Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson!


Τώρα μια νέα βιογραφία του βασιλιά της ποπ έρχεται να προστεθεί σε αυτό τον τεράστιο κατάλογο, αυτή τη φορά μέσω της τηλεόρασης και δια χειρός Spike Lee.

Το «Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall» θα έχει τη μορφή ντοκιμαντέρ και θα ακολουθεί την πορεία του MJ από την παιδική ηλικία και τους Jackson 5 μέχρι τη στιγμή που έγινε pop icon, με τη κυκλοφορία του, ιστορικού πλέον, solo άλμπουμ του «Off The Wall».

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία του Spike Lee για τον Michael Jackson μετά το «Bad 25» του 2012 και θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime στις 5 Φεβρουαρίου. Πριν λίγες μέρες ωστόσο, στις 13 Ιανουαρίου, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το ντοκιμαντέρ, στο οποίο βλέπουμε κάποιο από το υλικό που έχει συγκεντρώσει ο Lee, μαζί με συνεντεύξεις από διάσημους μουσικούς που επηρεάστηκαν από τον Michael Jackson όπως ο Weeknd, ο Pharrell, ο Questlove, ο John Legend κ.α.

«Πάνω και πριν απ” όλα χρησιμοποιούσα πάντα τον Michael ως φωνητική έμπνευση και το “Off The Wall” ήταν αυτό που με έκανε να νιώσω πως μπορώ να τραγουδήσω», ακούμε τον Weeknd να αφηγείται στο trailer, ενώ λίγο αργότερα ο David Byrne των Talking Heads και ο Questlove των Roots αφηγούνται τις δικές τους, αστείες, ιστορίες για τον MJ.

Το «Michael Jackson’s Journey From Motown To Off The Wall» θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στις 24 Ιανουαρίου, οπότε θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το περιεχόμενό του πριν το δούμε στο Showtime τον Φεβρουάριο.
Από το Blogger.