Η Lady Gaga αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της!


Η Lady Gaga πριν από δύο χρόνια είχε αποσυρθεί για λίγο από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας καθώς την ταλαιπωρούσε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της. Συγκεκριμένα, πριν από δυο χρόνια, η εκκεντρική σταρ ακύρωσε την περιοδεία της “Born This Way” και υπεβλήθη σε επέμβαση στο ισχίο. Η Gaga μάλιστα, υπέφερε για καιρό μέχρι να μπει στο χειρουργείο έπειτα από τραυματισμό που της είχε προκαλέσει φλεγμονή στο σημείο. Ευτυχώς η επέμβαση έγινε με επιτυχία και μετά από μια περίοδο ανάρρωσης, εκείνη επέστρεψε στη σκηνή και τους θαυμαστές της.

Αυτό το διάστημα ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα για ενδυνάμωση των μυών της και δεν το παραμελεί παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, δεν δίστασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram να μοιραστεί με τους θαυμαστές της το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, ανεβάζοντας φωτογραφίες την ώρα που κάνει γυμναστική!


Μου πήρε δυο χρόνια μετά την επέμβαση για να μπορέσω να διορθώσω τη στάση του σώματός μου και συνεχίζω να το δουλεύω. Είμαι ευγνώμων που επιστρέφω και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να νιώσω και πάλι ο εαυτός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Από το Blogger.