Οι star που δεν έβγαλαν καν το λύκειο!


Μερικοί μόνο διάσημοι που δεν πήραν ούτε απολυτήριο λυκείου προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους!

Johnny Depp
Παράτησε το σχολείο στα 15 για να γίνει μουσικός

Ryan Gosling
Παράτησε το σχολείο στα 17 για να γίνει ηθοποιός

Catherine Zeta–Jones
Αφησε το σχολείο της στην Ουαλία στα 15 για να παίξει σε ένα περιοδεύοντα θίασο που ανέβαζε ένα μιούζικαλ. Συνέχισε στην βρετανική τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο.

Nicole Kidman
Αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο στα 17, όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο και να αρχίσει να εργάζεται κάνοντας μασάζ. Αργότερα επέστρεψε στα θρανία στο Victorian College of the Arts και το Australian Theatre for Young People του Σίδνεϊ.

Drew Barrymore
Διάσημη ήδη από 7 χρονών παίζοντας στην ταινία ΕΤ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τα προβλήματα με τοξικές ουσίες (μπήκε για αποτοξίνωση στα 13) δεν την άφησαν ποτέ να φοιτήσει κανονικά στο σχολείο

Cameron Diaz
Με συμμαθητή τον Snoop Dogg που να συνεχίσεις το σχολείο..Βασικά το άφησε για να εργαστεί σαν μοντέλο με το πρακτορείο Elite ενώ στα 22 πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στη Μάσκα.

Jude Law
Αφησε το σχολείο του στο Λονδίνο στα 17 για να παίξει στη καθημερινή σαπουνόπερα Families

Hilary Swank
Άφησε το σχολείο για να γίνει ηθοποιός: «Δεν είμαι περήφανη όταν δηλώνω πως παράτησα το σχολείο. Δεν υπερασπίζομαι την επιλογή μου αλλά έτσι έπρεπε να γίνει» δηλώνει η ίδια.

Tom Cruise
Από μικρή ηλικία ήθελε να γίνει παπάς. Συμμετέχοντας όμως σε θεατρικές ομάδες στο σχολείο, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κι έτσι άφησε το σχολείο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Kristen Stewart
Στα 14 παράτησε το σχολείο για να κάνει μαθήματα κατ’ οίκον και ννα έχει χρόνο να ασχοληθεί και με την υποκριτική «’Επρεπε να σταματήσω το σχολείο γιατί τον περισσότερο καιρό έλειπα και οι δασκάλες μου έκαναν σαμποτάζ. Το home schooling όμως το λάτρεψα. Τα ιδιαίτερα μου ταίριαζαν πολύ περισσότερο» δηλώνει η ίδια.
Από το Blogger.