Αυτή είναι η πρώτη ζωντανή εκτέλεση του ''Hello''


Το BBC ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα για την Adele, το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Το κοινό που παραβρέθηκε στο γύρισμα του σόου, εκτός από την συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του “Hello» που εδώ και μερικές ημέρες σαρώνει στα τσαρτ παγκοσμίως.

Η ειδική εκπομπή του βρετανικού δικτύου έχει τίτλο «Adele At The BBC» και εκει η 27χρονη τραγουδίστρια μιλάει για την καριέρα της, αναφερόμενη στα σενάρια που την ήθελαν να εγκαταλείπει την μουσική. Η ίδια τονίζει πως προφανώς και θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την μουσική διότι, όπως χαρακτηριστικά είπε “δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο. Μόνο αυτό μου αρέσει να κάνω”.

Τόνισε επίσης πως της πήρε πολύ χρόνο το νέο της δισκογραφικό βήμα, καθώς ήθελε να είναι απολύτως σίγουρη πως όλα έχουν γίνει όπως πρέπει, για να είναι το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα του σόου, το οποίο μεταξύ άλλων περιέχει και την πρώτη ζωντανή ερμηνεία της Adele στο τραγούδι “Hello”, η οποία στην κυριολεξία συγκλόνισε το κοινό που παραβρέθηκε.Από το Blogger.