180.000 άνθρωποι ψήφισαν τον επόμενο James Bond


Όχι σε μια, αλλά σε τρεις ψηφοφορίες υπέβαλε το βρετανικό περιοδικό GQ τους αναγνώστες του προκειμένου να αναδειχθεί ο καταλληλότερος ηθοποιός που θα συνεχίσει την παράδοση των James Bond, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Daniel Craig, ο οποίος είτε με το «Spectre» είτε με μια ταινία ακόμα θα αποδεσμευθεί από τον ρόλο που τον απογείωσε.

Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 9, με επικρατέστερους τους Luke Evans, Idris Elba, Tom Hardy και Aidan Turner. Ο τελευταίος ήταν η μεγαλύτερη απειλή για τον Evans, αφού την τελική μέρα η μεταξύ τους μάχη δόθηκε ψήφο με ψήφο. Τελικά ο 36χρονος Ουαλός πρωταγωνιστής του «Dracula Untold», του «Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων», ή αλλιώς ο Bard ο τοξοβόλος στην τριλογία των «Hobbit» τερμάτισε πρώτος με ποσοστό 52% και 57.636 ψήφους.

Το πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή του είναι πως ουσιαστικά πρόκειται για έναν δηλωμένο γκέι αστέρα του Χόλιγουντ, ο οποίος, ωστόσο δείχνει ως ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του θρυλικού καρδιοκατακτητή. Ο Evans έχει μιλήσει ανοικτά για τις ερωτικές του προτιμήσεις ήδη από το 2002, ενώ σε μετέπειτα συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως οι προσωπικές του επιλογές δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στην καριέρα του.

Το GQ- που συμπεριέλαβε τον Evans στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες του 2015 - από πλευράς του δήλωσε περήφανο για την επιλογή των αναγνωστών του, οι οποίοι ενδεχομένως με την ψήφο τους θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Μένει να δούμε λοιπόν, αν εκείνοι που θα πάρουν την τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond, θα συμφωνήσουν με το κοινό του βρετανικού ανδρικού περιοδικού.

πηγή
Από το Blogger.