Δείτε το Official Video Clip του ''Come To Papa'' | Νέο HIT από τον Claydee


Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τρία singles μέσα στη χρονιά (Who, Senorita, Te Quiero), ο Claydee δεν εφησυχάζεται και μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο “Come To Papa”. Το track που μόλις έγινε διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Down2Earth Records και την Cobalt Music, το έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Andy Nicolas και Midas.

Στο άκρως ανεβαστικό “Come To Papa”, με το oriental / Balkan drop στο ρεφρεν συμμετέχει ο ανερχόμενος Alex Lupa, αδερφός του Claydee.

To video του “Come To Papa” σε σκηνοθεσία του Sherif Francis. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και διήρκησαν σχεδόν 24 ώρες.Ο Claydee εκτός απο τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, καθώς πρόσφατα έγινε μπαμπάς, δουλεύει πυρετωδώς στο studio, γράφοντας συνέχεια νέα τραγούδια για το πρώτο ολοκληρωμένο album του, το οποίο θα βγεί το καλοκαίρι του 2016.

Ο Claydee έχει στο ενεργητικό του πάνω από 100 εκατομμύρια views στο YouTube, βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, #1 hits στη χώρα μας, στην Πολωνία και την Ρωσσία καθώς επίσης sold out shows σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.
Από το Blogger.