7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα πλαίσια της «Καστρινής Απόκριας» θα πραγματοποιηθεί το 7ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Διοργανώτρια ομάδα φέτος είναι οι ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ. Ο χώρος διεξαγωγής του παιχνιδιού έχει αλλάξει και έτσι για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Ηρακλείου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να πλησιάσουν ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας. Πρωταρχικό μέλημα πάνω από όλα είναι σαφώς η ασφάλεια των παιδιών. Για το λόγο αυτό περισσότεροι από 150 εθελοντές θα είναι εκείνη την μέρα στον περιφραγμένο (κιγκλιδώματα, κορδέλες σήμανσης) και ελεγχόμενο χώρο του παιχνιδιού μαζί με το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών».

Η μέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι η Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. Τα παιδιά θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ελευθερίας στις 10:00π.μ. και από εκεί θα ξεκινήσει η παρέλαση των ομάδων διασχίζοντας την οδό Δικαιοσύνης. Κατευθυνόμενοι προς την Λότζια θα φτάσουν στον οριοθετημένο χώρο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι και στις 11:00π.μ. θα ξεκινήσει το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού από την Πλατεία του Αγ. Τίτου.
Καθώς όμως προετοιμαζόμαστε και για την Αποκριά, η διοργανώτρια ομάδα ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ περιμένουν όλους τους μικρούς κυνηγούς, μαζί με τους φίλους τους στον Αποκριάτικο Χορό που θα γίνει αυτό το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18:00μ.μ στο καφέ «ΜΑΡΙΝΑ». Βάλτε τη στολή σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε παρέα! (Είσοδος ελεύθερη|Eιδικές τιμές για μικρούς και μεγάλους).

Όσον αφορά τις εγγραφές των ομάδων, έχουν ήδη ξεκινήσει στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας στα Λιοντάρια (έξω από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη). Κάθε ομάδα κατά την εγγραφή της θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από έναν ενήλικα και να αποτελείται από 6-8 παιδιά, τάξεων Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού.
Ώρες λειτουργίας του περιπτέρου θα είναι:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00 – 13:30 και 17:30-20:30
Σάββατο: 11:00 – 14:00
Κυριακή: κλειστά
Σε κάθε ομάδα κατά την εγγραφή θα δίνεται ένα φυλλάδιο και το καρτελάκι της που είναι απαραίτητα την ημέρα του παιχνιδιού!
Από το Blogger.