Θα γίνει ο Axl Rose ο νέος frontman των AC/DC;


Παρόλο που ούτε οι AC/DC ούτε ο Axl Rose έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση, όλο και περισσότερα διεθνή μέσα ανακοινώνουν ότι ο νέος frontman του εμβληματικού μέταλ συγκροτήματος από την Αυστραλία δεν θα είναι άλλος από τον εκκεντρικό πρώην τραγουδιστή των Guns 'n' Roses.

Νωρίτερα φέτος, είχε ανακοινωθεί ότι η περιοδεία των AC/DC στις ΗΠΑ θα αναβαλλόταν, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής της μπάντας, Brian Johnson, ο οποίος κινδύνευε με ολοκληρωτική απώλεια ακοής σε περίπτωση που συνέχιζε τις συναυλίες. Όπως έγινε γρήγορα γνωστό, το μέταλ συγκρότημα θα αναζητούσε αντικαταστάτη, ωστόσο μέχρι πρόσφατα δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα κανένα όνομα.Αυτό άλλαξε πριν από λίγες μέρες, όταν ένας DJ από το Radio Atlanta, o Jason Bailey, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του, ο Rose θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Johnson για τις ανάγκες της περιοδείας Rock or Bust (ή ενδεχομένως και μόνιμα, αφού δεν είναι σίγουρο εάν ο Johnson θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στο συγκρότημα). Σύμφωνα με τον Bailey, η συμφωνία για τη συνεργασία είχε ήδη κλείσει, ωστόσο και οι δύο πλευρές τηρούν μέχρι και σήμερα «σιγή ιχθύος» σχετικά με την επικείμενη συνεργασία.

Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα καμιά επίσημη ανακοίνωση, πολλά διεθνή μέσα μεταδίδουν την είδηση σαν δεδομένη και παραθέτουν σαν απόδειξη την πρόσφατη επίσκεψη του Axl Rose στο κτήριο όπου κάνουν πρόβες οι AC/DC. O φακός του TMZ συνέλαβε τον 54χρονο ρόκερ έξω από το στούντιο της μπάντας, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Johnson.
Από το Blogger.