Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 14ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού από την διοργανώτρια ομάδα ΚΑΣΤΡΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ, με την συνδιοργάνωση φυσικά της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.


Περισσότερες από 70 ομάδες έλαβαν μέρος ψάχνοντας για ακόμα μια χρονιά να λύσουν καλά κρυμμένα μυστικά αυτής της πόλης. Το Κυνήγι άρχισε στις 11:00π.μ. με τον πρώτο γρίφο να μεταδίδεται ραδιοφωνικά ως είθισται. Ακολούθησαν άλλοι 16 γρίφοι στους οποίους δεν ήταν απαραίτητες μόνο ιστορικές γνώσεις αλλά και δεξιότητες ώστε να είναι προσιτοί σε όσο το δυνατόν περισσότερους κυνηγούς με σκοπό πάνω από όλα να διασκεδάσουν και να μάθουν την ιστορία της πόλης μας, που όντως στο πέρασμα των χρόνων ήταν πολύ ποθητή, δηλαδή “Candia Desiderata” όπως ήταν και ο τίτλος του φετινού 14ου ΚΚΘ.


Ο τελευταίος γρίφος δόθηκε σε 20 ομάδες περίπου, κάθε φορά μέσα σε κλίμα πανηγυρισμού από τη διοργανώτρια ομάδα μέσα στη Λότζια, η οποία κατανοούσε την αγωνία και την προσπάθεια όλων όσων είχαν επιτέλους φτάσει στον πολυπόθητο τελευταίο γρίφο. 


Μια όμως από αυτές τις ομάδες βρήκε πρώτη τη λύση στις 21:00 και ήταν οι EUROGEKA οι οποίοι κέρδισαν το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού για τέταρτη φορά στην ιστορία του και άξια φυσικά αφού από τα μισά περίπου του παιχνιδιού ήταν συνεχώς στις πρώτες θέσεις.

Μέσα στους επόμενους μήνες λοιπόν θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το 8ο Παιδικό και 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που όλοι θα περιμένουμε με ανυπομονησία αφού σκοπός του είναι να γνωριζόμαστε, να διασκεδάζουμε, να μαθαίνουμε και μέσα από όλο αυτό να αγαπάμε πιο πολύ την πόλη μας!
Από το Blogger.