Έναρξη λειτουργίας του e-shop της Η&Μ στην Ελλάδα!


Η H&M Hennes & Mauritz AB, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικών πωλήσεων του κόσμου, γνωστή για τα ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον είδη υψηλής μόδας που προσφέρει σε προσιτές τιμές, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ιδιαίτερα αναμενόμενου ηλεκτρονικού της καταστήματος στην Ελλάδα. Με προγραμματισμένη έναρξη στις 26 Απριλίου 2016, το ηλεκτρονικό κατάστημα H&M Shop Online φέρνει στους Έλληνες καταναλωτές την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, έχοντας να προσφέρει κάτι για τον καθένα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&M θα προσφέρει στο διαδίκτυο τις ίδιες συλλογές που υπάρχουν στα καταστήματα, παρέχοντας πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ για γυναίκες, άντρες και εφήβους, αλλά και σε μια πλήρη σειρά παιδικών ρούχων. Θα υπάρχουν επίσης είδη που θα διατίθενται αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο το χρόνο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της H&Μ θα διαθέτει επίσης τα είδη σπιτιού της σειράς H&M Home, προσφέροντας την αίσθηση μόδας και διασκέδασης της H&M για εσωτερικούς χώρους, με μια εποχιακή επιλογή προϊόντων για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Πετσέτες, λευκά είδη, κουρτίνες και άλλα υφάσματα και αξεσουάρ για το σπίτι σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια θα προσφέρονται για αγορά μέσω διαδικτύου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην Ελλάδα,» λέει η Sandrine Galparoli, Country Manager της H&M για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. «Για πρώτη φορά, όλα όσα ήδη λατρεύουν οι πελάτες της χώρας στην H&M – από τα βασικά είδη έως τις τελευταίες τάσεις για ολόκληρη την οικογένεια – θα μπορούν να τα αγοράσουν με ένα κλικ. Με αυτό το σημαντικό ορόσημο, ολοκληρώνεται πλήρως η στρατηγική διάθεσης των προϊόντων της H&M μέσω πολλαπλών καναλιών. Μαζί με τα 33 καταστήματα, οι πελάτες μας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας θα μπορούν πλέον να αγοράζουν τα είδη των εκπληκτικών συλλογών μόδας και ειδών σπιτιού της H&M, οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet τους.»

Για να γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προσφέρουμε εκπληκτικές προσφορές: μέχρι και 50% έκπτωση στη γυναικεία, αντρική, νεανική και παιδική μόδα, στη μόδα για το σπίτι καθώς και δωρεάν αποστολή έως τις 22 Μαίου 2016.

Οι διαδικτυακές αγορές στο hm.com ολοκληρώνουν την εμπειρία H&M. Οι πελάτες μπορούν να δουν τις τελευταίες συλλογές, να βρουν έμπνευση στο "H&M Life", να γραφτούν συνδρομητές στα newsletters μόδας για αποκλειστικά previews και προσφορές, αλλά και να επικοινωνούν τόσο με την Η&Μ, όσο και με άλλους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα όσα λατρεύουν στην H&M είναι πλέον στη διάθεσή τους με ένα κλικ, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα της H&M, επισκεφθείτε τη διεύθυνση hm.com

Από το Blogger.