Τέλος το Facebook για όσους έχουν Blackberry


Σταματά τα υποστηρίζει το σύστημα των κινητών Blackberry το Facebook, κάτι που αναγκάζει όσους χρησιμοποιούν τα εν λόγω κινητά τηλέφωνα να "μπαίνουν" στο κοινωνικό δίκτυο μέσω της ιστοσελίδας και όχι της εφαρμογής.

Τα νέα έφερε ο διευθυντής marketing της Blackberry Lou Gazzola, ο οποίος –όπως μεταδίδει το Verge.com- δήλωσε "εξαιρετικά απογοητευμένος από την απόφαση αυτή. Ξέρουμε πόσος κόσμος αγαπάει αυτές τις εφαρμογές. Αγωνιζόμαστε για τη συνεργασία μας με τη WhatsApp και το Facebook, προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή η απόφασή τους ακόμη ισχύει. Παρ’ όλα αυτά έχουμε εργαστεί σκληρά για να διαβεβαιώσουμε ότι θα παρέχεται στους χρήστες Blackberry η καλύτερη δυνατή εμπειρία, ενώ συνεχίζουμε την αναζήτηση για εναλλακτικές λύσεις".

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα το μερίδιο αγοράς της Blackberry έχει μειωθεί συντριπτικά σε σχέση με τα iPhones και τα Androids, κάτι που οδηγεί τις εταιρείες να δίνουν την ελάχιστη σημασία στις ενημερώσεις των εφαρμογών για τα κινητά Blackberry.

πηγήΑπό το Blogger.