Το «Παρασκευή και 13» έγινε video game!


Περιμέναμε καιρό αυτή τη στιγμή. Τη στιγμή που κάποια μικρή, μεγάλη ή τέλος πάντων οποιαδήποτε εταιρεία, θα αποφάσιζε να πάρει τον Jason Voorhees από το σινεμά και να τον τοποθετήσει στις κονσόλες μας. Και αυτή η στιγμή ήρθε χάρη στο Kickstarter και την indie εταιρία Gun Media, που δεν δίστασε να ζητήσει δωρεές από τους φανατικούς της ταινίας και να την μετατρέψει σε ένα εκπληκτικό horror game.

Από το trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ενώ στην περιγραφή για την δημιουργία του παιχνιδιού, οι άνθρωποι της Gun Media αναφέρουν πως ζήτησαν μέχρι και τις πολύτιμες συμβουλές του σκηνοθέτη των ταινιών, Sean Cunningham, για να πετύχουν ακριβώς την ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας.

Στο «Friday the 13th: The Game», ο παίκτης μπορεί να πάρει είτε τον ρόλο του Jason, είτε των μαθητών που κατασκηνώνουν στο κάμπινγκ του Crystal Lake. Στη περίπτωση που διαλέξεις να ελέγχεις έναν από τους μαθητές, μπορείς είτε να προσπαθήσεις να το σκάσεις από το κάμπινγκ, είτε να συνεργαστείς με τους υπόλοιπους για να βγάλεις εκτός μάχης τον Jason. Στη περίπτωση που διαλέξεις τον Jason τα πράγματα είναι απλά: δεν πρέπει ν' αφήσεις ρουθούνι.

Το project κατάφερε να μαζέψει το απαιτούμενο ποσό των 700.000 δολαρίων και αυτή τη στιγμή ετοιμάζει την beta έκδοση για τον Οκτώβριο του 2016. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για Windows PC, Xbox One και PS4.πηγή
Από το Blogger.