Τι λέει το ζώδιο σου σήμερα; [14/09/2015]


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Απέναντι στις προκλήσεις της καθημερινότητας δεν αντιπαραθέτεις μόνον την αποφασιστικότητά σου αλλά και τις ειδικές γνώσεις που έχεις αποκτήσει με τα χρόνια κι έτσι η επιτυχία σου πρέπει να θεωρείται βέβαιη. Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορούν τόσο ο ενεργός Άρης, όσο και ο Ερμής, ο οποίος μπορεί να σου προσφέρει και επιπλέον διευκολύνσεις μέσω ενός συνεργάτη.

Ερωτικά
Ο ενθουσιασμός σου είναι ικανός να «εκπορθήσει» κάθε καρδιά, το πρόβλημα όμως είναι τι γίνεται μετά! Προσπάθησε τουλάχιστον να μην τάζεις τον ουρανό με τα άστρα, γιατί υπάρχουν και ευαίσθητες ψυχές που παίρνουν σοβαρά τις υποσχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη ή να σε ταλαιπωρήσει με κάποιες αναγκαίες τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου. Όλα αυτά όμως είναι περαστικά κι εκείνο που θα σου μείνει τελικά είναι η βοήθεια και η συμπαράσταση που θα έχεις από ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς αλλά και από αρκετούς ακόμη γνωστούς ή φίλους.

Ερωτικά
Το να θεωρείς διαρκώς ως δεδομένο τον άνθρωπό σου μπορεί να τον κάνει να αντιδράσει με τρόπο που δεν θα σου αρέσει. Δείξε λίγο πιο θερμά το ενδιαφέρον σου και κυρίως δώσε του να καταλάβει ότι δεν έχεις παραιτηθεί από την διεκδίκησή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής έχει κέφια κι αναμένεται να συμβάλλει στην επιτυχή διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεών σου αλλά βέβαια και στην διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης σε καλεί να πάρεις θέση για θέματα γενικότερου ή κοινωνικού ενδιαφέροντος, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Ερωτικά
Η ελευθερία κινήσεων είναι βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνεις σε μια σχέση, αυτή όμως δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη. Δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου και μην αξιολογείς την συμπεριφορά του με βάση τα δικά σου δεδομένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, με την συνδρομή συγγενών και ατόμων της οικογενείας σου, ενώ παράλληλα ευνοεί την απόκτηση εξοπλισμού που θα διευκολύνει άμεσα την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις ό,τι το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, κάτι που μπορείς να πετύχεις αν κινηθείς δυναμικά και αποφασιστικά.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο πως νοιάζεσαι γι' αυτόν/η που αγαπάς και δεν χρειάζεται να το αποδεικνύεις καθημερινά «πνίγοντάς» τον με υπερβολικές δόσεις φροντίδας. Δώσε του περισσότερο χώρο και κυρίως την ευκαιρία να σε φροντίσει κι εκείνος!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πολλά και γρήγορα, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιδράσεις ακόμη και με έντονο τρόπο! Εξ άλλου όποιος/α δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε ακολουθήσει ας μείνει απλά εκεί που βρίσκεται, χωρίς να ανακατεύεται στα πόδια σου. Επιπλέον, ο Ερμής ευνοεί μια συνάντηση και μια συμφωνία οικονομικού ενδιαφέροντος.

Ερωτικά
Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι σώνει και καλά το κέντρο του κόσμου και ό,τι γίνεται ή λέγεται γύρω σου δεν αφορά απαραίτητα εσένα. Με αυτόν τον τρόπο ίσως αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις, που πραγματικά δεν έχουν νόημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αν δεν βρεις έναν τρόπο να εκτονώσεις δημιουργικά την πλεονάζουσα ενέργεια (σπορ, εργασία κλπ), είτε θα αναλωθείς σε «αψιμαχίες» με διαφωνούντες, είτε θα υποστείς τις συνέπειες της νευρικότητάς σου, σκουντουφλώντας πάνω σε κάποιο απρόσμενο εμπόδιο! Επιπλέον, ο ενεργός Άρης «απαιτεί» την λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία της υγείας σου.

Ερωτικά
Από εκεί που «χάνεσαι» σε ρομαντικές αναζητήσεις και έλκεσαι από άτομα που τις εκπληρώνουν στο ακέραιο, ξαφνικά το γυρίζεις στον ρεαλισμό δίνοντας μια όλως διόλου διαφορετική εικόνα. Πώς περιμένεις λοιπόν να βρεις την ανταπόκριση που ζητάς;


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας ή μια νέα επαγγελματική προοπτική, φαίνεται να σκοντάφτει σε αντιδράσεις προερχόμενες από φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, καλό είναι όμως να μην τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αφού εσύ είσαι που θα ζημιωθείς και όχι αυτοί. Εξ άλλου είναι γενική αρχή του Κρόνου, το να μην εμπλέκεις τα προσωπικά με τις δουλειές σου.

Ερωτικά
Η τάση σου να μην παίρνεις οριστικές αποφάσεις, περιμένοντας να τις πάρουν οι άλλοι για σένα, είναι εκείνη που συχνά σε εμπλέκει σε παράλληλες σχέσεις. Τελικά όμως έχεις πολλούς τρόπους να παραμένεις συμπαθής, οπότε προς τι όλα αυτά;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν περιμένεις από τους άλλους να υλοποιήσουν τα σχέδιά σου, το μόνο που θα πετύχεις είναι να εκνευριστείς με τις επιλογές τους! Για μια ακόμη φορά λοιπόν, καλείσαι να τα πάρεις όλα επάνω σου, με την διαφορά ότι σε αυτήν την φάση κάνεις το σωστό, αφού ο ενεργός Άρης θα σε βοηθήσει να έχεις άμεσα και θετικά αποτελέσματα, όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι νοιώθεις εξαιρετικά άνετα ακολουθώντας μια πολιτική του τύπου «ή όλα ή τίποτα». Δείχνει όμως μάταιο να προσπαθείς να εντάξεις και τον σύντροφό σου σε αυτήν την φιλοσοφία, παραβιάζοντας την «κλασική» αρχή πως «τα ετερώνυμα έλκονται».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Δίας έχει τον τρόπο του για να σε βοηθά ακόμη κι όταν δεν το περιμένεις και ίσως ωφεληθείς άμεσα, αν επιτρέψεις σε έναν φίλο ή φίλη σου να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, όσο «αδόκιμος» κι αν φαίνεται. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να διεκδικήσεις δυναμικά τα δικαιώματά σου, είτε μέσω μιας νομικής οδού, είτε δημοσιοποιώντας την υπόθεσή σου εκεί που πρέπει!

Ερωτικά
Είναι σχεδόν κανόνας ότι δεν μπορείς να μείνεις σε μια σχέση, όταν αυτή δεν εξασφαλίζει την καλοπέρασή σου! Με μια τέτοια νοοτροπία όμως ενδέχεται να περιπέσεις σε μια κατάσταση όπου απουσιάζει ο έρωτας κι όλα κρίνονται από το χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και μάλιστα θεαματικά, αν τολμήσεις να ρισκάρεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Απλά, να θυμάσαι ότι με τον Άρη οδηγό, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι η ευφυΐα σου και η ετοιμότητα σου να αποσυρθείς έγκαιρα από το «παιχνίδι», αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να χάσεις τα κέρδη σου τόσο γρήγορα όσο τα πήρες!

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι δεν σου αρέσει να εκτίθεσαι συναισθηματικά και συνήθως σου παίρνει κάποιο χρόνο μέχρι να εκφραστείς όπως θα ήθελε ή θα περίμενε ο άνθρωπός σου. Επειδή όμως δεν έχουν όλοι την υπομονή σου, μήπως θα έπρεπε να βιαστείς λιγάκι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης εντείνει τον ανταγωνισμό αλλά αυτό για την ώρα φαίνεται να σε εξυπηρετεί. Μια πρόταση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη δουλειά σου, ανοίγοντας σου νέες προοπτικές, είτε την αποδεχθείς, είτε όχι. Κι αυτό γιατί κάποιοι που σε υποτιμούν ή σε θεωρούν δεδομένο θα καταλάβουν την αξία σου, προσφέροντάς σου με την σειρά τους κάτι πολύ καλύτερο!

Ερωτικά
Η εγκεφαλικότητά σου σε βοηθά να παραμένεις αλώβητος/η από έντονα συναισθήματα που θα μπορούσαν -όπως λες- να απειλήσουν την ελευθερία σου. Τελικά όμως πόσο ελεύθερος/η είσαι στην πραγματικότητα, όταν διαρκώς φοβάσαι την δέσμευση;

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια οικονομική συνεργασία μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου κι αν χρειαστεί μη διστάσεις να πεις το «ναι» άμεσα. Επιπλέον, ο Ερμής μπορεί να συμβάλλει σε μια καλή αγορά ή μια συμφέρουσα επένδυση. Ανάλογα θετικές μπορεί να είναι οι προσπάθειές σου και στα εργασιακά σου, αρκεί να ενεργοποιηθείς και να είσαι πρόθυμος/η να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα.

Ερωτικά
Φυσικά και δικαιούσαι να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, αφού έτσι νοιώθεις καλύτερα και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα σε μια σχέση. Αν όμως εσύ μπορείς να «βγαίνεις» εύκολα από το παραμύθι σου, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον άνθρωπό σου.

πηγή
Από το Blogger.