Μέλος των «Boys and Noise»: «Γιατί διαλυθήκαμε»


Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την προσωρινή διάλυση των Boys and Noise παραχωρεί μία συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Γιατί διαλύθηκαν οι «Βoys and noise»; Τι συνέβη τελικά; «Γιατί ο καθένας ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό, κάτι δικό του. Είμαστε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε κοινά όνειρα αλλά και, κάποια, που είναι διαφορετικά. Είναι πολύ δυνατή η σχέση μου με τη μουσική, είναι σαν ένας μεγάλος έρωτας και είναι πολλές οι στιγμές που θέλω να είμαι μόνος μαζί της, να ταξιδεύω μαζί της με τον δικό μου τρόπο», απάντησε.

Ποιος ανέλαβε την ευθύνη για το τέλος του συγκροτήματος; «Κανείς! Ήταν μία κοινή απόφαση, όχι εύκολη, αλλά έπρεπε να γίνει για να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε», τόνισε.

Σήμερα, ποια είναι η σχέση σου με τα άλλα δύο παιδιά; «Η σχέση μου με τα παιδιά είναι πολύ καλή όπως ήταν πάντα και θα παραμείνει ζωντανή, γιατί έχουμε ζήσει πολλές, δυνατές και όμορφες στιγμές μαζί», είπε ο Βασίλης Κακουριώτης

Πολύς κόσμος στενοχωρήθηκε όταν σταμάτησαν. Τι του λένε πλέον; «Καταρχήν, δεν σταματήσαμε ακόμα. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στα βραβεία Mad. Λάμβανα εκατοντάδες μηνύματα στα social media και καταλάβαινα κι εγώ, από τις αντιδράσεις τους, ότι δεν ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως, υπήρχαν και θαυμάστριες που μας υποστήριξαν στο νέο μας βήμα – και νομίζω πως είναι η πλειοψηφία. Τα σχόλια που ακούω για μένα είναι μόνο θετικά και χαίρονται για μένα. Και, ξέρεις, φτάνει μόνο ένα τους χαμόγελο για να με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο!»
Από το Blogger.