Πιο σέξι από ποτέ η Beyonce έστειλε πολιτικό μήνυμα στον τελικό του Super Bowl


Η Beyonce για μια ακόμη φορά ξεχώρισε τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όσο και με τις χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες.

Αυτό όμως είναι κάτι στο οποίο η Beyonce μας έχει συνηθίσει. Αυτό στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει και γι αυτό προκάλεσε αίσθηση, είναι ότι με την εμφάνισή της στον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super Bowl, επέλεξε να στείλει ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα.

Ερμήνευσε το «Black Lives Matter rallying cry», με τους χορευτές της να είναι ντυμένοι «Μαύροι Πάνθηρες» που απαιτούν δικαιοσύνη για τον Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς και αποτίουν φόρο τιμής στον Malcolm X.


Μάλιστα, οι χορευτές της κρατούσαν ένα κομμάτι χαρτί που έγραφε «δικαιοσύνη για τον Martin Wodds», τον μαύρο άντρα που σκότωσαν αστυνομικοί στο Σαν Φρανσίσκο όταν αρνήθηκε να πετάξει ένα μαχαίρι που κρατούσε στο χέρι του.

Ακόμα, οι χορευτές σχημάτισαν στο γήπεδο ένα «Χ» που πιστεύεται ότι ήταν αναφορά στον μαύρο ακτιβιστή Malcolm X και στη συνέχεια σήκωσαν τα χέρια τους στον αέρα, κάνοντας τον χαιρετισμό που παραπέμπει σε αυτόν των Tommie Smith και John Carlos στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αυστραλίας.

Όπως γράφει η Washington Post ήταν μια τολμηρή κίνηση στην καριέρα της τραγουδίστριας που επέλεξε να τραγουδήσει σε ένα τεράστιο κοινό ένα τέτοιο κομμάτι, καταφέρνοντας να συνδυάσει το μήνυμα με την ποπ διασκέδαση.

Από το Blogger.