Ο Daniel Craig εγκαταλείπει οριστικά τον James Bond!


Ότι ο Daniel Craig είχε κουραστεί να παριστάνει τον μυστικό πράκτορα, είναι γεγονός. Σε συνέντευξη, άλλωστε, που είχε δώσει τον Οκτώβρη της περασμένης χρονιάς, είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του, παρά να συμμετάσχει και σε μία πέμπτη ταινία. Αυτές οι δηλώσεις του ήταν που προκάλεσαν προβλήματα στις σχέσεις του με την παραγωγή και, πλέον, ήρθε η στιγμή για τον Daniel να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Craig είναι έτοιμος για το νέο του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Purity. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο διήγημα του Jonathan Franzen, με τον Craig να αναλαμβάνει τον ρόλο του χαρισματικού ακτιβιστή του κυβερνοχώρου, Andreas Wolf. Η συμφωνία με τον ηθοποιό είναι για 20 επεισόδια και παραγωγός της σειράς είναι ο Scott Rudin, με τον οποίο ο Craig δούλεψε στο «Το Κορίτσι με το Τατουάζ».

Όσον αφορά στον επόμενο Bond; Ακούγονται πολλά ονόματα εδώ και καιρό. Από τον Tom Hardy και τον Henry Cavill, μέχρι τον Richard Madden, τον Michael Fassbender και φυσικά τον Idris Elba. Και ακόμη και αν ο κόσμος έδειξε να προτιμά τον Luke Evans (Dracula Untold, Hobbit), ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα, είναι και εκείνο του Damian Lewis από το Homeland.

Ο Daniel Craig, ωστόσο, δείχνει να μην ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για τον αντικαταστάτη του. «Δεν δίνω δεκάρα. Του εύχομαι καλή επιτυχία όποιος και αν είναι» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.
Από το Blogger.