Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Σάκη Ρουβά


Στις 26 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η νέα ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη, «Chevalier», με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά.

Το Chevalier απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στην παγκόσμια πρεμιέρα του 68ου Διεθνές Φεστιβάλ του Λοκάρνο, παίρνοντας το βραβείο «Ανδρικής Ερμηνείας», ενώ ξεχώρισε για την σκηνοθεσία του.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται γύρω από μια παρέα αντρών που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σάκης Ρουβάς και οι Γιάννης ∆ρακόπουλος, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου. Η σκηνοθεσία είναι της Αθηνάς Τσαγγάρη και το σενάριο υπογράφουν οι Ευθύμης Φιλίππου και Αθηνά Τσαγγάρη.


Από το Blogger.