Αποκάλυψη: Ο Tupac είναι ζωντανός!


Ο πρώην αστυνομικός David Myers που εδώ και μέρες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, έκανε μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Tupac. Υποστήριξε ότι ο διάσημος ράπερ τον πλήρωσε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να σκηνοθετήσει τον θάνατό του!

“Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να μάθει ο κόσμος. Ντρέπομαι”, δήλωσε ο Myers. Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο Suge Knight, που βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί για τη δολοφονία του Tupac, έπαιξε μεγάλο ρόλο στον σκηνοθετημένο θάνατο του.

Για την ψεύτικη δολοφονία φέρονται να πήραν χρήματα περισσότεροι από 30 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, γιατρών και μαρτύρων, ενώ ο Tupac πλήρωσε 50.000 δολάρια για να μεταφερθεί άλλο πτώμα στο νεκροτομείο.

Ο Tupac Shakur, ή 2Pac όπως ήταν γνωστός στη σκηνή, πέθανε σε ηλικία 25 ετών το 1996 ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Ήταν 7 Σεπτεμβρίου όταν δολοφονήθηκε στη διασταύρωση των δρόμων Flamingo Road και Koval Lane στο Λας Βέγκας. Θεωρείτε ένας από τους πιο εμπορικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.
Από το Blogger.