Ο Bruno Mars δώρισε 24.000 γεύματα σε ανθρώπους της πατρίδας του


Ο Bruno Mars μετέφερε στην πατρίδα του την περιοδεία του «24K Magic World Tour», λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, και πρόσφερε γεύματα σε 24.000 κατοίκους της Χαβάης για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο R&B τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι διέθεσε ένα χρηματικό ποσό στο «Στρατό Σωτηρίας» στη Χαβάη και στα «Νησιά του Ειρηνικού», του διεθνούς κινήματος των Ευαγγελιστών, το οποίο κάθε χρόνο ετοιμάζει γεύματα για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ο Bruno Mars έδωσε στο «Aloha Stadium» της Χονολουλού την τρίτη και τελευταία συναυλία της περιοδείας του στη Χαβάη. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη βραδιά που εμφανίστηκε στο στάδιο 50.000 θέσεων.

Με την περιοδεία του, ο καλλιτέχνης προώθησε το άλμπουμ «24K Magic» του 2016, με το οποίο κέρδισε έξι βραβεία Grammy στις αρχές της χρονιάς, μεταξύ άλλων για το «Καλύτερου Άλμπουμ», το «Καλύτερο Τραγούδι» και για την «Ηχογράφησης Της Χρονιάς». Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις επιτυχίες του «That’s What I Like», «Finesse» και «24K Magic».

Ο Bruno Mars είναι ο πρώτος καλλιτέχνης ο οποίος έκανε sold out και πούλησε όλα τα εισιτήρια για τρεις συνεχόμενες συναυλίες, αφήνοντας πίσω τον Michael Jackson και τους U2 με το ρεκόρ των δύο συναυλιών.

Η περιοδεία «24K Magic World Tour» ξεκίνησε το 2017 με συναυλίες σε κάθε ήπειρο, εκτός από την Ανταρκτική, και ολοκληρώνεται με δύο συναυλίες στο Λας Βέγκας, στις 30 και 31 Δεκεμβρίου.

Τον Bruno Mars έχουν συνοδεύσει στην περιοδεία Boyz II Men, Charlie Wilson, Ciara και Ella Mai.
Από το Blogger.