Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News


Η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος θα βρεθεί στο τιμόνι του δημοφιλούς ψυχαγωγικού προγράμματος E! News από τις 10 Αυγούστου, μετά από την παραίτηση της πρώην παρουσιάστριας της εκπομπής Giuliana Rancic, η οποία ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, είχα την τύχη να συμμετέχω στην επιτυχία του E! News και θα μου λείψει η οικογένειά μου στο σόου», είχε δηλώσει η Rancic στη σχετική ανακοίνωση, που έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο των αμερικανικών media.

Η είδηση της επιλογής της Μαρίας Μενούνος για να αντικαταστήσει τη βετεράνο παρουσιάστρια ήταν αρκετά αναμενόμενη, δεδομένης της επιτυχίας που γνωρίζει η Ελληνοαμερικανίδα στις ΗΠΑ.

Η Μενούνος προσελήφθη από το δίκτυο E! τον Μάιο του 2014 για να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Untold with Maria Menounos». Σύμφωνα δε με φήμες, η σχέση της με την  Giuliana Rancic ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, γεγονός που συνέβαλε και στην παραίτηση της τελευταίας από τη θέση της παρουσιάστριας της πολυβραβευμένης εκπομπής.
Από το Blogger.