Ο Τζέι Ζ τελικά είχε σχέση με τη Ριάνα;


Μια (μη εξουσιοδοτημένη) βιογραφία που «καίει» την Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζ, είδε το φως της δημοσιότητας, δια χειρός του δημοσιογράφου των celebrities Ράντι Ταραμπορέλι, ο οποίος υποστηρίζει πως ο γάμος του πλουσιότερου ζευγαριού της διεθνούς showbiz δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα!

Συγκεκριμένα, η βιογραφία πηγαίνει πίσω στο 2005 (τρία χρόνια πριν παντρευτούν Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ), αναφέροντας ότι η «Queen B» και ο ράπερ ήταν «στα μαχαίρια» με αποτέλεσμα να χωρίσουν κρυφά για ένα διάστημα:

«Ο Τζέι Ζ ένιωθε πως το μόνο που ένοιαζε την Μπιγιονσέ ήταν η δουλειά της. Αυτό τον είχε κουράσει. Επίσης εκείνη είχε μια τάση να γίνεται κακόκεφη και επιθετική όταν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά, κάτι που άρχισε να χτίζει ένα τοίχο ανάμεσα τους. Την περίοδο εκείνη οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα, καθώς εκείνη του είπε πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα».

Σε αυτό ακριβώς το «διάλειμμα», λέγεται πως ο ράπερ ήρθε πολύ «κοντά» με την τότε προστατευόμενη του Ριάνα, η οποία ήταν μόλις 17 ετών και είχε υπογράψει με την εταιρία του «Def Jam».

Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τις φήμες αυτές τις διέρρευσε ο ίδιος ο Τζει Ζ ώστε να εκτοξεύσει την καριέρα της ΡιΡι (αναφέρεται επίσης στην βιογραφία).

Ωστόσο η Μπιγιονσέ δεν… πείστηκε, αφού πίστεψε τα κουτσομπολιά και κατέληξε να καυγαδίζει συνεχώς με τον Τζέι Ζ όταν επιτέλους τα ξαναβρήκαν.Αξέχαστος θα μείνει σε πολλούς ο καυγάς που είχε το ζευγάρι σε club της Νέας Υόρκης, με πολλούς να λένε πως μεταξύ τους ακούστηκε πολλές φορές το όνομα «Ριάνα» με την «Queen B» να έχει ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Τελικά το ζεύγος επανασυνδέθηκε το 2006, επειδή η 34χρονη σήμερα σταρ ένιωθε «χαμένη» χωρίς τον «άνδρα» της με τον οποίο ήταν μαζί για 15 ολόκληρα χρόνια.

Τέλος, ο δημοσιογράφος της βιογραφίας υποστηρίζει ότι το θέμα «Ριάνα» ποτέ δεν έκλεισε για την Μπιγιονσέ, καταλήγοντας στον περίφημο καυγά του ασανσέρ στο Met Gala του 2014 επειδή καυγάδισαν για το αν θα πάνε σε ένα πάρτι που διοργάνωνε η Ριάνα, με την αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ, να χτυπά τον Τζει Ζ μέσα στο ασανσέρ.

τα συμπεράσματα δικά σας!

Από το Blogger.