιβλίο!


Ένα νέο βιβλίο είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει η συγγραφέας της σειράς των βιβλίων Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, E. Λ. Τζέιμς.

Το νέο βιβλίο, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter, θα περιλαμβάνει την ιστορία των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι, αλλά από την οπτική του Κρίστιαν (Γκρέι).

Το βιβλίο, θα έχει τον τίτλο Γκρι «Grey», και θα κυκλοφορήσει σε λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες. Μάλιστα, σύμφωνα με το Cosmopolitan, το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων του Κρίστιαν Γκρέι.

Σε δελτίο τύπου που συνοδεύει το tweet της Τζέιμς, από τον εκδοτικό της οίκο Random House επισημαίνει ότι η συγγραφέας πήρε την απόφαση αυτή για τους φανατικούς των βιβλίων της λέγοντας ότι «οι αναγνώστες το ζήτησαν ... και το ζήτησαν ... και το ζήτησαν ξανά και ξανά να γίνει κάτι τέτοιο».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η συγγραφέας φέρεται να δήλωσε ότι «ο Κρίστιαν είναι σύνθετος χαρακτήρας»,συγκρατημένος και ταυτόχρονα υπερβολικός. «Οι αναγνώστες μένουν πάντα γοητευμένοι από τις επιθυμίες και τα κίνητρά του, καθώς και από το ταραγμένο παρελθόν του» συνεχίζει. «Επίσης, σε μία σχέση ποτέ κανείς δεν γνωρίζει προς τα πού πάει. Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε κάθε ιστορία» καταλήγει η κ. Τζέιμς.

πηγή
Από το Blogger.