O Μηλοκέφτης σε στέλνει Μύκονο!


O Super 904 και ο Μηλοκέφτης  σε στέλνουν στην Mύκονο!

Ζήτα ένα παγωμένο μπουκάλι ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ από το καφέ η μπάρ που είσαι, φωτογραφίσου μαζί του, πόσταρε το στο προφίλ σου στο facebook με hastag #milokleftis και #super904 και απόλαυσε δωρεάν διακοπές με την παρέα σου στην Μύκονο.

Συντονίσου τώρα στον SUPER 904 … follow the fox και έφυγες για….MYKONO!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 18:30 το απόγευμα στην εκπομπή του Γιώργου Μαυράκη.


Τα σημεία που μπορείτε να βρείτε τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ είναι:

1    OXYD    ΚΑΣΤΕΛΛΙ
2    BERAKI    ΚΑΣΤΕΛΛΙ
3    NISAKI    ΣΤΑΛΙΔΑ
4    ΑΘΙΒΟΛΗ     ΜΟΧΟΣ
5    ΦΟΙΝΙΚΕΣ    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ
6    ΜΟΥΡΑΤΗΣ    ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ
7    AGELOS    ΠΥΡΓΟΣ
8    PARAISO    ΨΑΡΗ ΦΟΡΑΔΑ
9    VINZI    ΠΑΝΟΡΜΟ
10    ILIOS GELATERIA    ΜΑΛΙΑ
11    ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΦΕ    ΧΟΥΔΕΤΣΙ
12    107 CENTRO CAFE    ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ
13    SEMELI    ΧΟΥΔΕΤΣΙ
14    SL' AINTE    ΣΤΑΛΙΔΑ
15    ΣΑΝΙΔΑ    ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ
16    ICE    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
17    CLASSICO    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
18    PIATSA    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
19    ROAD HOUSE    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
20    THE HOME    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
21    NEMO    ΜΟΝΟΝΑΥΤΗΣ
22    ΕΝ ΠΛΩ    ΛΥΓΑΡΙΑ
23    BRAVO    ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
24    PSAROMOURA BEACH  ΨΑΡΟΜΟΥΡΑ
25    NEXUS    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
26    KING SCORPIO    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
27    NIREAS DELTA    ΑΝΑΛΗΨΗ
28    CAPTAIN    ΑΝΙΣΣΑΡΑΣ
29    MANIAS GRILL    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
30    THE LOUNGE    ΑΝΙΣΣΑΡΑΣ
31    SORAYA    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
32    PIETRA    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
33    NO NAME    ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
34    WISHING WELL    ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙ
35    THE VILLAGE INN    ΑΝΩ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
36    THINK TANK    Ιδαιου Ανδρου 7
37    ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ    Κοραη 18-22
38    GUERNICA    Ανδρεου Κρητης 2
39    ΟΥΤΟΠΙΑ    Χανδακος 51
40    ΗΡΙΔΑΝΟΣ    Ανδρογεω 8
41    JACKSON HALL    Αρκολεωντος 9
42    ΑΚΡΩΤΗΡΙ ENVY +15    Σοφοκλη Βενιζελου - Ταλως 0
43    JAIL HOUSE    Αγιοστεφανιτων 19-21
44    ROLLING STONE    Αγιοστεφανιτων 19
45    ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ    Παρκο Κομμενο Μπεντενη 0
46    ΛΑΚΟΥΒΑ    Κοσμα Ζωτου 11
47    BAROLO    Κοραη Και Περδικαρη 3
48    ΧΑΛΑΒΡΟ    Μιλατου 17
49    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ    Ψαρομηλιγγων Και Μιχελιδακη 7
50    BEER O' CLOCK    Παροδος Μινωταυρου 23
51    NEWS BEACH    Αμνισος 0
52    PARKO 240 URBAN LIVING    Μιλάτου Ιδαίου Ανδρου και Μεραμβέ 0
53    ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΤΗΣ    Αγιου Μηνα 2
54    CABBANA PLAGE    Ναξου 18
55    MIXTAPE    Αγιου Μηνα 2
56    Il Baretto    Πλατεια Καλλεργων 1
57    PLASTELINA    Ιδαιου Ανδρου 5       
58    VERANDA    LIONTARIA
59    STONE    Κοραη 14
60    ALMYRA    Αγια Πελαγια 0
61    HEAVEN    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
62    EDEM ISLAND    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
63    FRANK    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
64    YIANNA CARAVEL    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
65    TROPICAL    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
66    ΑΠΤΕΡΑ    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
67    ΛΩΤΟΣ    ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») προκηρύσσει και διοργανώνει με αποκλειστική της επιμέλεια και ευθύνη την προωθητική ενέργεια με τον τίτλο «O Μηλοκέφτης σε στέλνει Μύκονο» για λογαριασμό του πελάτη της ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ A.E. (εφεξής η «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ»).

Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι Συμμετοχής») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής κάθε Συμμετέχοντος στην προωθητική ενέργεια και της ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.2. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

2.1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2.2. Στον Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και αποκλείονται οι υπάλληλοι της «ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ A.E.», της «ΧΝΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.» καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού, οι σύζυγοι καθώς και τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας..

2.3. Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στην προωθητική ενέργεια κατά παράβαση των παρόντων όρων θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη.3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

3.1. Η προωθητική ενέργεια θα λάβει χώρα από 21/05 έως και 20/07 Μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας ουδεμία συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα https://www.facebook.com γίνεται δεκτή, άλλως λογίζεται ως μηδέποτε δηλωθείσα/ πραγματοποιηθείσα και δεν επάγεται κανένα αποτέλεσμα ούτε δεσμεύεται η Διοργανώτρια Εταιρεία, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΪΙΑ ή οποιοσδήποτε τρίτος από αυτήν.

3.2. Η Διοργανώτρια Εταιρεία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ διατηρούν ρητά το δικαίωμα να μεταβάλουν κατά την κρίση τους την διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, να αναβάλλουν ή ακόμα και να ακυρώσουν συνολικά την πραγματοποίηση της προωθητικής ενέργειας. Για τις μεταβολές αυτές θα ενημερώνεται το καταναλωτικό κοινό και οι Συμμετέχοντες με ανάρτηση σχετικής ειδοποίησης στη σελίδα https://www.facebook.com/HYPERLINK "https://www.facebook.com/super904"superHYPERLINK "https://www.facebook.com/super904"904 και με κάθε πρόσφορο μέσο.4. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

4.1. Με κάθε αγορά μηλοκλέφτη από τα καταστήματα, οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν αναρτώντας την φωτογραφία τους με το μπουκάλι του μηλοκλέφτη στο προσωπικό τους προφίλ στο facebook χρησιμοποιώντας τα hashtag #milokleftis & #super904 .

4.2. Για τη συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντος από τα καταστήματα στα οποία ο καταναλωτης βρισκει το προιον

4.3. Οι κατά τα άνω αναφερόμενοι τρόποι συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνιστούν δήλωση ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρόντων όρων.5. ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΩΡΑ

Τα δώρα της προωθητικής ενέργειας είναι:

Ένα ταξίδι 3 ημερών στο νησί της Μυκόνου το όποιο περιλαμβάνει:

·Διαμονή για 2 άτομα στο Eleni's Village Suites 31/8 με 2/9

·Θαλάσσια μεταφορά από το λιμάνι του Ηρακλείου με επιστροφή.6. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ

6.1. Τα δώρα, όπως προσδιορίζονται ανωτέρω υπό 5, θα παραλαμβάνονται από τους Συμμετέχοντες αμέσως μετά το πέρας του διαγωνισμού.

6.2. Με την παραλαβή των δώρων οι Συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι αποδέχονται πλήρως την εγκυρότητα διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας και των αποτελεσμάτων της.7. ΕΥΘΥΝΗ

7.1. Η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ περιορίζεται στη διάθεση του δώρου που περιγράφεται ανωτέρω αποκλειστικά μέσω των ανωτέρω αναφερόμενων διαδικασιών. Περαιτέρω, Η Διοργανώτρια Εταιρεία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν φέρουν ούτε θα αναλάβουν οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

7.2. Η Διοργανώτρια Εταιρεία , καθώς και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν υπέχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε συμμετέχοντα, ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με την παρούσα Προωθητική Ενέργεια ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

7.3. Η Διοργανώτρια Εταιρεία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν την διεξαγωγή της Προωθητικής Ενέργειας, να τροποποιήσουν μονομερώς τους όρους συμμετοχής σε αυτήν, να συντομεύσουν ή/και να παρατείνουν τη διάρκειά της, καθώς και να αλλάξουν τα Δώρα για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, κατά την απόλυτη κρίση τους. Για τις μεταβολές αυτές θα ενημερώνεται το καταναλωτικό κοινό και οι Συμμετέχοντες με ανάρτηση σχετικής ειδοποίησης στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ή και με κάθε πρόσφορο μέσο. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε Συμμετέχοντα. Η Διοργανώτρια Εταιρεία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής σε αυτήν καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας, της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ και των συνεργαζομένων εταιρειών.

7.4. Μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας και της διανομής του Δώρου/των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ παύει να υφίσταται.

7.5. Τα Δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους, παρέχονται με αιτία την προωθητική ενέργεια, στην κατάσταση στην οποία αυτά έχουν και ευρίσκονται, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κλπ, έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ. Επίσης η Διοργανώτρια Εταιρία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Ακόμη, η Διοργανώτρια Εταιρεία και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν φέρουν καμία ευθύνη όταν, για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, που απορρέουν από τους Όρους Συμμετοχής και απαλλάσσονται σύμμετρα και αζήμια των εκατέρωθεν υποχρεώσεών τους.8. ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

8.1. Η συμμετοχή στην παρούσα Προωθητική Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Περαιτέρω, οι ανωτέρω εταιρίες δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι Συμμετέχοντες ρητά αποδέχονται ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής καθώς και τους γενικούς όρους χρήσεις και τις πολιτικές του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι των εταιρειών.

8.2. Περαιτέρω, οι εν λόγω εταιρείες δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της Προωθητικής Ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω πιθανής μη εμφάνισης των hashtag καθώς και τεχνικές δυσκολίες που τυχόν προκύψουν λόγω θεμάτων δικτύου Internet (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά – λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, , μη σωστός τρόπος συμμετοχής).

8.3. Κάθε συμμετέχων έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση αντιικού λογισμικού τη μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού9. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

9.1. Η συμμετοχή στην ενέργεια αποτελεί σαφή και εκ μέρους του Συμμετέχοντα ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Κανονισμό (ΕΕ) 679/2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός» ή «GDPR»)., για την τήρηση των στοιχείων του και την επεξεργασία τους από τη Διοργανώτρια Εταιρεία για τις ανάγκες διεξαγωγής της ενέργειας, καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με την ενέργεια.

9.2. Τα προσωπικά στοιχεία των Συμμετεχόντων στην Προωθητική Ενέργεια, θα τηρούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης της ενέργειας και της απόδοσης των δώρων, κατά τα ανωτέρω, από τη Διοργανώτρια, η οποία ενεργεί ως εκτελούσα την επεξεργασία για λογαριασμό της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ, μέσω αυτοματοποιημένων ή μη μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή που θα ενεργήσει εξ ονόματος, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, για το σκοπό της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Κανονισμό. . Μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κάποιος Συμμετέχων επιθυμεί να άρει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση των δεδομένων του, κατά τα ανωτέρω, και να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αντίστοιχα, μπορεί να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή, μέσω προσωπικού μηνύματος στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση infoHYPERLINK "mailto:info@super904.gr"@HYPERLINK "mailto:info@super904.gr"superHYPERLINK "mailto:info@super904.gr"904.HYPERLINK "mailto:info@super904.gr"gr

9.3. Οι Συμμετέχοντες στην Προωθητική Ενέργεια, παρέχουν άνευ οποιουδήποτε ανταλλάγματος τη ρητή συγκατάθεση τους και τη ρητή εξουσιοδότησή τους στη Διοργανώτρια και την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ για την προβολή της Προωθητικής Ενέργειας ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου (internet). Η Διοργανώτρια και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν και να δημοσιεύουν ν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, οι δε Συμμετέχοντες με τη συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχουν αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων χωρίς αντάλλαγμα, για όλα τα μέσα, διαδικτυακά και μη, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.10. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

10.1. Οι συμμετέχοντες και οι νικητές δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα της Διοργανώτριας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου της Προωθητικής Ενέργειας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ.

10.2. Ο κάθε Συμμετέχων παρέχει το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης της φωτογραφίας του (περιλαμβάνοντας τυχόν πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα εικόνας κλπ.) στην Διοργανώτρια και την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ατελώς στο διηνεκές, η οποία έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιεί, να την προβάλει και να την εκμεταλλεύεται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Οι Συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση της φωτογραφίας τους από τις ως άνω, την εκμετάλλευση και την παρουσίασή τους στο κοινό, με κάθε τρόπο (συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ και του διαδικτύου) ατελώς για τις ανάγκες της παρούσας ενέργειας στο διηνεκές στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Οι Συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι με τυχόν σχόλια που μπορεί να αναρτήσει στην φωτογραφία δεν θα θίξει οποιοδήποτε δικαίωμα είτε της Διοργανώτριας και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ, είτε τρίτου.11. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

11.1. Η Διοργανώτρια Εταιρεία καθώς και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια Εταιρία ή την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (χωρίς να φέρουν αυτές το βάρος της απόδειξης), τότε οι ανωτέρω εταιρείες έχουν το δικαίωμα να τον αποκλείσουν τελείως από την προωθητική ενέργεια, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο.

11.2. Ο Συμμετέχων έχει το δικαίωμα προβολής ενστάσεων μόνο κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας που θα συζητούνται πριν την οποιαδήποτε προσφυγή στο Δικαστήριο, στην διμελή επιτροπή του Άρθρου 11.4.

Μετά την εκπνοή της Διάρκειας της προωθητικής ενέργειας και της διανομής των δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας καθώς και της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ παύει να υφίσταται. Η Διοργανώτρια καθώς και η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλάβουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

11.3. Τα ονόματα των Συμμετεχόντων ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς διαφημιστικούς και δημοσιοποίησης. Oι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεσή τους στη Διοργανώτρια Εταιρεία και την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ για τον ως άνω σκοπό και συναινούν στην χρησιμοποίηση των προσωπικών τους δεδομένων και ρητώς δηλώνουν ότι τα ως άνω δεν προσβάλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους.

11.4. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από Συμμετέχοντα στην προωθητική ενέργεια, σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή όρου οποιουδήποτε όρου, ο Συμμετέχων θα απευθύνεται πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια σε διμελή επιτροπή αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ. και έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας Εταιρείας, η οποία θα καταβάλλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, ο Συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα προσφυγής στα ελληνικά δικαστήρια όπως ορίζεται παρακάτω.

11.5. Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία που δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου και απορρέει από τους Όρους Συμμετοχής ή σχετίζεται με αυτούς, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Αθήνας (απολυόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας ακόμη και συντρέχουσας) σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων κριθεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

11.6. Οποιοσδήποτε Συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος.

Από το Blogger.