Η Miley Cyrus ερωτεύτηκε: Ποιος είναι ο τυχερός!


Η πρώτη σκέψη στο μυαλό στη θέα των φωτογρσφιών της Miley Cyrus με το νέο αμόρε είναι: Λες να σοβαρευτεί; Η δεύτερη σκέψη: Ποιος βρέθηκε να την αντέξει και η τρίτη: Ήρωας! ΗΡΩΑΣ!

Μετά από αμέτρητα δημοσιεύματα και σόκιν φωτογραφίες της στα social media, όπου φιγουράρει από ολόγυμνη μέχρι και στην τουαλέτα της να κάνει την ανάγκη της, το κορίτσι ερωτεύτηκε.
Ο τυχερός, ήρωας ή όπως αλλιώς θέλετε να τον αποκαλέσουμε Cody Simpson, είναι το νέο αγόρι της Miley Cyrus.

Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε την εκκεντρική τραγουδίστρια  να τρώει παρέα με τον ξανθό κούκλο με το καρέ μαλλί στο εστιατόριο «The nice guy» και τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του κόσμου με τα τρυφερά ενσταντανέ κάνουν λόγο για το πρώτο φθινοπωρινό ειδύλλιο του Χόλιγουντ.

Βέβαια, για τη Miley Cyrus μιλάμε που οι λέξεις ντροπή, διακριτικότητα, σεμνότητα, απουσιάζουν από το λεξιλόγιο της...Ελπίζουμε λοιπόν, αυτή η σχέση της να στεριώσει και να τη βάλει στον ίσιο δρόμο γιατί το τελευταίο διάστημα το έχει παρακάνει με τις πρόστυχες και πολλές φορές απεχθείς φωτογραφίες της που κοινοποιεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το φωτογραφικό υλικό πάντως που διέρρευσε με το νέο της αγόρι, ίσως είναι και το πρώτο που τη δείχνει σεμνά ντυμένη, χαμογελαστή και ήσυχη να απολαμβάνει το φαγητό της.Από το Blogger.