2&3 Ιουνίου - 3on3 Basket Charity Tournamen στο Ηράκλειο


Σάββατο και Κυριακή 02/06-03/6, ετοιμαστείτε να παίξουμε στο 3on3 Basket Charity Tournament.

Σκοπός της δράσης μας είναι από τα έσοδα που θα μαζευτούν να αγοράσουμε για την Παιδο-αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ένα Οξύμετρο Χειρός καθώς και να ενισχύσουμε σε υλική μορφή ελλείψεις που έχουν .

Πρεσβευτής της προσπάθειας μας, θα είναι ο τέως παίκτης της Εθνικής Ελλάδος Κώστας Τσαρτσαρής, όπου θα παρευρεθεί και τις δυο ημέρες του τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και θα προσφέρει χαρά, αυτόγραφα καθώς και εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του Μπάσκετ να έρθουν να στηρίξουν αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια που ετοιμάζουμε και μέσα από την συμμετοχή τους να προσφέρουν. Γιατί είναι όμορφο μέσα από τον Αθλητισμό και την Ψυχαγωγία να ξέρεις ότι μπορείς να συνεισφέρεις για συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξη μας.

Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια μας και να μεταδώσετε αυτό το μήνυμα προσφοράς που θέλουμε να μεταδώσουμε στον κόσμο.

Αρωγός στην προσπάθεια μας με την υγειονομική κάλυψη των αγώνων θα είναι οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού .


Κόστος συμμετοχής : για ηλικίες 18+ , 20€ ανά ομάδα ( έως 4 άτομα )
για ηλικίες από 12-17 ετών η συμμετοχή θα είναι 15€ ανά ομάδα ( έως 4 άτομα ).

Κατηγορία των Group : 1) 12-15 ετών , 2) 15-17+ ετών , 3) 18 έως 60plus , 4) Επαγγελματική κατηγορίαΟι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε όμιλο των 4 ομάδων, όπου θα αγωνιστούν στην πρώτη προκριματική φάση σε 3 αγώνες των 10 λεπτών ανά αγώνα. Οι δυο καλύτερες ομάδες περνάνε στην επόμενη φάση, όπου ακολουθούν οι αγώνες knock-out.

Κάθε όμιλος θα έχει ειδοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη του Τουρνουά για την ώρα που θα αγωνιστούν ώστε αυτό να μην αποτελέσει δυσχέρεια στις υποχρεώσεις τους.


Σε κάθε συμμετέχοντα θα προσφέρεται μία αναμνηστική πάνινη τσάντα της δράσης μαζί με νεράκι και μπανάνα από υποστηρικτές μας.

Πολλά δώρα για τους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία.

Σημείο Εγγραφών : στο Talos Plaza, σε ειδικό διαμορφωμένο κιόσκι.

Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι εκείνη που θα δώσει την δυνατότητα να καλυφθούν οι περισσότερες ανάγκες στην Παίδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Με την Υποστήριξη του SUPER 904

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις…. #oloimaziginomaste1

Μπορείτε να μάθετε για εμάς στο wwwHYPERLINK "http://www.ataxtoi.gr/".HYPERLINK "http://www.ataxtoi.gr/"ataxtoiHYPERLINK "http://www.ataxtoi.gr/".HYPERLINK "http://www.ataxtoi.gr/"gr ή στο Facebook/ instagram / youtube : ataxto

Από το Blogger.