Νέο Δίκτυο 4G από τη WIND στην Κρήτη


Το νέο Δίκτυο 4G στη Κρήτη απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές WIND χάρη στις νέες υπερσύγχρονες υποδομές της εταιρείας στο νησί.

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Δικτύου της WIND στην Κρήτη ξεκίνησαν το 2015 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στην περιφέρεια καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις σε νέες υποδομές έχουν ξεπεράσει τα €14 εκ.

Εκσυγχρονισμός Δικτύου

Στο πλαίσιο του έργου η WIND εκσυγχρόνισε όλες τις υφιστάμενες υποδομές της στο νησί και επέκτεινε την κάλυψη του δικτύου κινητής με νέους σταθμούς βάσης για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της. Το νέο Δίκτυο 4G της WIND έχει ενισχυμένη κάλυψη στην Κρήτη καλύπτοντας το 97% του πληθυσμού και προσφέροντας υψηλές ταχύτητες για μοναδική εμπειρία στην επικοινωνία.
Έχοντας επενδύσει πάνω από 500 εκατομμύρια Ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD) στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.
Με το νέο δίκτυο της WIND χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν οι χρήστες στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο Internet από το κινητό τους και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατέβει στο κινητό μια φωτογραφία 5Μbytes από το διαδίκτυο. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ αποστέλλονται πολύ πιο εύκολα e-mail με μεγαλύτερα αρχεία.

Προκειμένου όλοι να απολαμβάνουν τα οφέλη του νέου 4G Δικτύου, η WIND προσφέρει δωρεάν ΜΒ κάθε μήνα τόσο σε νέους συνδρομητές καρτοκινητής F2G και Q όσο και σε υφιστάμενους που θα επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND για να αλλάξουν εντελώς δωρεάν την SIM κάρτα τους σε 4G SIM. Επιπλέον, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας στην Κρήτη οι επισκέπτες θα βρουν αποκλειστικές προσφορές σε 4G smartphones που ξεκινούν από 79€ και προγράμματα κινητής που καλύπτουν τις ανάγκες τους.
Από το Blogger.