Ο 50 Cent υπέβαλε αίτηση πτώχευσης!


Χάλια μαύρα για τον διάσημο ράπερ 50 Cent. O άνθρωπος που έκανε σουξέ και ιδεολογία το «Get Rich or Die Trying» χρεοκόπησε. Το «party like it's my birthday» του «50» τελείωσε άδοξα, αφού σύμφωνα με την αίτηση πτώχευσης που υπέβαλε, ο κουμπαράς του δεν έχει πλέον ούτε μισό cent.

Ο διάσημος ράπερ, που τα πρώτα του δύο άλμπουμ του απέφεραν περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια, υπέβαλε αίτηση για πτώχευση στο δικαστήριο του Κονέκτικατ, με αφορμή ένα ωραιότατο εξώδικο που του ήρθε «καπέλο». Βλέπεις, το 2008, ο ράπερ είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τον «αφηγητή» σε ένα sex tape της συντρόφου του Rick Ross, μια τύπισσα ονόματι Lastonia Leviston. Πολύ κακή κίνηση, αφού ένα χρόνο αργότερα η ταινία κυκλοφόρησε online και η Lastonia έκανε μήνυση στον ράπερ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η υπόθεση τελεσιδίκησε πριν μερικές ώρες με ο δικαστήριο να αποφαίνεται ότι ο «50» πρέπει να αποζημιώσει το θύμα του με 5.000.000 δολάρια. Αμέσως μετά, ο ράπερ βάλθηκε να αποδείξει ότι στο χρηματοκιβώτιό του δεν υπάρχουν ούτε πέντε δολάρια, πολλώ μάλλον πέντε εκατομμύρια.

Από την άλλη, βέβαια, το χαρτί του δικαστηρίου διαβεβαιώνει πως ο 50 Cent έχει στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία αξίας από 10 έως 50 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε, αυτή τη στιγμή υπάρχει στον αέρα ένα μεγάλο ερώτημα. Ο «50» είναι πραγματικά απένταρος, ή σχεδιάζει κάποια κομπίνα για να καλύψει όσα έχει και να μην πληρώσει τα κερατιάτικα του στην εφορία; Αν ισχύει το δεύτερο, πάντως, ο ράπερ παίρνει επικίνδυνα ρίσκα. Ακριβώς το ίδιο επιχείρησε να κάνει κάποτε και ο Wesley Snipes αλλά δεν κατάφερε να κοροϊδέψει το IRS (η εφορία των ΗΠΑ είναι αυτό). Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο, αν το δικαστήριο δέχτηκε την χρεοκοπία του 50Cent, ο οποίος θα πρέπει ν' αλλάξει το όνομα του σε 0 Cent αν επιθυμεί ακόμη ν' αλλάξει καριέρα.

πηγή
Από το Blogger.