Τι λέει το ζώδιο σου σήμερα; [29/09/2015]


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα, παράλληλα όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε εντάσεις, εξ αιτίας κυρίως του ενθουσιασμού και της βιασύνης σου. Προσπάθησε τουλάχιστον να μην αυθαιρετείς, παίρνοντας υπόψη σου και τις γνώμες των άλλων. Επιπλέον, η επερχόμενη αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα το παρασκήνιο στη δουλειά σου.

Ερωτικά
Η ικανότητά σου να δίνεις λύσεις σε ποικίλα προβλήματα θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Επειδή όμως γνωρίζεις τον χαρακτήρα σου, ας είσαι φειδωλός/η σε υποσχέσεις, που αύριο θα έχεις ξεχάσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση κι ίσως τελικά δεν γλιτώσεις μια μικρή ταλαιπωρία. Θα σου δώσει όμως και μια καλή αφορμή για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα οι συνθήκες ευνοούν την διεκπεραίωση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφες, όσο και παραγωγικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο κατά την διάρκεια μιας συγκέντρωσης «οικογενειακού» τύπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το επερχόμενο τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, σηματοδοτεί μια περίοδο παρασκηνιακών όσο και κακόβουλων κινήσεων τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά σου, γι' αυτό είναι σκόπιμο να πάρεις κάθε αναγκαίο μέτρο ασφαλείας. Επιπλέον, ίσως προκύψουν θέματα με διαρροές υγρών ή αερίων κι ίσως τελικά καταστεί αναγκαίο να επιμεληθείς των προβλημάτων, πριν λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ερωτικά
Οι πειρασμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να προκύψει κάτι πιο «δεμένο» υπάρχει μεγάλη απόσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Ίσως μάλιστα βιαστείς να αναλάβεις έναν «ηρωικό» ρόλο, ώστε να προστατέψεις πρόσωπα και πράγματα που θεωρείς ότι βρίσκονται σε κίνδυνο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς ως πολιορκητικός κριός σε μια υπόθεση, εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων.

Ερωτικά
Ο παρορμητισμός σου εντείνεται και δεν θέλεις και πολύ να κάνεις κάποια «κουτουράδα» για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις! Ό,τι κι αν νομίζεις αρχικά, το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιμεληθείς θέματα υγείας κι ομορφιάς, ανάλογα αποδοτική όμως μπορεί να είναι και η τάση σου να βάλεις σε μια τάξη την καθημερινότητα σου, προχωρώντας ενδεχομένως και στην προμήθεια-αγορά κάποιων αναγκαίων αξεσουάρ. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεών σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση.

Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, προσελκύοντας πλήθος θαυμαστών ή θαυμαστριών, ακόμη όμως κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική εμφάνιση σου, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν, αφού η εσωτερική λάμψη σου είναι που «μετράει».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη σε βοηθά να δρομολογήσεις πρακτικές λύσεις στην δουλειά σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την σωματική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επιμέλεια των μικρών τετράποδων φίλων σου!. Παράλληλα όμως ο Άρης στο ζώδιό σου σε προειδοποιεί να μην ενδώσεις σε μια συνεργασία και να αποφύγεις άτομα ή χώρους που μπορεί να είναι φορείς μικροβίων.

Ερωτικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι αρέσεις, κάτι που θα πιστοποιηθεί με ανάλογες εκδηλώσεις θαυμασμού. Παράλληλα όμως φαίνεται να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας απιστίας ή προδοσίας γι' αυτό έχε τον νου σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό να βγάλεις κάτι χρήσιμο από αυτές! Έτσι λοιπόν φρόντισε να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου συζητώντας απλά «περί ανέμων και υδάτων» ή προσπαθώντας να πείσεις κάποια «αγύριστα κεφάλια». Αντίθετα αν κινηθείς στην λογική μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης, θα προσελκύσεις τα σωστά άτομα, αποκτώντας επιπλέον νέους φίλους.

Ερωτικά
Τόσο η προσωπική, όσο και η κοινωνική σου ζωή παίρνουν φωτιά κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με γνώμονα κυρίως τις ωφέλειες που θα έχει η κάθε πλευρά. Εννοείται βέβαια ότι βρίσκεσαι κι εσύ μέσα στο «κάδρο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου. Κι αν η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει μια κάποια αβεβαιότητα, η ενεργή Αφροδίτη θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που έχει την διάθεση και τον τρόπο να συνδράμει στην ευόδωση των προσπαθειών σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μια νέα γνωριμία εκτός από το ότι θα κάνει την καρδιά σου να κτυπά πιο δυνατά, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε «καίει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναδείξει την «παιχνιδιάρικη» διάθεση σου, καλό είναι όμως να μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου με σκοπό να κερδίσεις εντυπώσεις αλλά να κινηθείς περισσότερο στα πλαίσια του «παίζω και μαθαίνω»! Προσπάθησε λοιπόν να είσαι πιο συστηματικός/η. Επιπλέον, η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να «σου φέρει» μια ευχάριστη είδηση ή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα όμορφο ταξίδι.

Ερωτικά
Τόσο τα συναισθήματα, όσο και οι ορέξεις σου φαίνεται να χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη» που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός «στόχου», αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συνδράμει στην θετική εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσής σου ή να σε χαροποιήσει με ένα χρήσιμο δώρο. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σου ζητά να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που ζητούν άμεσες και πρακτικές λύσεις. Τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως πρέπει!

Ερωτικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να προκύψουν μικρές αλλά ενοχλητικές προστριβές με τον άνθρωπο σου, είτε επειδή θα κάνει του κεφαλιού του, είτε λόγω της διαφορετικής αντίληψης του γύρω από την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, αλλά αν δεν συναντήσεις την ίδια θετική ανταπόκριση από παντού, μην πτοηθείς! Αντίθετα επικεντρώσου σε όσους ή όσες κινούνται στο ίδιο «μήκος κύματος» με σένα, ανοίγοντας τον δρόμο και σε μια επωφελή πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον φρόντισε να οργανώσεις τις δραστηριότητες σου ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα τουλάχιστον συμπαθή κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι ανοικτός. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να την «συσφίξεις» πρακτικά μέσα από αλληλοβοήθειες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η ενεργή Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει στην θετική κατάληξη ενός θέματος που σχετίζεται με την εργασία αλλά και τα οικονομικά σου. Από αυτήν την άποψη η ημέρα προσφέρεται για να επιδιώξεις μια αύξηση του εισοδήματός σου ή να καρπωθείς τα καλά μιας άδειας μετ' αποδοχών! Ίσως βέβαια η Σελήνη στον Κριό να δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα αλλά τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θες!

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα, οι εκδηλώσεις αγάπης οφείλουν να κινηθούν και σε ένα πιο πρακτικό πνεύμα! Μπορείς λοιπόν να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από την δική του πλευρά.

πηγήΑπό το Blogger.